Şimdi Ara

İşte Dünyanın En Büyük Derbisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fb gs derbisi dünyanın 3 büyük derbisinden biri o kesin ama 1. olur mu bilemiyorum. bence boca - river derbisi de 1. olabilir.
  • beşiktaşlılar peş peşe dizilmiş...
    ya arkadaşlar yalansa söyleyin varmı bundan büyük derbi peki?

yanlış anlamayın maksat sizi küçümsemek falan deil!!!büyük takım olmak ayrı birşeydir ama derbi maç başka bir şeydir..
  • arkadaşım yukarıdaki yazımı okuduysan anlarsın.
    tek bir takımın taraftarının gittiği maç benim gözümde derbi değildir.
    ben derbi tartışılırken beşiktaş 3.büyük diyen arkadaşlara kızıyorum
    genelde hiç objektif olmasada bu topikte fikrine katıldığım
    feyk arkadaşımızın dediği gibi

quote:

siz lazio,roma maçlarını seyretmiyorsunuz heralde..

inter-milan maçı...
  • Footballderbies.com da ziyaretçiler karar veriyor... o yüzden her gün en büyük derbi değişiyor - en büyük derbi halen river - boca maçı...
  • quote:

Orijinalinden alıntı: grammesin

http://www.footballderbies.com/reports/report.php?id=240

Baba yazıyı okudum da pek hoş şeyler yazmıyor yav.

DANGEROUS ÇARŞI falan diyor!!1 (DANGEROUS=TEHLİKELİ)

Hoşuma giden BEŞİKTAŞIM BENİM BİRİCİK SEVGİLİM SÖYLE SENDEN BAŞKA KİMİM VAR BENİM dizelerinin ingilizceye çevrilmiş olması ve şu yorum:30 BİN KİŞİDEN 100 BİN KİŞİLİK SES ÇIKMASI

Hayır o müthiş gürültüyü ben de biliyorum ve bizzat içindeydim o ortamın hala biletini saklarım hatıra olarak.

• galatasaray fenerbahçe derbisinin havası bile yetiyor tüm hafta evde sokakta işte her yerde bu dev maç konuşulur renklerin savaşında sarı - kırmızı ve sarı - lacivertin rekabeti her zaman seyir olarak ve trübün atmosferi olarak her zaman 1 numaralı derbidir
  • quote:

Orijinalinden alıntı: kemalhirca

galatasaray fenerbahçe derbisinin havası bile yetiyor tüm hafta evde sokakta işte her yerde bu dev maç konuşulur renklerin savaşında sarı - kırmızı ve sarı - lacivertin rekabeti her zaman seyir olarak ve trübün atmosferi olarak her zaman 1 numaralı derbidir

Katılıyorum
  • neye göre en büyük DERBİMETRE Mİ KOYUYOLAR STADA ANASINI satiim
    bir grup salak internet sitesi işte
  • iyiki varsın fenerbahçe
  • quote:

Orijinalinden alıntı: 57.ALAY

quote:

Orijinalinden alıntı: grammesin

http://www.footballderbies.com/reports/report.php?id=240

Baba yazıyı okudum da pek hoş şeyler yazmıyor yav.

DANGEROUS ÇARŞI falan diyor!!1 (DANGEROUS=TEHLİKELİ)

Hocam dedim ya bazılarının hoşuna gidiyor bununla övünüyor diye..
    BJK taraftarı stat içinde çok etkili...60 dakika "aşığım sana" şarkısını durmadan söylemek gerckten etkileyici..KEşke bununla övünse bazıları

• BJK nin 3. buyuk oldugu yanlıs, kimse size 3. buyuksunuz filan dememesi gerekir, neden derseniz zaten FB ile GS en buyuk 2 takım, 3. luk icinde diger takımlara haksızlık yapmiş oluruz eger BJK 3. buyuk dersek

• @jeremy

Dostum bana kalırsa en yaratıcı,sadık taraftar Beşiktaş'ta,bilmiyorum belki fanatik bir gözle söylüyorum bunu ama diğer maçlara bakıyorum çoğu zaman taraftar sanki film izler gibi izliyor maçı.Bence taşkınlık yapmadan,adam gibi tezahürat yapmak için stada maç izlemeye gidilir.TAŞKINLIK YAPMADAN,ADAM GİBİ!!!

