Şimdi Ara

İşte Doğuda 'Komando' Olmak....! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
2
Favori
21.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    BAK ÖNCE DOĞRU KONUŞ O LAGA LUGA KELİMELERİNİ KÖTÜ YÖNDE KULLANDIRMA BANA YOK CEHALETMİŞ YOK KARANLIKMIŞ BIRAKIN BU LAFLARIDA GERÇEĞİ GÖRÜN KUBİLAY DAVASINDA TEK BİR FİKRİM YOK AMA SENİ,N DEĞİN GİBİ OLMADIĞI KESİN NEYSE HANİ VAR YA DEDİĞİN DANIŞTAYA SALDIRI HANİ VAKİT YAPMIŞ YAPTIRMIŞTI NE OLDU MİLLETİN, TÜRKİYENİN BAŞBAKANI ÇIKTI BU PERDENİN ARKASINDA BİZ KİMLERİN OLDUĞUNU BİLİYORUZ DEDİ PEKİ KİMDİ BUNLAR LAİKCİ GEÇİNEN ŞEREFSİZLERİN TEKİYDİ ELBETTE BUNU HERKEZ BİLİYOR ASIL SALDIRI HÜKÜMETE VE VAKİTE YAPILDI AMA EVDEKİ HESAP ÇARŞIYA UYMADI KILIF DEĞİŞTİRMEYE ÇALIŞTIRILDI AMA İŞ İŞDEN GEÇMİŞDİ BİR DE DOĞRULARIYLA ÜNLÜ BİR GAZETEYE KAYNAK GÖSTERMİŞSİN GÜLDÜRME BENİ SEN BİLGİSAYRINI KAPAT GİT YAT BU İŞLER SANA GÖRE DEĞİL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _kılıç_ -- 10 Temmuz 2006; 1:47:30 >
  • ya arkadaslar yarisina kadar okuyabildim insanin ici parcalaniyor... bunlari okumak kolay ama bide o ortamda bulunmak hayatin 2 cm gibi seyler valla icim gitti,,,
    sey sorucam siirt sirvanda abim timde zor bir yer mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: _kılıç_

@infosist
    BAK ÖNCE DOĞRU KONUŞ O LAGA LUGALARI KELİMELERİNİ KÖTÜ YÖNDE KULLANDIRMA BANA YOK CEHALETMİŞ YOK KARANLIKMIŞ BIRAKIN BU LAFLARIDA GERÇEĞİ GÖRÜN KUBİLAY DAVASINDA TEK BİR FİKRİM YOK AMA SENİ,N DEĞİN GİBİ OLMADIĞI KESİN NEYSE HANİ VAR YA DEDİĞİN DANIŞTAYA SALDIRI HANİ VAKİT YAPMIŞ YAPTIRMIŞTI NE OLDU MİLLETİN, TÜRKİYENİN BAŞBAKANI ÇIKTI BU PERDENİN ARKASINDA BİZ KİMLERİN OLDUĞUNU BİLİYORUZ DEDİ PEKİ KİMDİ BUNLAR LAİKCİ GEÇİNEN ŞEREFSİZLERİN TEKİYDİ ELBETTE BUNU HERKEZ BİLİYOR ASIL SALDIRI HÜKÜMETE VE VAKİTE YAPILDI AMA EVDEKİ HESAP ÇARŞIYA UYMADI KILIF DEĞİŞTİRMEYE ÇALIŞTIRILDI AMA İŞ İŞDEN GEÇMİŞDİ BİR DE DOĞRULARIYLA ÜNLÜ BİR GAZETEYE KAYNAK GÖSTERMİŞSİN GÜLDÜRME BENİ SEN BİLGİSAYRINI KAPAT GİT YAT BU İŞLER SANA GÖRE DEĞİL.

Bu alıntıyı senin hakaretlerini saptamak için yaptım..

Bu yazdıklarının hiçbirine cevap vermeye değmez... cevap verecğim tek konu şu..

Sen ve senin gibiler(Yukarıda detaylı anlattım) şu anda, Kahraman Türk Milletinden ve Onun Kahraman Ordusundan nasıl rahatsız oluyorsanız, Laik ve Demokratik Türkiye Cumhuriyetinden o denli rahatsız oluyorsunuz..

