Beklenen açıklama geldi nihayet ve PES 2012 Demo 24 Ağustos Çarşamba günü çıkıyor. Yalnız Çarşamba günü çıkacak olan "Early Code Demo" olacakmış. Yani oynayacağımız demo oyunun final halini yansıtmayacak. Oyunun çıkış tarihine yakın bir zamanda ise ikinci bir demo daha yayınlanacak ve oyunun son halini yansıtacak. Demo'da 12 farklı takım olacak ve maç süresi de 10 dk olacakmış. Bekliyoruz...
haha cins cins işler 2 demo nedir ya
quote:
Orijinalden alıntı: Gs_Emre
quote:
Orijinalden alıntı: DNZ360
Kimsenin video izlediği falan yok herkes sallıyor. Buraya yazanların gerçek oyuncu olmadıkları,yada yapay zekaya dikkat etmediklerini kesin olarak söyleyebilirim. Enazından yayınlanan BARCELONA-REAL MADRID videosundaki yapay zekaya yorum yapın. Yapay zeka şimdiye kadar çıkmış bütü futbol oyunlarının en iyisi (koşu bug ını saymassak)
Beni live den tanıyanlar bilir FİFA oyuncusuyum. Ama buraya yazı yazan insanlar paylaşılanlara dikkat etmiyorlar bile. Anca "malum yaz geldi banlanmıycaksak korsana geçcem" diye konu açan tipler var.
Deniz ile live'dan tanışıyoruz.Kendisi benim sıkı pesci olduğumu bilir.Kendisiyle Fifa10 da club maçları vs yapmıştık baya fifa oynamıştık. Bu arada Deniz koşu bug'ı yayınlancak demoda olmıycakmış yani fixlenmiş.Demo 24 ağustos çarşamba.Herkes deneyip kendine uyan oyunu seçsin veya her 2 oyunu oynasın gözünüzü kapatıp yorum yapmayı bırakın.
Busene en büyük olay yapay zekanın insani oyun yapısı olmuş,epey iyi mücadele veriyorlar. Hatta videolara bakılırsa (winningelevenblog'dan takip edebilirsiniz) oyunu çeken ve oynayanlar arasında top player rakibe gol atanını görmedim. Savunma ve atak organizasyonları çok başarılı,burada pes oynuyorum diye geçinen birçok kişidende daha iyi olduğunada eminim.
Emre çarşamba günü çıkıcak demo ya keşke online özellikde koysalardı,oyunu beraber deneme fırsatımız olurdu. Jon murphy nin tweetinin bende gördüm pas bug ını değiştirmişler. Eski kod olması demek gamescom da gördüğümüz oyun demekse harika haber
Oyunun %80'lik kısmı ve bugsız olcak demo.Eklencek %20lik kısmın büyük bölümünün de kaleciler üzerine olduğunu tahmin ediyorum.Bu yüzden bu sene 2 demo var, çıkcak 2. demo full sürümü yansıtcak.
quote:
Orijinalden alıntı: BatuB
quote:
Orijinalden alıntı: cabriyo
o yüzden mesela 2008i iyi oynayan ile 2009u iyi oynayanlar birbirlerinden çok farklıydı. hatta 2008i iyi bilen 2009u oynamazdı, ancak 2009dan sonra artık yeni bir oyuna alışmak zor gelmedi kimseye çünkü çok fark yok. burdan anlaşılabilir.
Çok fark yok mu? 2009 başka bir oyun 2011 başka bir oyun.Millet o yüzden mi şutlardan, paslardan yakınıyor?
hocam ben fifa 96dan beri oynarım. yani tutup bana 2009-2011 farkını çok diye anlatmayın.
bu teknolojik silahlı savaşlı bir oyun değil. yani bir top nasıl gidebilirki 15 yıldır hala geliştirecekler. az tuz bir değişiklik varsada onu ben büyütmüyorum açıkçası. eskiden bir futbol oyununun yenisi çıktımı gerçekten bambaşka bir oyun olurdu, teknolojisi değişirdi, rakip yapay zekası gelişirdi, özellikler, menü müzik, yeni çalımlar, yeni taktik seçenekleri, transferler, oynadıkça oyuncunun kabiliyetinin artması.... şimdi ben o farkları göremiyorum, çünkü son noktaya yaklaşıldı.
topa 2 vuruş değişti diye komple oyun yeniymiş gibi büyütmeyin bana.
quote:
Orijinalden alıntı: kubillian
merak ediyorum pes 2012/1 pes 2012/2
ya da fifa 2013/1 2013/2 gibi 6 aylık periyodlar halinde ne zaman çıkaracaklar bu oyunları.
aynen dediğin gibi çıkarsalar çok daha güzel olur..