Şimdi herkes OOO BİZİM TARAFTAR EN BÜYÜK,NE DİYORSUN falan diyebilir.Ama şunu söyleyeyim takım kendi sahası sayılabilecek bir yerde son 10 dakikaya 4-0 mağlup giriyorsa ve buna rağmen taraftar sonuna kadar desteğini esirgemiyor ve son 10 dakikada 3 gol bulduruyorsa ben o taratfarın alnını öperim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881 -- 27 Ağustos 2005, 10:40:39 >
  • arkadaşlar kendimizi kandırmayalım,,,, demek o kadar büyük bi derbi neden avrupada canlı yayınlanmıyo ?? hiçbir yabancı kanal canlı göstermiyoo ??

en büyüğü

boca-riverr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eros -- 27 Ağustos 2005, 15:23:11 >
  • yav bırakın bunları arkadaşlar. ne dünya derbisi ya? geçen sezon hem de kupa finalinde gördük dünya derbisini, tribünler bomboştu. Öyle medyanın şişirmesiyle, oy vermeyle falan dünya derbisi olmaz. Biz de bi özenti var ya illa çıkartacaz ortaya. Medyanın %60 ı fb- %40 gs li e ne yapacaklar. bu derbiyi şişirdikçe şişirecekler.

Bakın bir Barcelona-R.Madrid maçına, River-Boca hatta Lazio-Roma maçlarına. yanından bile geçemez fb-gs derbisi...
  • quote:

Orijinalinden alıntı: itaLiano

arkadaşlar kendimizi kandırmayalım,,,, demek o kadar büyük bi derbi neden avrupada canlı yayınlanmıyo ?? hiçbir yabancı kanal canlı göstermiyoo ??

en büyüğü

boca-riverr

tam da bunu ekleyecektim ben de yazıma, sen yazmışsın.
    Evet, niye yayınlanmıyo hiç, hatta sorun Avrupalılara umurunda bile değildir bu derbi. dediğim gibi tamamen bizim medyanın şişirmesi, allayıp pullayıp sunma çabası. tıpkı FB taraftarını şişirdiği gibi(FB liler kızmasın ama öyle)

• nedense sadece bjk liler karsi çikiyo en büyük derbi olduguna... asagilik komplexi bence bu... nasil wersin ki maçi, tek bi maç almak kolay mi öyle, neden 1 maç için dünyanin parasini ödesin adamlar...
  • katılmıyorum

1: protestan-katolik derbisi olan celtic-rangers derbisi en ünlü derbidir.
    2: bu sitedeki oylar çok az 1200-2000 kişi oy vrmiş dünyada 6 milyar insan var
  • quote:

Orijinalinden alıntı: çerkez

yav bırakın bunları arkadaşlar. ne dünya derbisi ya? geçen sezon hem de kupa finalinde gördük dünya derbisini, tribünler bomboştu. Öyle medyanın şişirmesiyle, oy vermeyle falan dünya derbisi olmaz. Biz de bi özenti var ya illa çıkartacaz ortaya. Medyanın %60 ı fb- %40 gs li e ne yapacaklar. bu derbiyi şişirdikçe şişirecekler.

Bakın bir Barcelona-R.Madrid maçına, River-Boca hatta Lazio-Roma maçlarına. yanından bile geçemez fb-gs derbisi...

İşte yorum budur.

Kimilerinin dediğine aşağılık kompleksi olması gerçekten dünyada kaale alınması gerekir,insanların sonucunu merakal beklemesi gerekir.Ama ne yazık ki bu olmuyor.Tamam bu derbi konuşuluyor ama tribünde,maçtan önce sokaklarda çıkan kavgalarla,50 bin kişiye karşı alınan 1500 rakip takım taraftarı saçmalığıyla dünyaya duyuruluyoruz.

• peki tamam ozaman dünyadaki en büyük olmasin... türkiyedeki en büyük derbi olduguna karsi çikan war mi? ben fenerliyim bizim için en önemli maç gs maçidir, gs içinde fener maçi olduguna göre, bjk ikinci planda kaliyo... buna lafiniz yoktur herhade artik...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.