Şimdi Ara

İşte tek forvetli, müthiş maç.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
2
Favori
855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Selçuk ve Melo orta sahası çift forvette zayıf kalıyor.Oyuncu profillerimiz o tarz futbou götürmüyor,l kalabalık orta sahalara karşı kaldıramıyor.Zayıf ekiplere belki ama çok basit çözümleyebilir bizi rakip ki geçen sezon da orta sahası diri olan takımlara karşı baya zorlandık.
  • Tek forvet için birincisi kanatlarının etkin olması lazım. Bak bakalım kanatlarına, Amrabat. Topu getiriyor eyvallah güzel ama o kadar ezberci ki tahmin edebiliyorsun ne yapacağını. Getirdikten sonra sonuca götürecek hareket tercihinde adam kendi çapında kaos yaşıyor. Bu sistem için elindeki oyuncu Amrabat'ın bir tık üstü olması lazım ki sistem tıkır tıkır işlesin.

Hamit'i geçen sene savunan ben bıktım usandım. Hoca formayı hak edene vermeli, ismi, geçmişi ne olursa olsun. Engin'i yarın göreceğiz muhtemelen orada. Arsenal maçı Engin'in oradaki performansını baz almak için de gayet iyi bir test olacak.
  • Tek santrfor oynayamayız, skpr üretecek kanat oyuncumuz yok. Eboue sonunda dayanamadı şurdan bir yardırayım da gol olsun dedi gol attık. Bu işleri hamit ve amrabat yapmalı ancak yapmaları mümkün değil. Eloğlu bizim hamit riera ve amrabata verdiğimiz paralarla bastos ve farfanı alıp işi bitiriyor, hangi sistem oynayayım diye kıvranmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Fatih Terim'in yıllardır oyun tarzı belli. Kağıt üzerinde tek forvet gözükse bile maç içerisinde her zaman 2 hatta 3 forvete dönülüyor. Yani tek forvet oynadığımızı sanmayın. Maçta müthiş falan değildi abartmayın. Adamlar 2 penaltıyı da kaçırmasa rezalet maç derdiniz. Porto doğru düzgün oynamadı bile. Sadece ikinci yarı iyiydik.
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.