Şimdi Ara

İŞTE TEAM EXTREME FARKI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • o zaman ortada yanlış anlama ve yanlış anlaşılma var ben size günlük 1200 için 2.2 Volt problem çıkarır demiştim
    890 için yorumda bulunmadım o ramlerden 3 çift kullandım 2.2 voltta 1200de stabilite yakalayamadım ama 2.3 Voltta stabilite sağlıyordu..
  • Team extreme kullandım bende 2 çift bende memnun kalmadım sonra crucial ballistix tracer 1066 aldım 2.1 volt da 5-5-5-15 1200 mhz taş gibi stabil memtest , orthos vs ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cose Turche

o zaman ortada yanlış anlama ve yanlış anlaşılma var ben size günlük 1200 için 2.2 Volt problem çıkarır demiştim
    890 için yorumda bulunmadım o ramlerden 3 çift kullandım 2.2 voltta 1200de stabilite yakalayamadım ama 2.3 Voltta stabilite sağlıyordu..

Eyvallah kardeşim...
  • şu an kullandığım ramlerde crucial kalitesinde japan yapımı buffalo marka ramler 2.2 çalışma voltajı ise çok ilginç bir özelliği..

@mgurgen hocam fakirhaneme beklerim (İzmir hatay)Q6600 de rekor kıralım :)
  • quote:

@combata
    hocam dediğiniz olay kullandıgınız anakarta bağlı dram fsb oranı illa 1:1 olacak diye bir kaide yok,kaldıki nforce chipsetli anakartlarda birbiriyle bağları tamamen koparabiliyorsunuz,p35 lerden önceki inteller içindede bunu yapan anakartlar var,p5b gibi..

belli bir fsb den sonra o anakartlarda mecbur ram istiyor mesela örnek verdiğiniz p5b 400 fsb de iken en düşük ram mhz si 800 mhz olabiliyor daha yükseğe çıkmak isteyen bir oc için en az 450 fsb desek bize 900 mhz ram lazım oluyor yani oc için iyi bir ram şart=)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi combata -- 19 Nisan 2008; 11:38:40 >
  • quote:

şu an kullandığım ramlerde crucial kalitesinde japan yapımı buffalo marka ramler 2.2 çalışma voltajı ise çok ilginç bir özelliği..

@mgurgen hocam fakirhaneme beklerim (İzmir hatay)Q6600 de rekor kıralım :)

Eyvallah Cose Turche..Bende bornova merkezdeyim yanlız kalıyorum...Kap kasayı gel...
  • @Mgurgen
    İnşallah hocam görüşücez..

@combata
    Ram kesinlikle şart hocam ama birazda şans işi benim eski hi-levellarım 1066 yapıyordu :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.