Şimdi Ara

işte rusların saniye saniye dağılışı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
0
Favori
9.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bizraz akıllı düşünün pkk dediğiniz terörist grub sadece bizim ülkemizi bölme çabasındalar çeçenler kendi namusunu toprağını koruyor rusların çeçenlere yaptığını biz pkk taraflarına yani niyeti kötü olan kürt veya türklere yapıyomuyuz ne azmışlar bunlar rahatlı mı dürtüyo çeçenlerle pkk yı bir tutan arkadaşlara gerçekten üzüldüm.
    ŞEYH ŞAMİLİ BİLMEYEN ATASINI NE BİLİR ŞEYH ŞAMİL BENİM ÖZ VE ÖZ KARDEŞİMDİR. M.KEMAL ATATÜRK
  • quote:

Orjinalden alıntı: BatuhanK

esas çeçenler hakediyor, bnm için pkk neyse orda rusya ya karşı savaşan çeçenler aynı, terörist her yerde terörist, kimse çıkıp daçeçenleri savunmasın, işinize gelene göre de yorum yapmayın, aslında ruslar çok insaflılar bu konuda, rusya dünyanın en büyük ülkelerinden biri en büyük ordularına sahip ülkelerinden biri ve çeçenistanı dümdüz etcek güce sahip ve kimseye de açıklama yapmak zorunda deil, ama yapmıo

avatarından utan.adamlar rehin aldıkları rusların arasındaki Türkleri kardeşlerimiz deyip ozür dileyip bırakıyolar senin gibi bilgisizlerde geleip terörist diye yargıda bulunuyo.pkk yla kıyaslıyo yazık
  • Valla helal olsun bir takım damgalar bu ülkede ne kadar çabuk vuruluyor.Görüşlerini beğenmediğin insana hain damgası vur gitsin ne kolay be.Birincisi rusya ekonomik çöküntüde olabilir ama hala dünyanın en güçlü 2.ordusunu besliyor putinle bir toparlanma sürecine girdiler.İkincisi sen gazın yüzde altmışını ruslardan alıyorsun adamlar gazı kesti mi sen burda donarsın.Bunlar gerçektir beğensen de beğenmesen de.Ruslar benim umrumda bile değil isterse otuz parçaya bölünsün ama sen minicik çeçenistan için rusyayla aranı bozarsan bu mantıklı değildir.Ben olaya din iman açısından değil realist açıdan bakarım.Rusyayı bir kantara çeçenleri bir kantara koyarım hangisi ağır basıyorsa onu seçerim.Vatanımın çıkarları bunu gerektirir.Ayrıca çeçenler Türk değil Türkiye Cumhuriyetini niye ilgilendiriyor.Orada çıkarımız olsa eyvallah destekleyelim ama öyle bir durum yok. kerkük kürt işgali altında oradaki Türkler inim inim inliyor,batı trakya Türkleri yunan zulmüne uğruyor,azeri kandaşlarımız ermeni işgali altında bunlar dururken hiçbir akrabalığım olmayan gürcüler gibi kafkas halklarından olan çeçenler için nükleer güç rusyayla kapışıcam bundan büyük kerizlik var mı?Neymiş din kardeşiymiş biz araplara zamanında öyle diyorduk gördük sonra din kardeşlerimizi, bir de içimizde 200 bin çeçen yaşıyor diye rusyayla savaşıcaz bunu böyle düşünen varsa esas vatan haini odur.
    quote:

Orjinalden alıntı: Alaris

belki pkk bir okulu hava ya ucurmadı ama bınlerce ogretmenı oldurdu.bınlerce koyu yaktı yuzlerce egitimli subayımızı bınlerce askerımız oldurdu.sen orta asya turk cumhuriyetlerıne gıt bı bak bakalım...orda ruslar ne yapmıs?rusya super guc diyenın aklına sasarım.adamlar acından oluyorneden bır turk kızı kendını dunya pazarında satılıga cıkarmıyorda bır rus satıyor?sen hangı amerıkalıyı sex kolesı olarak satabılırsın???sen hangı amerıkalıyı hangı ingilizi peskes cekebılırsın?ortalık ayaga kalkamaz mı?canakklalede karsımızdakıler super guc degilmiydi?fransızlar UK somurgeleri ingilizler yokmuydu orda?bız bu gun tek basımıza abd yı cıkaramazmıyız ordan???yazı cıdden yazık.vardır senın kanında bır hıyanet...
    quote:

Orjinalden alıntı: vendeta

çoluğu çocuğu katlettiniz be okul baskını hala hafızamda pkk bile bir ilkokulu havaya uçurmadı.
    quote:

Orjinalden alıntı: TargArts

quote:

Orjinalden alıntı: mulkiyeli

Forumdaki arkadaşların bazılarının bilgi sahibi olmadan, fikir sahibi olduklarını görüyorum. Bakıyorumda çok rahat bir biçimde Çeçen'ler hakkında yorumlar uçuşuyor.

