Şimdi Ara

İŞTE SİZE ALEX DE SOUZA (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
1.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pardon ya bu arada unuttum bu lige gelmiş en iyi oyuncu Roberto Carlos'dur.
    Diğerlerini ayrı tartışalım lütfen
  • Herkez kendi bildiğini okuyacak bana görede Alex Numberone
    Alex 150 gol atsa 200 de asist gs liler hagi demekten vazgeçmiyecek.
    Fb Ş.l. final oynasa Alex in golü ile kupayı alırsak onlar aynen Türkiye'ye gelmiş geçmiş en iyi yabancı hagi diyecekler.Boşuna yorulmayın .
    Fb arkadaşlara göre ALex
    Gs arkadaşlara göre Hagi
  • quote:

Orjinalden alıntı: De-Niro

Birileri ligin gelmiş geçmiş en iyi oyuncusunun Hagi olduğunu bile bile sırf bir isim çıkarmak için Alex'i söylemesi sanırım arkadaş tarafından yüksek voltajda tepki görmüş. Ki böyle yorumlara katılmam. Bana benim söylediklerimle mukabelede bulunursanız sevinirim. Hiçbirşey Hagi'nin bu lige gelmiş geçmiş en iyi oyuncu olduğu gerçeğini değiştirmez. Kaka, Messi, Ronaldinho çok geç bir şekilde ülkemize gelmediği müddetçe.

Alex Hagıyi hacca götürür orda bir bacak arası atar geri getririr. Bide haginin 40 metreden attığı gol Alexin istatistiklerini silerse Alexin roveşatası hagi yi yeryüzünden siler

• quote:

Orjinalden alıntı: simple

quote:

Birileri ligin gelmiş geçmiş en iyi oyuncusunun Hagi olduğunu bile bile sırf bir isim çıkarmak için Alex'i söylemesi sanırım arkadaş tarafından yüksek voltajda tepki görmüş. Ki böyle yorumlara katılmam. Bana benim söylediklerimle mukabelede bulunursanız sevinirim. Hiçbirşey Hagi'nin bu lige gelmiş geçmiş en iyi oyuncu olduğu gerçeğini değiştirmez. Kaka, Messi, Ronaldinho çok geç bir şekilde ülkemize gelmediği müddetçe.

Alex Hagıyi hacca götürür orda bir bacak arası atar geri getririr. Bide haginin 40 metreden attığı gol Alexin istatistiklerini silerse Alexin roveşatası hagi yi yeryüzünden siler

Haginin babası alexin babasını döver.

Hagi Alexe top at.

At Alex At.

Alex ata bak.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Herkes işkembeden hacı macı diyoda Allah rızası için biri şu hacinin gsdeki istatistiklerini koysunda şuraya bakalım 40 metreden kimkimi nereye sokuyor.

Tamam Alex iyi futbolcu ama o kadar değil. İstatistiksel açıdan bakacak olursak Hagi'yi bırak günümüzün süper starları olan Gerard'dan, Kaka'dan, Ronaldinho'dan bile iyidir belki istatistikleri mevkisi itibariyle. Şimdi Alex sence Kaka, Gerard ve Ronaldinho'dan daha iyi futbolcu mu? Kafanızdaki yanlış fikirleri doğru kılmak adına sayısal veriler kullanmayı ne zaman bıracaksınız? Bu ülkede tüm rekorları altüst eden Hakan Şükür'e neden kötü futbolcu deniyor? Madem istatistik denilen şey futbolcunun kalitesi için tek ve ana kriterse. Alex'in takıma katkısı ve istatistikleri mükemmeldir. Ama futbolcunun kalitesi için ana sebep teşkil etmez istatistik. Sadece yardımcı bir öğedir. Ayrıca şu sözü de eklemekte fayda var.

"İstatistikler mini etek gibidir,herşeyi gösterirler ama en önemli şeyi göstermezler"

(Sir Alex Ferguson)

Peki neye göre o zaman bu arkadaş Hagi' nin Alex' i 40 metreden bir yerlere sokacağını iddia ediyor?

