Şimdi Ara

İşte s3 fiyaskosu!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
3.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fungsclup

Yanlış bilgiyse düzeltin ama buna ölü pixel deniliyor diye biliyorum.Yani ekranla alakalı bir sıkıntı aldığın yere götürdüğünde veya samsung teknik servisiyle irtibata geçtiğinde garanti kapsamında işlem yapmaları gerekiyor.

Olu piksel degil,
    Olu pikseli aydinlikta birazcik dikkatle rahatlikla gorebilirsin.
    Eger kullanimda herhangi bir sorun yoksa ve ekran kalitesi iyiyse bence bu kadar dert etmeyin.
    Buna fiyasko demek de S3'e haksizlik olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amoled ekranların siyahlarında ölü piksel görülemez. LCD lerde görülebilir sadece. Bu 1.

Amoled ekranlarda siyah yerlerde karanlık odada bir şey sadece ekranın camından yansıyan ışınlar nedeniyle görülür.
    Bu durumda ya cam kirli iyi silmeniz gerekiyor ya da cam içeriden kirli farklı yansımalar yapıyor.

Amoled ekranda siyahta da sıkıntı buldunuz ya helal olsun. Teknolojik olarak imkansız şeyden bahsediyorusunz.
    Ekranın siyah olmasıyla kapalı olması arasında fark yok bir de böyle bakın oalya ve daha bir etraflıca düşünün. Bu 2.

3 olarak: askerde (eğer gittiysen bilirsin) gece nöbet tutarken aynı karanlık yere çok uzun süre bakmayın orada bir şey hareket ettiğini görürsünüz yanılgınız sizi işkillendirir diye öğretirler. Siyah amoled ekranı ve karanlık oda. Sen oyunun renkli yerlerine bakmaya çalış hocam. 3-4 dk siyaha odaklanma.

• bende de galaxy note var bu bahsettıgın seye benzer bısey bende de var ornegın gece karanlıkta telefonu actıgım da ılk once ekrana renk gelmeden bı parlama gelıo ve o sırada bazı yerlerı ekranın sımsıyah bazı yerlerı bole aydınlık hafıf yesılımsı bı renk oluo ama bu dedıgım yarım sanıye bıle degıl ve ekranın dokunmatıgınde veya renklerınde hıcbır sorun yok 6 ay oldu kullanalı hıc bı sorunlar karsılasmadım ekranla ılgılı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardicli2000

Amoled ekranların siyahlarında ölü piksel görülemez. LCD lerde görülebilir sadece. Bu 1.

Amoled ekranlarda siyah yerlerde karanlık odada bir şey sadece ekranın camından yansıyan ışınlar nedeniyle görülür.
    Bu durumda ya cam kirli iyi silmeniz gerekiyor ya da cam içeriden kirli farklı yansımalar yapıyor.

Amoled ekranda siyahta da sıkıntı buldunuz ya helal olsun. Teknolojik olarak imkansız şeyden bahsediyorusunz.
    Ekranın siyah olmasıyla kapalı olması arasında fark yok bir de böyle bakın oalya ve daha bir etraflıca düşünün. Bu 2.

3 olarak: askerde (eğer gittiysen bilirsin) gece nöbet tutarken aynı karanlık yere çok uzun süre bakmayın orada bir şey hareket ettiğini görürsünüz yanılgınız sizi işkillendirir diye öğretirler. Siyah amoled ekranı ve karanlık oda. Sen oyunun renkli yerlerine bakmaya çalış hocam. 3-4 dk siyaha odaklanma.

Dedikleriniz tamam mantıklı şeyler olabilir. Keşke fotoğrafını çekebilsem sizde şaşırıcaksınız eminim ama elimde profesyonel bi fotoğraf mankinesi yok

• quote:

Orijinalden alıntı: koldakoc

quote:

Orijinalden alıntı: prolen

quote:

Orijinalden alıntı: koldakoc

Kendi SIII ümde öyle bir sey göremedim acıkcası. Gözlerim yasardı bulacagım diye ama yine de göremedim bahsettigin gibi lekeler.

Kardes karanlik bi odada baktin dimi? Etrafinda ışık olmicak arka pilana siyah bi resim koy o sekilde bak direk belli oluyi ondan sonra. Denediysen sorun yok ozaman kardes

Acıkcası senin söylediklerini okuyunca ''acaba'' diyerek her ortamda baktım. Loş, karanlık, aydınlık..... Anlayacagın hata aradım telefonda ama gercekten herhangi bir sorun bulamadım. *#0*# tuslayarak ekranında ölü piksel olup olmadıgını kontrol edebilirsin.

ozaman senin s3 ünde bi sıkıntı yok kardeş

• Arkadaşlar bakın aynı proplem çoğu oled ekranlarda mevcutmuş, konu açılmış

http://forum.donanimhaber.com/m_58182728/tm.htm
  • Hocam yalnız değilsiniz. Bende Galaxy Note mevcut ve karanlıkta hiçte dikkatlice bakmadığım bir halde fotograf çektikten sonra sağ alttan resme tıklayıp resme bakmak istediğimde aynı noktalarla karşılaştım bir kaç kez daha denedim ve o noktaları tekrar gördüm ama telefon ekranı gayet sağlıklı bir şekilde çalışıyor ve beni hiçte rahatsız etmiyor.

Ama şöyle bir durum var telefon kutudan çıkınca üstünde yazılar olan şeffaf jelatinin izi dikkatlice bakınca ekranda görünüyor işte buna hayret ettim ne olmuş olabilir ki o şeffaf şeydeki yazılar ekrana resmen sinmiş olsun?
  • quote:

Arkadaşlar bakın aynı proplem çoğu oled ekranlarda mevcutmuş, konu açılmış

http://forum.donanimhaber.com/m_58182728/tm.htm

Sorun TÜM VİTA'larda mevcut.
    Ayrıca vitanın ekranı Amoled değil OLED.
    Sözkonusu sorun ayrıca tüm S3 lerde de değil. Sadece arkadaşta ya da bir kaç kişi de olabilir.