Gerçekler;
    1. Çeçenistan Rusya toprağı değildir. Çeçenistan Ruslar tarafından işgal edilmiş bir ülkedir.

2. Yüzyıllardır bu savaş devam etmektedir.(1780 den beri) PKK gibi marksist-leninist terör örgütleriyle karşılaştıran cahiller tarihe iyi baksın..
    3. Sovyet Rusya altında kendi benliğini ve dinini kaybetmeyen tek ülkedir. Diğer bütün ülkere gidenlar varsabilirler, Rucça konuşmayı bir üstünlük sayarlar ve sadece ismen müslümanlardır.

gerisine gerek kalmadı zannımca cahiller okuyunda pkk ile çeçenleri bir tutmayın

örn: çeçenlere pkk ile aynı diyen arkadasa soruyorum bir rus gelip kardesini yatakda kesse oldurse ve kötülük yapsa senin rusa göstercegin tepki pkk ile aynımı olcak sendemi terörist olcan buna bir cevap verin yada bu konuda cahiliz bilmiyoduk sadece konusmus olmak için konusduk deyip ezik ezik dolaşın ortalarda

bu arada çeçenlerin haklı mücadelesini sonuna kadar destekliyorum ve tüm rusları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vendeta -- 27 Ocak 2006 18:52:12 >

• rus bu tür isyanları azınlıkları kışkırtıp isyan ettirtmeyi bize karşı asırlarca yaptı.

bulgarlar-rumlar-karadağlılar-sırplar-ermeniler-süryaniler- hatta kürtleri bile isyana kışkırttı.
    ellerine silah ceplerine para yüreklerine incil koydu papazlarını yolladı kışkırttı konsoloslarını
    yolladı kışkırttı (rus elçisi ignatiyef bütün rus ordusundan daha fazla zarar verdi bize)
    yetmedi biz isyanları bastırınca kendide savaş açtı (özellikle 1877-78 savaşı)

bizim askerlerimiz asırlarca yaşadı böyle pusulara düşmeyi.

üstelik yalnız askerlerimiz değil sivil nüfusumuzda rus ve yardakçılarının zulmünü yaşadı.
    kurtarılacak topraklardaki müslüman nüfus zaten potansiyel düşman sayıldığı için acımasızca katledildi-sürüldü
    soyu-sopu kurutuldu. çeçenler hiç değilse bunu yapmıyor.

hele bir de rus ordusunun kazak (aslı kozak güney rusyadaki ukran ve rus göçebelerede bu ad verilirdi)
    birlikleri vardı ki ruslar bunları kendi ülkelerindeki şüpheli azınlıkların ve girdikleri ülkelerdeki sivillerin üzerine
    bir saldılarmı artık ellerine düşeni çoluk-çocuk demeden kesiyorlardı.

türk-kafkas gibi müslümanlarda polonyalı-yahudi gibi müslüman olmayanlarda sayısız kez yaşadı bu barbarlığı.

rus bugün haritadaki o geniş alanını iyilikle mi yaptı sanıyorsunuz.
    her tür ahlak ve insanlık değerini çiğneyerek yaptı bunu.

ruslara geldimi kendileri herkes üzerinde terör estirirken oluyordu da şimdi çeçenler onlara yapıncamı suç oluyor.

pkk yada ırak kürtleri yalnızca bu ülkelerin zayıflıklarından ve kendilerinin çıkarları ile batılı hristiyan ülkelerin
    çıkarları uyuştuğu için onlardanda destek bulma imkanından yararlanıp kendi devletlerini kurmak için
    uygun ortam artık var var diye isyan ediyorlar.

önceden kimse onlara eziyet etmedi. asırlarca öyle yaşadılar.
    şimdiden sonra hem isyan ediyorlar hemde bu isyanlarının üzerine gidilince
    aman bize zulmediyorlar demekki bu zulümden kurtulmak için ayrı devlet olmamız
    için ayrı devlet olmamız lazım diye yaygara yapıyorlar.