PES bu işi bıraksın FİFA ile yarışamaz
ilk demoyu indirmeyi düşünmüyorum 2. demoyu indircem ilk demodaki eksiklikleri görünce canım sıkılabilir gine 2.demoda herşey ortaya çıkar
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: BatuB
quote:
o yüzden mesela 2008i iyi oynayan ile 2009u iyi oynayanlar birbirlerinden çok farklıydı. hatta 2008i iyi bilen 2009u oynamazdı, ancak 2009dan sonra artık yeni bir oyuna alışmak zor gelmedi kimseye çünkü çok fark yok. burdan anlaşılabilir.
Çok fark yok mu? 2009 başka bir oyun 2011 başka bir oyun.Millet o yüzden mi şutlardan, paslardan yakınıyor?
hocam ben fifa 96dan beri oynarım. yani tutup bana 2009-2011 farkını çok diye anlatmayın.
bu teknolojik silahlı savaşlı bir oyun değil. yani bir top nasıl gidebilirki 15 yıldır hala geliştirecekler. az tuz bir değişiklik varsada onu ben büyütmüyorum açıkçası. eskiden bir futbol oyununun yenisi çıktımı gerçekten bambaşka bir oyun olurdu, teknolojisi değişirdi, rakip yapay zekası gelişirdi, özellikler, menü müzik, yeni çalımlar, yeni taktik seçenekleri, transferler, oynadıkça oyuncunun kabiliyetinin artması.... şimdi ben o farkları göremiyorum, çünkü son noktaya yaklaşıldı.
topa 2 vuruş değişti diye komple oyun yeniymiş gibi büyütmeyin bana.
He ben pesten bahsettim zaten.Yanlış anlamışım heralde.Fakat fifa 09 kendini çok tekrarlıyordu.11 de de var bu sorun fakat 9 kadar değil.Ayrıca ne kadar değişiklik olduğu önemli değil.Önemli olan güzel duzeltmelerin olması.Yoksa koca bir oyunun sonu gelir.Aynı pes gibi.Belkide pes bu kadar saçma değişiklikler yapmasaydı şu an pes zirvede olurdu.
İç açıcı ama çok değil.Ben yine de daha fazlasını beklerdim...
resimlerdede yazdığı gibi gerçek pes 12 yi temsil etmiyor demektedir asıl demoyu beklemekte fayda var... asıl demoyu oynamadan eleştirmemek lazım adamlar zaten demiş açık açık sonra bu nie yok o nie yok demeyin peki asıl demo ne zaman çıkar tam bilgisi olan varmı?
quote:
Orijinalden alıntı: denizgoren
resimlerdede yazdığı gibi gerçek pes 12 yi temsil etmiyor demektedir asıl demoyu beklemekte fayda var... asıl demoyu oynamadan eleştirmemek lazım adamlar zaten demiş açık açık sonra bu nie yok o nie yok demeyin peki asıl demo ne zaman çıkar tam bilgisi olan varmı?
full sürüme 2 hafta kala civarı diye biliyorum hocam yanlış bilgilendirme olmasın ama
niye sadece pc ye çıktı yahu xbox için de bekliyor insan .
Demo gayet güzel fakat PES2011 e yama yüklemiş gibi hissediyorum. oynanış açısından değil arayüz bakımından.
Öncelikle şunu belirteyim "PES 6'ya en yakın oyun"
Oynanış çok seri olmuş 2011'deki hantallık gitmiş,daha akıcı bir oynanış var bayağı zevkli geçiyor maçlar,kale ağları sonunda düzelmiş,top fiziği yine fifadan çok daha iyi
PES 6'ya çok benzettim oyunu ve beğendiğimi söyleyebilirim
Oyunu yok 10dk oynadım hemen sildim diye yorum yazanlara itibar dahi etmeyiniz,fifa fanları deyip geçin...
Birkaç SS aldım;
Merak edenler olursa Oyunu laptop'ta orta seviyede oynuyorum,daha çabuk ss alabilmek için de pencere moduna ayarladım,tam sürümünü Xbox 360'da oynayacağım.