Şimdi Ara

İşte Full İNT Charım MAG. BaLAnCE %113 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
5.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • herkes koymuş bende koyayım o lvlde o bancı nasıl yakaladın anlamıyorum mutlaka bir terslik var ben 1 lvlden beri full sosla geldim 8 d itemlerine kadar ama o banci gene yakalayamadım

buda benimkisi
     İşte Full İNT Charım MAG. BaLAnCE %113
  • quote:

Orjinalden alıntı: deukalion

sen bide buna bak 3x lvlde soslar kolay ben 16 lvlden beri sos gidiyorum şu andada sadece kafalığım sos değil (lvl70 oldu)

Gerçekten charın çok güzelmiş.

Bendede nuker var ama benim mag. balance %108.

• hikaye bunlar ps yapmak çok zor bişi değil hala rezil oldunuz demeye çalışıyo
    bırak bu işleri git lvlini kas yokmu başka işin gelmiş burada bize hikaye okuon hadi canım hadi
  • bence char aege serverına göre degerlendirirsek servera göre eziq kalmıs fakat itemler felan güzel ins. ilerde basarılarını görürüz
  • quote:

Orjinalden alıntı: dwadech48

Şimdi oyuna girip GoldDragonFlag'in resmini çekemiyeceğim ama üstümde tam 34 fazladan int var...Şimdi vereceğim linke girip 35 lvl'a kadar olan statları pure int verip üstüne 34 İNT'İ ekleyince nasıl bir sonuc cıkıyo deneyin hatta üstümdeki inti bidaha sayın belki cleric buff basmıştır.
    Hatta yarın GDF'yi de kooyarım iyice inanın.Bi daha da oyunu bilmeden konuşmayın.

Bu arada 77 lvl "KnightofKingdom" üstü full int 5 arkadaşa da selam söylüyorum ...MAG Balance'ın tamamen level'la alakası olmadığını öğren diyim çünkü daha hiç stat vermemiş gibi konuştun 35 lvl'da bu balance'ı hiçbir şekilde yapamazsın diyerek ya da itemlerinde şimdiye kadar hiç int veya str yoktu...Bi tek 77 lvl'da oldu ordada tüm itemlerin direk int 5... vay bee.Buna rağmen benim kadar mag balance'ın var ve düşük level charın daha fazla olamaz diyosun ben de sana helal olsun diyorum...

katımdan fazla lvl'sın yani senin hesabına göre benim magical balance'ım hayatta 113 olamaz en fazla 100 olur sana göre heralde ...Biraz karıştır şu statları belki anlarsın...

http://www.srotr.com/stat/stats.html

Bu da benim hesapladığım siz inanmazsınız bidaha hesaplarsınız ama bende oyunu anlayan arkadaşlar için koyayım...

yaw benim anlamadıgım senın stat point nasıl oluyorda -34 yazıyor..

ben 43 lvl limde str 191 int 59 sen 35 lvlsin int 190 str 50

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi o 403 mercedes -- 4 Mart 2008; 13:04:35 >

• quote:

Orjinalden alıntı: o 403 mercedes

quote:

Şimdi oyuna girip GoldDragonFlag'in resmini çekemiyeceğim ama üstümde tam 34 fazladan int var...Şimdi vereceğim linke girip 35 lvl'a kadar olan statları pure int verip üstüne 34 İNT'İ ekleyince nasıl bir sonuc cıkıyo deneyin hatta üstümdeki inti bidaha sayın belki cleric buff basmıştır.
    Hatta yarın GDF'yi de kooyarım iyice inanın.Bi daha da oyunu bilmeden konuşmayın.

Bu arada 77 lvl "KnightofKingdom" üstü full int 5 arkadaşa da selam söylüyorum ...MAG Balance'ın tamamen level'la alakası olmadığını öğren diyim çünkü daha hiç stat vermemiş gibi konuştun 35 lvl'da bu balance'ı hiçbir şekilde yapamazsın diyerek ya da itemlerinde şimdiye kadar hiç int veya str yoktu...Bi tek 77 lvl'da oldu ordada tüm itemlerin direk int 5... vay bee.Buna rağmen benim kadar mag balance'ın var ve düşük level charın daha fazla olamaz diyosun ben de sana helal olsun diyorum...

katımdan fazla lvl'sın yani senin hesabına göre benim magical balance'ım hayatta 113 olamaz en fazla 100 olur sana göre heralde ...Biraz karıştır şu statları belki anlarsın...

http://www.srotr.com/stat/stats.html

Bu da benim hesapladığım siz inanmazsınız bidaha hesaplarsınız ama bende oyunu anlayan arkadaşlar için koyayım...

yaw benim anlamadıgım senın stat point nasıl oluyorda -34 yazıyor..

ben 43 lvl limde str 191 int 59 sen 35 lvlsin int 190 str 50

bu bilgilerin yanlıs senin..git inandırıcı bişiler yaz!