üstelik bununlada yetinmeyip gelecekte kendilerinden intikam alacakları korkusu ile kendi istedikleri
    bölgelerdeki türk ve arapları oradan sürüp etnik temizlik yapıyorlar.
    asıl kürtler kendi güçlü oldukları yerlerdeki kürt olmayanlara zulmediyor.

ve nihayet kürtler bunu batılı hristiyan desteği ve parası ile beslenerek yapıyorlar...

çeçenler böyle mi yapıyor yani...
    ve dikkatinizi çekerim kürtlerin yaşadığı bölgeler zaten yoksul. başka bölgelerden toplanan vergiler
    haksız yere kürt bölgelerine yatırım için kullanılıyor.
    hem paramızı yiyorlar hem kanımızı döküyorlar ve hemde hristiyan ülkelere hizmet ediyorlar.

çeçenistan zengin bir ülke. rusya ortalamasından daha zengin ama bu gelir onlara değil rusyaya
    gidiyor. ruslar azınlık topraklarına resmen sömürge mumamelesi yapıyor oralarda ne varsa sömürüyorlar.
    çeçenya zengin ama çeçenler yoksul.
    bu kürtler için geçerli mi yani....

ve nihayet kim böyle bir sömürülmeye boyun eğmek ister elinde imkanı olan direnmezmi.
    sizin paranızı çalsalar siz ne yapardınız...

bu iki toplumun kavgası aynı şeymi artık siz karar verin.

• ayıp be kardeşim siz uzayda mı yaşıyorsunuz....ruslarla çeçenleri nasıl aynı kefeye koydunuz...silin bu yazılarınızı ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: DieScheisse

quote:

Türk milletinin çıkarları ruslarla işbirliği yapmaktan geçiyor.Ruslarla ortak savunma paktı kurarsak abd'yi bölgeden kovarız.İçimizde 200 bin çeçen yaşıyor diye bu büyük askeri güçle aramızı bozacak değiliz.Türk devleti bu kadar sığ düşünemez.pkk neyse çeçen teröristlerde odur rusyayı bölmeye uğraşıyorlar buna izin vermemek rusların en doğal hakkıdır.

Lan de get akşm akşam adamın asabını bozma hala teorist diyorlar. Kim kimi bölmek istiyor. İşgal altındaki topraklarını korumaya çalışmak ne zaman bölücülük oldu.

Bırakın arkadaşlar 2 -3 tane arkadaş kilitlenmiş bir yere paso aynı şeyi tekrarlıyor.Atatürkde bölücüydü o zaman dimi töbe töbe ya ne dediğizin farkında değilsiniz herhalde?Adamların düzenli orduları yok diyoruz!500.000 kişiden en fazla kaç kişi savaşabilir?Toplam nüfus 600.000 civarındayken maksimum 20.000 kişi savaşmış,şimdi en fazla orduda 10-15 bin kişi olabilirki buna ordu denmez.Sayıları az olduğu içinde teröristlik yapıyorlar,ki benim ailemi katletseler bende gider çocuklarını keserim.Bu kadar basit,sanki zamanında türkiyede çocukları keserken yabancılar o heriflere "terörist" demişler gibi bir hava var üzerinizde.Sanki onlar bizi savundu siz de onları savunuyorsunuz bravo yani.Pkk ile onları bir tutan bazı arkadaşlarımız olmuş onlarda iyice uçmuşlar.Kürdistan diye bir devlet olmamıştır,ırakta yaşıyorlardı saddam hepsini kesmeye kalktığı için özal zamanında kürtler türkiyeye alındı(Keşke alınmasaydı).İşte o zaman dan beri uğraşıyoruz bunlarla.Irakta devlet kurdular ama,onlar adam değil.Anca amerikanın bilmem ne tarafını yalan insan topluluğu.Ama buna rağmen türklerden başka herkez zengin oluyor nedense.Adamların şimdiden(Dağda yaşayan şerefsiz peşmergeler genetikleri bozuk boyları 1 metre)6000-7000$ para alıyorlarmış,hatta 10 km ötemizde petrol çıkartıyorlar.Neyse konu pkk şerefsizliğine geldi,bunu boşverelim.Ama çeçenlere bakarsak hiç paraları olmadığını ve pkk gibi bölücülük yapmadıklarını anlarsınız.Çeçenistan moskovayı işgal etmek istemiyor,kendi topraklarını geri almak istiyor bunada bölücülük denmez.Çeçenlere bölücü diyorsanız eğer,Türkiyeyi kuranada bölücü demeniz lazım,italyanlar almıştı ya o bakımdan italyayı böldükSonra bir sürü türk devletleri var orta asyada onlara da bölücü demeniz lazım,ama sıkıyor dimiDiyemiyorsunuz...