Bak sen
    Sanki bu söylediğin bilimsel bir gerçek de kimse değiştiremiyor.Alex istatistiki olarak Hagi'yi geçmişse herkes her türlü yorumunu yapar.Sen istediğin kadar kendi kendine en iyi alex en iyi alex diye sayıkla dur...

• quote:

Orjinalden alıntı: Yearning

Alex istatistiki olarak Hagi'yi geçmişse herkes her türlü yorumunu yapar.

Hakan Şükür, Anelka ve Van Hoojdonk'u cebinden çıkarır diyelim o halde:)
  • quote:

quote:

Alex şu sıralar Umre'de. Daha Hacc'a çok var. Sünnetle farzı karıştırmayalım lütfen

Hagi ile kalmaz. Pele, Maradona ve Ronaldinho'ya kadar sıçrar bu yeryüzünden siliş hareketi:) Benim için ne 40 metreden atılan gol kriterdir, ne de rövaşata. Eğer öyle olsaydı Ümit Karan'ın yanına pek kimse yanaşamazdı. Komple futboldan bahsediyoruz ama ne yazıkki böyle saçma yorumlara götürüyorsun işi.

• Sanırım Hagi Alex'ten iyi kuramını Galatasaray'lı arkadaşlar şu 2'sine bağlıyor.

Birincisi Hagi Alex'e oranla daha lider vasıflı.Fakat bu özellikten kasıt hırçın olmak mı ? Erol Ersoy'u sahada tartaklayacak kadar hırslı olması belki daha lider yaptı onu yaşına da nazaran.Futbol anlamında kesinlikle Alex daha iyidir ki anlaşılıyor artık gollerden.

Hagi'yi öne çıkaran diğer özellik de Avrupa Kupası'nı kazanmış takımın 10 numarası olması.Ne yazık ki Alex'in böyle bu özelliği de yok.Ama o seneki Galatasaray kadrosu belki gelmiş geçmiş özellikle Emre-Okan-Suat orta sahasıyla belki de Türk futbol tarihinin en iyisiydi.Bu sene biraz istikrarla da Fenerbahçe'de Alex'in nasıl öne çıktığını gördük.

Hagi'yi daha iyi gösteren kesinlikle Alex'den daha lider vasıflı görünmesidir,ben takımımda Alex'i görmek isterim.
  • quote:

Hakan Şükür, Anelka ve Van Hoojdonk'u cebinden çıkarır diyelim o halde:)

Bu Hooijdonk danmı bahsediyorsun?

UEFA.org da onunla ilgili haberlerin yer aldığı sayfa adetini biliyormusun?

Tam 8 sayfa.

İŞTE SİZE ALEX DE SOUZA

Birazdan Anelka içinde birkaç satır yazarım,

Avrupa da hiç bir başarı gösterememiş bir oyuncu ile bunları karıştırma, (Hagi)

Tarih affetmez..............

selamlar

Not: H. Şükür için birşey yazmayacağım,
    O Türkiyenin en iyi 5 oyuncusundan biri,
    bir de şu inadı olmasa hafızalarda daha iyi yer edecek ama, olsun..........

• Bak bu da ANELKA;

İŞTE SİZE ALEX DE SOUZA

Bunlar gibi kaç futbolcu görebilirsin hayatında?

İşte FB de oynayan bunlar,

Başka ülkelerin futbol severlerinin gıpta ile baktığı oyuncular ve takımlar..........

selamlar
  • Güzel bir sazanlama örneği göstermişsin, bravo. Ben o cümleyi ironi olarak kullandım. Van Hoojdonk ve Anelka komple futbolculuk anlamında Hakan Şükür'den iyidir. Ama eğer sürekli yapılan şekilde istatistik terazisine oturtursak Hakan Şükür ağır basar. Ama istatistik herşey değildir. Önemli olan futbolcunun futbol mantalitesi ve kalitesidir.

