Şimdi Ara

## İşTe Size Girme Tekniği % 100Çözüm Buyrun##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Proxy programını forumumuzdaki diğer bir topicten indiriyorsunuz sonra başlıyorsunuz Denilen komutlarla ip denemeye ben 15 dakika uğraşmakla buldum birçok arkadaşım girdi oyuna Bunda Yalan Dolan yok Ayrıca girmeyi başarırsanız ne kadar kolaymış diceksiniz Şuanda oyunda olup pk ve ex yapan bir sürü adam var...
    Birazdan SS de koycam kanıt olsun diye

• quote:

Orjinalden alıntı: C0nQuEr0R

Proxy programını forumumuzdaki diğer bir topicten indiriyorsunuz sonra başlıyorsunuz Denilen komutlarla ip denemeye ben 15 dakika uğraşmakla buldum birçok arkadaşım girdi oyuna Bunda Yalan Dolan yok Ayrıca girmeyi başarırsanız ne kadar kolaymış diceksiniz Şuanda oyunda olup pk ve ex yapan bir sürü adam var...

kota filan diyorlar porxy ile...kabarmasin fatura sonra
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkswordman

quote:

Orjinalden alıntı: C0nQuEr0R

Proxy programını forumumuzdaki diğer bir topicten indiriyorsunuz sonra başlıyorsunuz Denilen komutlarla ip denemeye ben 15 dakika uğraşmakla buldum birçok arkadaşım girdi oyuna Bunda Yalan Dolan yok Ayrıca girmeyi başarırsanız ne kadar kolaymış diceksiniz Şuanda oyunda olup pk ve ex yapan bir sürü adam var...

kota filan diyorlar porxy ile...kabarmasin fatura sonra

kota felan ne kadar gittiği yazıyor orda ben yarım saat durdum 7mb gitti ..
    Ama şimdi oyun kapalı sanrım çünkü proxle felanda girilmiyor işallah oyun açıldığğında tamamiylen düzelmiş olur eğer ipler kapalıysa yeni patch gelirse yeni patch ta yüklenmes ,,, Napcak bu ko nun işi zor ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KENZOOvet -- 2 Mayıs 2007; 20:31:54 >

• Kota dolduruyor mu bilmiyorum ama oyuna girdim yani giriyor ama kota sizin bileceğiniz iş Bir de Ss koyayım
    kanıt koycam demiştim alta bakarsanız Saat 20:25 yazıyor yani oyundayız ve çevredeki adamlar da xD

http://img230.imageshack.us/my.php?image=asdnq6.jpg
  • ip versen
  • quote:

Orjinalden alıntı: lovelyguy_06

ip versen

Zaten Proxy IP kullanılabilir ip programı yani şu anda 207.38 serisi işlemiyo
  • Girdiysen bi zahmet ip de ver
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Adamın derdi ip verip paylaşmak değil ki.Sadece oyunda olduğunu söyleyip kendince hava atmak.
  • Arkadaşlar bişi kafama takiliyor proxy(vekil) sunucu güvenli bir çözüm olduğunu düşünmüyorum zira oyuncudan çıkan datalar proxy sunucuya proxy sunucudanda K2 ye aktariliyor bu aktarım esnasında proxy'i sağlayan bilgisayarın yöneticisi basit bir sniffer ile geçen datalari capturelayabilir muhtemelen kriptolu olmalarına rağmen bir sniffer ile bakarsanız basit bir kripto mantığı kullandığını görürsünüz. İşin garibi amerikadaki sunucular K2 ye erişiyorlar ama biz erişemiyoruz sorun K2 den ziyade ISP lerde gibi duruyor. E bu durumda şimdi oturup ISP lerin trunk hatlarının düzelmesini dinamik yönlendirme işlemlerini yada hat problemlerinin giderilmesinimi bekliyecez. Buna K2 nin bir müdalesi bile olamaz anca ricada bulunabilir kötü durumda olmalyıız

• quote:

Orjinalden alıntı: Core0x7bf2

Arkadaşlar bişi kafama takiliyor proxy(vekil) sunucu güvenli bir çözüm olduğunu düşünmüyorum zira oyuncudan çıkan datalar proxy sunucuya proxy sunucudanda K2 ye aktariliyor bu aktarım esnasında proxy'i sağlayan bilgisayarın yöneticisi basit bir sniffer ile geçen datalari capturelayabilir muhtemelen kriptolu olmalarına rağmen bir sniffer ile bakarsanız basit bir kripto mantığı kullandığını görürsünüz. İşin garibi amerikadaki sunucular K2 ye erişiyorlar ama biz erişemiyoruz sorun K2 den ziyade ISP lerde gibi duruyor. E bu durumda şimdi oturup ISP lerin trunk hatlarının düzelmesini dinamik yönlendirme işlemlerini yada hat problemlerinin giderilmesinimi bekliyecez. Buna K2 nin bir müdalesi bile olamaz anca ricada bulunabilir kötü durumda olmalyıız

Ne anlatmnak ıstedın kardes anlıcağımız dılden konus

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.