• Çeçenlerin yiğit mücadelesini destekliyor ve onlara dua ediyorum.Allah Yardımcıları olsun hepsinden..

www.yemliha.net
  • www.kavkazcenter.com dan çeçen efsanesini taki pedebilirsiniz.

videolar bölümünde türk savascılar diye bişey koymuslar 114 mb.ben indirdimö çok güzel bi sürü türk var.

mutlaka izleyin
  • rus yalakaları bayağı bozulmuş.
  • Atatürkle bebek katili çeçenleri bir tuttunya helal olsun sana, bir kere orası nereden çeçen toprağı oluyor çarlık döneminden beri rus toprağı.Bu mantıkla gidersek düne kadar suriye de yunanistanda bizimdi sonradan bağımsız oldular onlara aferin iyi yaptınız mı diyeceğiz.Bir kez daha yazıyorum ruslar umrumda değil isterse otuz parçaya bölünsünler ama bu Türk davası değildir orada bir çıkarımız yoktur içimizde 200 bin çeçen yaşıyor diye ümmetçi duygularla niye ruslarla arayı bozalım.Bu mu milliyetçilik vatan sevgisi sen bunu yaparsan ruslar boş mu duracak sen adamın toprak bütünlüğüne saygı duymazsan onlar da seninkine saygı duymaz.
    quote:

Orjinalden alıntı: İST@NBUL

quote:

Orjinalden alıntı: DieScheisse

quote:

Türk milletinin çıkarları ruslarla işbirliği yapmaktan geçiyor.Ruslarla ortak savunma paktı kurarsak abd'yi bölgeden kovarız.İçimizde 200 bin çeçen yaşıyor diye bu büyük askeri güçle aramızı bozacak değiliz.Türk devleti bu kadar sığ düşünemez.pkk neyse çeçen teröristlerde odur rusyayı bölmeye uğraşıyorlar buna izin vermemek rusların en doğal hakkıdır.

Lan de get akşm akşam adamın asabını bozma hala teorist diyorlar. Kim kimi bölmek istiyor. İşgal altındaki topraklarını korumaya çalışmak ne zaman bölücülük oldu.

Bırakın arkadaşlar 2 -3 tane arkadaş kilitlenmiş bir yere paso aynı şeyi tekrarlıyor.Atatürkde bölücüydü o zaman dimi töbe töbe ya ne dediğizin farkında değilsiniz herhalde?Adamların düzenli orduları yok diyoruz!500.000 kişiden en fazla kaç kişi savaşabilir?Toplam nüfus 600.000 civarındayken maksimum 20.000 kişi savaşmış,şimdi en fazla orduda 10-15 bin kişi olabilirki buna ordu denmez.Sayıları az olduğu içinde teröristlik yapıyorlar,ki benim ailemi katletseler bende gider çocuklarını keserim.Bu kadar basit,sanki zamanında türkiyede çocukları keserken yabancılar o heriflere "terörist" demişler gibi bir hava var üzerinizde.Sanki onlar bizi savundu siz de onları savunuyorsunuz bravo yani.Pkk ile onları bir tutan bazı arkadaşlarımız olmuş onlarda iyice uçmuşlar.Kürdistan diye bir devlet olmamıştır,ırakta yaşıyorlardı saddam hepsini kesmeye kalktığı için özal zamanında kürtler türkiyeye alındı(Keşke alınmasaydı).İşte o zaman dan beri uğraşıyoruz bunlarla.Irakta devlet kurdular ama,onlar adam değil.Anca amerikanın bilmem ne tarafını yalan insan topluluğu.Ama buna rağmen türklerden başka herkez zengin oluyor nedense.Adamların şimdiden(Dağda yaşayan şerefsiz peşmergeler genetikleri bozuk boyları 1 metre)6000-7000$ para alıyorlarmış,hatta 10 km ötemizde petrol çıkartıyorlar.Neyse konu pkk şerefsizliğine geldi,bunu boşverelim.Ama çeçenlere bakarsak hiç paraları olmadığını ve pkk gibi bölücülük yapmadıklarını anlarsınız.Çeçenistan moskovayı işgal etmek istemiyor,kendi topraklarını geri almak istiyor bunada bölücülük denmez.Çeçenlere bölücü diyorsanız eğer,Türkiyeyi kuranada bölücü demeniz lazım,italyanlar almıştı ya o bakımdan italyayı böldükSonra bir sürü türk devletleri var orta asyada onlara da bölücü demeniz lazım,ama sıkıyor dimiDiyemiyorsunuz...

