Şimdi Ara

Killy olmadı Heinz geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galatasaray, transferi için uzun süredir girişimlerini sürdürdüğü ve düne kadar süre tanıdığı İnter'in Arjantinli oyuncusu Kily Gonzales'ten cevap alamayınca rotayı Almanya’ya çevirdi. Sarı-Kırmızılı ekip, Monchengladbach’ta sol kanatta oynayan Çek futbolcu Hainze’yle büyük ölçüde anlaştı. Eski yönetici işadamı Abdurrahim Aybayrak’ın transferi bitirme aşamasına geldiği ve bu futbolcunun bir-iki gün içerisinde İstanbul’a imzaya getirileceği öğrenildi. (ZAMAN)

Teknik Direkötr Ertic Gerets'in isteği doğrultusunda transfer çalışmalarına devam eden sarı-kırmızılı yönetim, Almanya'nın Borussia Mönchengladbach takımında forma giyen 28 yaşındaki sol kanat oyuncusu Heinz'a yöneldi.

Alman ekibinde 85 maçta 6 gol kaydeden 28 yaşındaki sol kanat oyuncusu Çek milli takımının da formasını giyiyor. Galatasaray yönetimi, maliyetinin yüksek olmaması halinde Marek Heinz'in transferini gerçekleştirmeyi planlıyor.(CNN Türk)

Bakalım bu nolacak??? Ne varsa eski yöneticierde var. Abdürrahim Albayrak yapar gibime geliyo bu işi

• bakalım heinz için kac tane topic acılacak
    millet kac gün boyunca birbirine girecek
    ve en önemlisi bakalım gercekten alınacakmı
  • Kimdir bu Heinz yakından tanıyan varmı? Adını duymayan yoktur ama nasıl bir futbolcu artısı eksisi nelerdir, varmı bilen?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ege_ -- 23 Ağustos 2005, 13:45:45 >
  • ben 1.2 maçını izedim. çok teknik bir adam. çok iyi frikik atıyor. ama biraz ağır. sol açık oynayacak tipte değil. daha çok iliçin yerinde oynar gibi..

• quote:

Orijinalinden alıntı: tedoa®

bakalım heinz için kac tane topic acılacak
  • heinz Olmadı XXXX geliyor
    bu topikler sezon sonuna kadar gider gibime geliyor
  • quote:

Orijinalinden alıntı: tedoa®

bakalım heinz için kac tane topic acılacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amati -- 23 Ağustos 2005, 14:40:02 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    blum mu samet mi?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gelmesin kimse istemiorumm
  • killy gonzalez i almamanız isabet oldu beş para etmezdi ama ben bunu söyleyince kıskanıyorsun diyecektiniz.Bu heinz a iyi adam diyorlar bakalım.
  • quote:

Orijinalinden alıntı: fuzbing

killy gonzalez i almamanız isabet oldu beş para etmezdi ama ben bunu söyleyince kıskanıyorsun diyecektiniz.Bu heinz a iyi adam diyorlar bakalım.

polemik yaratmayı hiç sevmem ama nasıl kily gonzales beş para etmez be abi. bu adam arjantin milli takımında oynuyor. bu adama beş para etmez dersen kime iyi futbolcu dersin. ronaldinhonun Türkiyeye gelme ihtimali olana kadar bu futbolculara 5 para etmez deme lüksümüz yok bence. ekonomik olarak sıkıntı yaratırdı o ayrı.

heinz iyi oyuncu bence ama bizim istediğimiz stilde olduğuna inanmıyorum. kily tam bir sol kanattı. süratli ve teknik. ama heinz çok ağır geldi bana. yani bu adamı izlediğim kadarıyla baliçe çok benziyor. ben daha sprinter bir adam alınmasından yanayım. ama süper frikik atıyor onu da belirteyim. bakalım belki de kimse gelmeyecek boşuna yoruyoruz kendimizi..

• adam 32 yaşında doğru düzgün oynamıyor interde bir sürü sorunu var ayrıca en son ne zaman arjantin milli takımında oynadı ??
  • quote:

adam 32 yaşında doğru düzgün oynamıyor interde bir sürü sorunu var ayrıca en son ne zaman arjantin milli takımında oynadı ??

adam 31 yaşında ve bu yaş olayına artık kafamızı fazla takmasak diyorum. hoojdonk 34 yaşında geldi şampiyon yaptı 2 sene sizi ve gitti. ailton 32 yaşında ve gayet iyi top oynuyor. rahat 2 sene daha oynar. kily gelseydi 3 sene çok rahat oynardı.

interde sorunu olması onun iyi futbolcu olmadığı anlamına gelmez. interde zaten sorunu olmayan futbolcu çok az. adamlar her sene 7-8 futbolcu alıyor. kadroyu tamamen değişiyorlar nerdeyse.

arjantin milli takımında ise en son ne zaman oynadığı hakkında kesin bilgim yok. senin varsa yaz lütfen. ağır bir sakatlık geçirdi o yüzden bir süre ayrı kaldığını biliyorum. ama heralde 5 senedir oynamıyor demezsin.. en fazla 2 senedir oynamıyordur eğer oynamıyorsa.

• Heinz'in gelme olasılığı daha fazla çünkü Abdurrahim Albayrak ilgileniyor bu konuyla vede o kimseyi almadan gelmez
  • ya bırakya ilk olarak figo sonra pires sonra kily şimdide heinz ulan sizin paranızne lan önce bi kasanıza bi bakında öyle alın şu oyuncuları valla gs nin transfer politakısı sadece sizin gibi taraftarların gözünü boyamaktır
  • yok sıralama tam olarak şöyle figo,rui costa,insua,pires,killy gonzalez arada soğuk mezeler var

Bu arada killy gonzalez yorumum bana aittir siz beğenebilirsiniz ama ben beğenmiyorum keşke alsaydınızda görseydik kim haklıydı diye
  • quote:

yok sıralama tam olarak şöyle figo,rui costa,insua,pires,killy gonzalez arada soğuk mezeler var

Emre Belözoğlu, Nihat Kahveci, Hamit Altıntop, Denilson, Maldonado....

Anladın sen anladın..
  • quote:

Orijinalinden alıntı: koko_

quote:

yok sıralama tam olarak şöyle figo,rui costa,insua,pires,killy gonzalez arada soğuk mezeler var

Anladın sen anladın..

Komik.
  • quote:

quote:

Anladın sen anladın..

bu gazete manşetleri tanıdık geliyor

koko aralarındaki tek ve en önemli fark taraftarı boşyere oyalamamak bunuda sen anladın

• quote:

quote:

Anladın sen anladın..

kendi kendini rezil etmişsin biz sonunda appiah ı aldık juventus tan.

ayrıca emre türkiyeye gelmek istemiyordu nihat sakattı hamiti istesek alırdık istememişiz kendisi söyledi denilson la ilgilenmedik.Maldonado yerinede appiah ı aldık hadi sen kendi alamadıklarının hesabını ver.

• her sene 3 büyükler için 35 tane isim ortaya atılır ve 2-3 tanesi alınır. garip bir durum yok. sadece bizim yönetim bu sene evet ilgileniyoruz lafını çok kullandı. yoksa fb de bjk de birçok oyuncuyla görüşüp sonuç alamadı eminim buna..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.