Şimdi Ara

. :::İŞTE RESMİ KİLY GONZALEZ HABERİ ::: .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Galatasaray artık resmen Kily Gonzalez'i bitirdi. Resmi transfer sitesi olan transfermarkt sitesi Kily Gonzalez'i Galatasaray'da gösterdi. İşte ayrıntılar...

Galatasaray, Kily Gonzalez'i bitirdiğini İnternetspor size diğer sitelerden saatler önce vermişti. Bu transfer artık kesinlik kazandı. Artık Avrupa'daki transfer siteleri de bu transferi vermeye başladı.

İlk olarakhttp://www.transfermarkt.de/ sitesi Gonzalez'i Galatasaray kadrosu içine koydu.

Bunu sizde görmek istiyorsanız siteye girip sol üst arama butonuna küçük harflerle "kily gonzalez" yazmanız yeterli olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nakata -- 16 Ağustos 2005, 17:23:49 >

• yaw tamam kardeşim alın ama forumuda bırakın temiz kalsın yeter yaa
    bu kaçıncı oldu bi ara bakalım kaç tane var
  • ii yapmışınız hayrlı olsunda o kim yav
  • 3. kez hayırLı oLsun diyorum gene hayırLı oLsun ama yeni bi konu açmayın artık zaten Galatasaray Transfer HaberLeri diye bi topic'iniz yokmuydu ? Hadi ayrıyetten GonzaLez için açın 1 tane daha ama 3-4 tane hep aynı içerikLi topic açıp konu kirLiLiğine ne gerek var aLLah aşkına ?
  • evet kily gelecek ama bu site daha önce insuayı da kadroda göstermişti. çok güvenilir bir site değil. resmi bir site olduğunu da sanmam. bu arada kily gonzalesi tanımayan arkadaşların spor topicinde işi ne
  • quote:

Orijinalinden alıntı: somali

evet kily gelecek ama bu site daha önce insuayı da kadroda göstermişti. çok güvenilir bir site değil. resmi bir site olduğunu da sanmam. bu arada kily gonzalesi tanımayan arkadaşların spor topicinde işi ne

harbimi yav bak ben bunu duymamıştım ben bu haberi internetspordan aldım valla orda öle diyodu ....inşallah bundada bi yamuk yoktur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Batı sezer mi David walker mı?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.