Kardeşim itemlerine int str hp mp basmassan tabikide 35 lv adamın statlarına eşit olur senin statların.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Norgannon -- 4 Mart 2008; 13:05:12 >

• Hala kendini kandırıyo arkadaşlar yapamayacaklarını bilerek böyle şeyleri şimdi de ps diyo
    Hesaplamayı bile yaptım ama tbi sen anlamıyosan ve rezil olduysan lafım yok
    Bu arada balance %115 oldu ss gelicek
    Bu arada balnce'ın sosla hiçbir alakası yok bi bunu anlatamadım üstünüzdeki intli itemlere bağlı tekrar diyo bu arada yapamayanlara tekrar konuşmamalarını söylüyorum çünkü konuştukça batıyolar...
  • GOLD DRAGON FLAG

SON MAGİCAL BALANCE'IM

SON İTEMLER

Sayamayanlar için söyleyim üstümde 38 int var ...Amacım burda artistlik yapmak değildi ama arkadaşlar topici bu hale getirdiler o zaman cevapları acık ve net...

• quote:

Hala kendini kandırıyo arkadaşlar yapamayacaklarını bilerek böyle şeyleri şimdi de ps diyo
    Hesaplamayı bile yaptım ama tbi sen anlamıyosan ve rezil olduysan lafım yok
    Bu arada balance %115 oldu ss gelicek
    Bu arada balnce'ın sosla hiçbir alakası yok bi bunu anlatamadım üstünüzdeki intli itemlere bağlı tekrar diyo bu arada yapamayanlara tekrar konuşmamalarını söylüyorum çünkü konuştukça batıyolar...

sana sos la ilgisi war diyen oldumu şimdi
    anlamamakta ısrarcıysan yapabilicek bişiyim yok
    sro uzmanı war başlığa ekled bi zahmet girsin baksın o rutbeyıde boşuna almamış olsun
    sana diyorumkki str bastıkça int sen mag balancen düşer
    + kullandığın kelimelerede dikkat et babanın oğlu deilim ben senin

• quote:

Orjinalden alıntı: KnightOfKingdom

quote:

Orjinalden alıntı: asmorias

ya bırak ya allahın clerıc ınden buf almıs adam cocukmu kandırıyon

+1
    Hava atıomuş gibi bi hisse kapıldını bu konuyu açarken

Öncelikle senin dikkat etmen gerekmiyo mu?
    O kadar artistlik yapmışınız adam da açıklamış işte. Daha fazla uzatmamakta fayda var
  • Uvvvvvvvv str-int bastıkça mag balance düşer ha gel ben sana bi intli item veriyim charında dene bakalım mag balance'ın yükselicek mi düşecek mi?
  • güsel char
  • tartısma yaratmaya bayılıyorum canlarım
  • mag balance itemlerin üstündeki ve senin verdigin intlerle degişiklik gösterir eger %113mag balance için full int+34int daha istiorsa 35lvlda eger yaparsan mag balance rahtlıkla %113 olabilir.
    fakt lvl yükseldikçe balance seviyesini aynı yerde tutmak için daha fazla inte ihtiyacınız vardır.bunu saglamanız için lvl up olurken ki statlar ve itemlerin üstündeki int sayısı artmalıdır.O halde 77lvl%113 mag balance için full int+60int isteyebilir.
    burda birbirinizi inandırmanıza gerk yok her konuda ispatlanabilir şeylerdir ;)
  • Bariz noob..
  • Benim 75 Glavie buna skillsiz el yakmasiz tek atar bea xD
  • biri str basınca mag. bal. düşer dedi oda direk haa demek int -str verince mag düşer dediya yıkıldım orda
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cmos1903

Benim 75 Glavie buna skillsiz el yakmasiz tek atar bea xD

al işte oyundan çakmayan %90 yalan atan bi kardeşimiz biz ne dioz bu ne dio
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.