• Her şeyden önce pkk ile Çeçenleri bir tutanlara
    Adamlar ülkelerine giren işgal orduları ile savaşıyorlar öyleki bu ordular onların çocuklarını öldürüyor karılarına tecavüz ediyor. Pkk için aynı şey geçerli midir. Türk askeri hangi Kürt kardeşinin karısına tecavüz etmiştir.

Ayrıca Pkk Kürtler için Ayrı bir devler istiyor bunun pratikteki imkanına bir bakalım. Benim Annem Kürt Babam Türk eğer ayırırsanız ben ne olacam nereye gideceğim. Siz pkklılar benim amcamla dayımı birbirine düşman etmek istiyorsunuz ama kusura bakmayın benim amcamın kızı ile dayımın oğlu da evli ve onlar etle tırnak gibidir birbirlerinden ayrılamaz.

Bir de şu var Pkk dinlerine çok bağlı olan kürtler için marksist leninist bir devlet öngörüyor. Öyleki geçen kanal A da çıktı dağdaki teröristler ezanla namazla dalga geçerek güya kendi aralarında tiyatro yapıyorlar. Bunu Hiç bir Kürt kabul edemez. Rahmetli dedem görse bunları bir kelime dahi Türkçe bilmeyen bir kürt olarak elleri ile boğardı. Ve o dedem Ben Abdülhamit'in askeriyim diye övünerek gezerdi Yani bu toprağın bir insanı olarak bu devletin Türk ve Kürt bütün insanların malı olduğu bilincine sahipti.

Ayrıca Türkiye cumnhuriyetinin Cumhurbaşkanlarının ve Başbakanlarının kökenlerine bakarsanız Kürtlerin yönetime katılma bakımından hiçbir sıkıntısı olmadığını göreceksiniz.

Tabi bunlar doğu da bir takım yanlış uygulamalar olmadığı anlamına gelmez. Ama bunun çözümü Pkk yı bağımsızlık mücadelesi veren bir örgüt gibi götermek değildir.

• Yok yok ağzımı açmıcam girmicem bu konulara olay çıkar yoksa siz insan öldürme videoları seğretmek istiyosunuz ve bravo demek istiyosunuzwww.ogrish.com mu nedi öle bişey vardı oraya gidin lütfen
  • helal olsun çeçen kardeşlerime

RUSLAR ÇOK DAHA FAZLASINI HAK EDİYORLAR

çeçen milleti, şeyh şamilin torunları kafkas halkı bağımsız olmadan yaşayamaz. fotoğrafı bilgisayara alıyorum teşekkürler dostum

helal olsun paylaşımın için de

ÇEÇENLER
    milletleri için savaşıyorlar özgürlük için.

quote:

esas çeçenler hakediyor, bnm için pkk neyse orda rusya ya karşı savaşan çeçenler aynı, terörist her yerde terörist, kimse çıkıp daçeçenleri savunmasın, işinize gelene göre de yorum yapmayın, aslında ruslar çok insaflılar bu konuda, rusya dünyanın en büyük ülkelerinden biri en büyük ordularına sahip ülkelerinden biri ve çeçenistanı dümdüz etcek güce sahip ve kimseye de açıklama yapmak zorunda deil, ama yapmıo

BURADAKİ ARKADAŞ GİBİ EĞER SİZ DE ÇEÇENLERE TERÖRİST DERSENİZ BEN SİZİN MİLLİYETÇİLİĞİNİZDEN ŞÜPHE EDERİM

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN VE TÜRK ORDUSUNUN yaptığı iş de terörüzmdir sizin bakış açınızla. Kendi ÖZ VATANINI SAVUNANA terörist denmez vatansever denir.

ve o kadar cahil insanlar var ki pkk terörünü bile buna eşit tutanlar var. ben her kürt=pkk dır demiyorum. ama pkk bazı kürt gruplarından oluşmuştur. bölücüdür

