Şimdi Ara

İşte mutluluğun fotoğrafı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burning Legionda çok nadir görünen birşey...

İşte mutluluğun fotoğrafı...

• hakkaten Ülkedeki terör için kim yürüdü yada ışık kapama eylemi oda olmadı cumhur başkanlıı seçimi gibi eylemler başlatıldı

Birtek Hepimiz kardeşiz şarkısını hatırlıyorum ...
  • Bütün millet 30-50 arası oynuyor biz 250 görünce yuppiii
  • Zaymuhaha
  • bugün benim ilk defa 125 oldu nazar değmez inş
  • Benimde dün bi ara 219 lardaydı !!! Çok mutluydum
  • noobbbbbbbbb
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dün 225 te ne güzel oynuyordum.Birden bir ally saldırısı oldu s.post'a. Bir baktım >1000 latency olmuş bile. Kıpkırmızı bir ekran barı. Telekom bizim solo oynamamızı istiyor galiba bu oyunu.
  • Burning legionda dier serverlardan daha fazlamı lag oluo genelde...
  • Valla Bende Gozlerime İnanamadım Butun Hafta SOnu Boyunca Lat Meter Yeşil Sadece Bir Kaç Saatliğine 600leri Gördüm O kadar Hatta 62 Rog İle Duelimde Adamı Rahat Rahat Aldım Artık Roglardan Korkmuyorum :P
  • Durum o kadar Kötü Değil artık , Serverları bakıma Aldıktan sonra Burning Legionda bayagı bi düzelme Oldu....
  • siz bi de darksorrow u görseniz lagsorrow dio herkes bırakcam bu serveri yaf
  • Frostwhisper nasıl?
  • quote:

Orjinalden alıntı: __:__PegA__:__

siz bi de darksorrow u görseniz lagsorrow dio herkes bırakcam bu serveri yaf

darksorrow'a giren bi daha çıkamaz Lagsorrow'dur hakkaten kullanıcılar arasındaki adı ama bayaa bi bakım yapıldı eskisi kadar yok iyi ki şu an :P

ama ara ara general chatte "WELCOME TO LAGSORROW AGAIN FOLKS ! -.-" gibi cümleler görmek mümkün
  • Frostwhisper iyi baya şu an inanamıycaksınız lag 48
  • quote:

Orjinalden alıntı: codermaster

Frostwhisper iyi baya şu an inanamıycaksınız lag 48

inanmam imkansız 48 degilde o 4800dür
  • Millette her zaman 48
  • hangi servermış o
  • frostwhisper lag ii mi ona inanmam işhte populasyon ne durumda full oldumu ftwr ın oh be 10 gün sora geliom bkle beni rogum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goaben -- 15 Mayıs 2007; 17:59:49 >
  • Frostta acayip lag var aslında çok dolu zaten o günlüktü şu an 600-800 civarında geziyo bi kere hatırlıyorum açtım 12860 lag vardı hemen kapadım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.