Ayrıca bir de Uefa'da 8 sayfa haberden bahsetmişsin. Bu mu senin kriterin? Ne kadar haber o kadar futbol diyorsun yani. Garip...
  • Bu ülkeye R.Carlos gelmiş , siz hala en iyi Alex , Hagi , Hakan , Anelka derdindesiniz...
  • Bak bu da ALEX;

Futboldaki yeri;

İŞTE SİZE ALEX DE SOUZA

Bu da FB deki yeri.
    (aynı zamanda TR deki)

Bana Avrupada maç başına 1 gol/asist ortalamsı ile oynamış gelmiş geçmiş oyuncu göster.

İŞTE SİZE ALEX DE SOUZA

selamlar

• Peki neye göre Hagi?

Biri bana anlatsın?

Hagi nin Alex e göre tek artısı Gs ye bir Avrupa Kupası getirmesidir bence.
  • Bu arada 00:21
  • quote:

Alex şu sıralar Umre'de. Daha Hacc'a çok var. Sünnetle farzı karıştırmayalım lütfen

Hagi ile kalmaz. Pele, Maradona ve Ronaldinho'ya kadar sıçrar bu yeryüzünden siliş hareketi:) Benim için ne 40 metreden atılan gol kriterdir, ne de rövaşata. Eğer öyle olsaydı Ümit Karan'ın yanına pek kimse yanaşamazdı. Komple futboldan bahsediyoruz ama ne yazıkki böyle saçma yorumlara götürüyorsun işi.

Umre yi nerden çıkardın İzmire götürür demek istedim

Bu arada Haginin 40 metreden attığı gol Alexin istatistiklerini siler diye sen yazmamışmıydın. Yukarda bulamadım silinmiş sanırım. Sen yazdın diye hatırlıyorum. Öyle boş bir karşılaştırmanın üzerine bende Alexin roveşatasını öne sürdüm.

• quote:

quote:

Umre yi nerden çıkardın İzmire götürür demek istedim

Bu arada Haginin 40 metreden attığı gol Alexin istatistiklerini siler diye sen yazmamışmıydın. Yukarda bulamadım silinmiş sanırım. Sen yazdın diye hatırlıyorum. Öyle boş bir karşılaştırmanın üzerine bende Alexin roveşatasını öne sürdüm.

Hayır, yazmadım.

• quote:

Güzel bir sazanlama örneği göstermişsin, bravo. Ben o cümleyi ironi olarak kullandım. Van Hoojdonk ve Anelka komple futbolculuk anlamında Hakan Şükür'den iyidir. Ama eğer sürekli yapılan şekilde istatistik terazisine oturtursak Hakan Şükür ağır basar. Ama istatistik herşey değildir. Önemli olan futbolcunun futbol mantalitesi ve kalitesidir.

Ayrıca bir de Uefa'da 8 sayfa haberden bahsetmişsin. Bu mu senin kriterin? Ne kadar haber o kadar futbol diyorsun yani. Garip...

1-Kıyaslamanın H. Şükür ile ilgili olmadığını parantez içinde (Hagi) olarak yazmışım,
    sanırım görmedin.........

2- H. Şükürün hangi istatistiğinden bahsediyorsun?
    Geçen aylarda yazılmıştı, 300 maç oynayıp bilmem kaç gol attığı, istatistik değildir, sadece gol sayısı değeridir.
    istatistik değeri maç başına düşen gol sayısıdır.

Neyse, FB ye gelen oyuncuları başkaları ile kıyaslarken iyi düşünmek lazım.

selamlar

• quote:

Orjinalden alıntı: 3S3R

Peki neye göre Hagi?

Biri bana anlatsın?

Ya Allah aşkına hiçmi Hagi nin oynadığı maçı seyretmedin Hagi ile Alex karşılaştırılırmı bi kere hagi nin kaleye şut çektiği yerden bugün futbolcular orta açamıyo birde futbolcuları istatistiklere göre değerlendiriyosunuz şu an alex in istatistiği C ronaldo dan yüksek Alex C ronaldo dan daha mı iyi Madem ona buna önem veriyosunuz Bir Alex in oynadığı takımlara bakın birde Haginin
  • quote:

Orjinalden alıntı: 3S3R

Peki neye göre Hagi?

Biri bana anlatsın?

Yetmez miSizide görelim getirin bir kupa ama mümkün değil tabi.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.