çeçen halkı yani kafkaslar ise yıllardır özgürlük mücadelesi vermişlerdir. BEN BUNLARA TERÖRİST DİYENLE bir daha burada tartışmam bile. çünkü onun akli dengesinden şüphe ederim

biri gelip senin evine yerleşse. senin karına tecavüz etse çocuklarını öldürse, sen karşılık olarak intikam olarak onu öldürdüğün zaman sen kendine terörist diyeceksen buyur de kardeşim

konu hakkında bilgisi olmayanların çerkez (kafkas-çeçen) tarihini okumalarını öneririm. umarım o zaman doğruyu anlayabilirler.

gerçi ben kime anlatıyorum bunları çerkez ethem e bile o kadar yararından sonra vatan haini dendikten sonra
    ben kime anlatıyorum ki

ÇEÇEN KARDEŞLERİM
    sizlere yardım edebilmeyi o kadar çok isterdim ki. ama yapabileceğim tek şey dua etmek. allah bu hayırlı yolda kemale ermenizi nasip eylesin ve yardımcınız olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _panzerschreck_ -- 20 Eylül 2006; 17:52:00 >

• çeçen kardeşlerimizi sonuna kadar destekleyeceğiz...ben ve türkiye nin çoğunluğu çeçenlerin davalarında haklı olduklarında hem fikir... ama boşverin türkiye demokratik bir ülke burada herkes(uşağı yalakası vs. vs..) istediği gibi düşünür beyan eder....

çeçenlerin yaptıkları eylemlere gelince hepsinde katliamı yapan rus askerleri olmuştur....bu bilinen bir gerçektir.. çeçenlerin eylemlerindeki tek amaç seslerini duyurabilmektir.. şu an çeçenistana hiçbir yabancı basın mensubu, yardım kuruluşu sokulmamaktadır.. orada olanları bilmeden araştırmadan yargıya varmak hüküm vermek ancak akılsızların yapabileceği birşeydir..

en son eylem olan beslan olayına gelelim; eylemcilerin çeçen oldukları bile şüphelidir ki; öldürülen çocukların tümü rus askerlerinin kurşunları ile ölmüştür.. bu olayda evlatlarını kaybeden beslanlı aileler rusya aleyhine dava açmışlardır.. unutmayınız ki beslan da bir kafkas sehridir ve çeçenlerle kardeş bir millettir..

cahil, bilgisiz ve duygusuz tc vatandaşlarına duyurulur.....

• sorun şu herkes kendi düşünce açısından bakıyor.benim için çeçenler bağımsızlık mücadelesi yapıyorlar.pkk ise tamamen terör örgütüdür.bu konuyu uzun uzun burda tartışmak istemiyorum.çeçenler asla terörist falan değildir.ama bu orta doğuda ki bütün savaşların sorumlusu yıllar önce haince plan yapan ingilizlerdir.
  • Konu hortlamış.
  • az bile o ruslara
  • quote:

Orjinalden alıntı: Russian

Yok yok ağzımı açmıcam girmicem bu konulara olay çıkar yoksa siz insan öldürme videoları seğretmek istiyosunuz ve bravo demek istiyosunuzwww.ogrish.com mu nedi öle bişey vardı oraya gidin lütfen

Sen rusmusun?
  • kim neyse ne

özgürlük mücadelesi veren her zaman haklıdır

fakat pkk özgürlük mücadelesi vermiyor, onlar terör eylemi yapıyor

yukarıda da söylediğim gibi
    quote:

BURADAKİ ARKADAŞ GİBİ EĞER SİZ DE ÇEÇENLERE TERÖRİST DERSENİZ BEN SİZİN MİLLİYETÇİLİĞİNİZDEN ŞÜPHE EDERİM

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN VE TÜRK ORDUSUNUN yaptığı iş de terörüzmdir sizin bakış açınızla. Kendi ÖZ VATANINI SAVUNANA terörist denmez vatansever denir.

quote:

cahil, bilgisiz ve duygusuz tc vatandaşlarına duyurulur.....

haklısın arkadasim. ve bu dunyada 5 kişiyi sevmem
    rus'u
    pkk yı
    ermeniyi
    amerikalıyı ve
    ingilizi

çünkü her taşın altından işte bu 5 li çıkar da ondan

• kafkaslilar sadece cecenlermi azeriler gurculer ermeniler hepsi ruslardan cok cekti ermenilerde cok cekti soviet doneminde sasirabilirsiniz ama onlar ruslari sevmez
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.