Yaw öyle bir yorum yazıp olayı yansıtıyorsunuz ki; okuyanlar hayatımıza ilk defa amoled ekran S3'le girdi sanacak .

Önce OLED, AMOLED, LED, LED LCD, PLS LCD, PLS LCD2 nedir farkı nedir bir bakın okuyun sonra dikkatlice yorum yazın.

• Sorun bendede mevcut. gece zifiri karanlıkta ekran parlaklıgı en düşük seviyede siyah zemin üzerinde görünüyor. Ekranın bikaç yerinde var. Ama kesinlikle ölü piksel degil.

• Amoled de siyahın RGB değeri 0.0.0. Yani arkadan ışık almıyor.
    0.0.0 dan daha düşük bir değer olmalı ki, (o da olamaz) Siyahın içinde siyah çukur olsun.

Cam ve ekran arasında kalan kimyasalın sebep olduğu optik bir yanılgı olabilir.

iphone4 leri yapıştırıcısı kurumadan piyasaya sürmüşlerdi hani; lekeler için; "endişelenmeyin, kuruyunca kaybolur deniliyordu", öyle bir durum da olabilir.
  • bunu daha öncede okumuştum biryerde anırım herkeste var. dikkat edilmesede
  • Fiyasko olan ne anlam veremedim. Gören de cihaz patladı sanacak.
  • Galaxy S2 kullaniyorum. Ayni durum mevcut, ama kafaya takilacak en son sey diyebilirim. Amoled ekranlarla ilgili bir durum sanirim. Olu pikselle uzaktan yakindan alakasi yok ve kullanimi etkileyen bir durum yok. Zifiri karanlikta goz ortama alistiktan sonra siyah bir arkplana bakinca goruluyor sadece. Fiyasko demek icin fazla fiyasko olmus bu konu.
  • quote:

Arkadaslar s3 ümü alali daha bit hafta oldu vr bi arkadasimin tesadüfü görmesi sayesinde sahilde karanlıkta oyun açerken farkettik, ekranin içersinde farkli bölgelerde siyah çukurlar mevcut. Zifir karanlıkta siyah bi resimde veya ayarlar kısmında siyah bölgelere dikkatlice bakıcak olursanız siyah kalın noktalar mevcut. Bunun sebebini çözemedim çok farklı sadece siyah arka pilanda mevcut. Acaba S3 lerin genelinde bu sorun varmı merak ediyorum yoksa garantiye vericem. Sizlerdede olabilir arkadaslar. Karanlik bi odada dikkatlice siyah arka pilanda bakarsanız sevinirim.

Dun aldigim S3te bende simdi farkettim boyle siyah leke oldugunu. Siz naptiniz garantiye vs goturdunuzmu

• quote:

Orijinalden alıntı: omRcftc

quote:

Arkadaslar s3 ümü alali daha bit hafta oldu vr bi arkadasimin tesadüfü görmesi sayesinde sahilde karanlıkta oyun açerken farkettik, ekranin içersinde farkli bölgelerde siyah çukurlar mevcut. Zifir karanlıkta siyah bi resimde veya ayarlar kısmında siyah bölgelere dikkatlice bakıcak olursanız siyah kalın noktalar mevcut. Bunun sebebini çözemedim çok farklı sadece siyah arka pilanda mevcut. Acaba S3 lerin genelinde bu sorun varmı merak ediyorum yoksa garantiye vericem. Sizlerdede olabilir arkadaslar. Karanlik bi odada dikkatlice siyah arka pilanda bakarsanız sevinirim.

Dun aldigim S3te bende simdi farkettim boyle siyah leke oldugunu. Siz naptiniz garantiye vs goturdunuzmu

Ben teli aldiktan 2hafta sonra fark ettim garantiye verip bire bir degisim yaparlarsa verilebilir ama yapcaklarini sanmiyorum telin ici acilip parcasi degismesinede gonlum el vermiyor allahtan rahatsiz etmiyor sadece zifiri karanlikta belli oluyor boyle kullanmaya devam

• Garantiden değiştir derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seytantuylu

quote:

Orijinalden alıntı: omRcftc

quote:

Ben teli aldiktan 2hafta sonra fark ettim garantiye verip bire bir degisim yaparlarsa verilebilir ama yapcaklarini sanmiyorum telin ici acilip parcasi degismesinede gonlum el vermiyor allahtan rahatsiz etmiyor sadece zifiri karanlikta belli oluyor boyle kullanmaya devam

Benide rahatsız etmiyor sadece karanlık ortamlarda kendını gosterıyor da inşallah sorun yaratmaz ileride :(

• Aynı sorun bende de var hatta üst kısımda iki tane siyah çizgi var. Ama bi sorun yaratmiyor kullanırken.
  • aynı sorun bende de var diyemeyeceğim çünkü bir sorun teşkil etmiyor. çok karanlık bir ortamda ekran tamamen siyah olunca dediğiniz şekilde siyah noktalar gözüküyor. ama bunlar kesinlikle ölü piksel değiller. *#0*# ile ölü piksel var mı yok mu kontrol edebilirsiniz. bu lekeleri görünce ilk olarak yaptığım iş ölü piksel kontrolüydü ve herhangi bir sorun çıkmadı. s3 e fiyasko demek için çok küçük bir sebep. telefonun güzel yanlarını kaçırmayalım :)
  • 250 tl veririm. önce ürün sonra havale
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.