Sen ve senin gibiler, işte böyle utanmadan, sıkılmadan, nasıl konuşuyor ve din'i ticaret emtiası olarak görüp satmaya kalkıyorsanız, dinin ve vicdanın belli kişi ve zümrelere tapuluyorsanız,(şeriatçılar, tarikatlar, şeyhler, şıhlıklar, şıhlar, mezhep ayırımcığı v.s. her türlü meczupluklar..) işte bütün bunları Laik ve Demokratik Türkiye Cumhuriyetinde yaşadığınız için yapabiliyorsunuz.. Şimdilik kıymetini iyi bilin... ve yerinizde adam gibi oturun...

Yoksa sen, Laik ve Demokratik bir ülkede yaşadığını mı unuttun..?

Sizin sonunuz, nasıl olsa, ait olduğunuz yerde, tarihin sayfalarındaki fosiller gibi olacak.. hiç merak etmeyin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infosist -- 10 Temmuz 2006; 2:07:38 >

• quote:

Orjinalden alıntı: muratti35

Ben de sınırdaydım.. en sınırda.. van'ın, iran'a en yakın sınır karakolunda.. ne kadar mı yakın?

mesela karakolun bahçesinde maç yapınca topumuz iran'a kaçabiliyordu...o derece yakın..

karakolumuz daha önce ,, 1996'da basılmış.. 2 şehit..bu karakolda her gün alarm verilir.. uyku nedir bilemedik.. hele nevruz günü karakolun kesin basılacağına dair svc ler geliyordu.. çobanlar zaten çakal.. belki de teröristlerdi.. keşif-gözetleme tamamlanmıştı.. yani biz öyle tahmin ediyorduk..

kış deseniz -40 derece.. inanamıyorsunuz.. yani demem o ki, gerçek askerlik yalnızca doğuda yapılan askerlik değildir.. van-alay'da veya çaldıran-tabur'da yapılan askerlik de öyle sıkıntılı değil.. gerçek askerlik sınırdadır.. çünkü;

SINIRLARI ASKERLER ÇİZER..

muratti kardeş sizin gibi babayiğit askerlerle GURUR duyuyoruz Allah hepimize kısmet eder inşallah...

• ARKADAŞLAR EĞER USTA BİRLİĞİNİZ BİR SINIR İLİNE ÇIKARSA, DAHA DA SINIRA, HUDUT HATTINA GİTMEK İÇİN YAPMANIZ GEREKEN ŞEY, ''HERHANGİ BİR SORUNUNUZ OLDUĞUNU KOMUTANLARA SÖYLEMEMEK''TİR.. DAHA DOĞRUSU HERHANGİ BİR SORUN-SIKINTINIZIN OLMAMASIDIR..ÇÜNKÜ SORUNLARI OLANLARI KESİNLİKLE AMA KESİNLİKLE SINIR KARAKOLLARINDA BULUNDURMAZLAR..Bİ SORUNU VARSA EN FAZLA BÖLÜKTE BIRAKIRLAR..

YANİ BİZ SINIR BÖLÜĞÜNDEYKEN BÖLÜK KOMUTANI BİZLERE ANKET YAPMIŞTI.. HASTALIKLAR-SORUN-SIKINTI VS. BÖLÜMÜ DOLU OLAN KİŞİLER BÖLÜKTE KALDI.. BU KISMI BOŞ BIRAKANLAR İSE, YANİ HERHANGİ BİR RAHATSIZLIĞI BULUNMAYANLAR SINIR KARAKOLLARINA GİTTİ.. AMA İNSAN GERÇEKTEN DE ASKERLİK YAPTIM DİYEBİLİYOR YA BU KARAKOLLARDA, BU BİLE YETER..

HA BİR DE ŞU KÜRT SORUNU DENEN SAÇMALIĞI DA ORADA ANLIYORSUNUZ.. SORUNUN KÜRTLERLE KESİNLİKLE ALAKASI YOK..SİZ MEZOPOTAMYA BÖLGESİNDEKİ O İNSANLARI ORADAN ALIR DA YERİNE İNGİLİZ, RUS, KÜBALI KOYSANIZ BİLE BU SORUN DEVAM EDER..ORADA TOPRAK KURAK, BİRŞEY YETİŞTİRİLEMİYOR, ARAZİ YAPISI ELVERİŞSİZ.. YANİ ORADAKİ SORUN TAMAMİYLE EKONOMİK.. BURAYA HİÇBİR ÖZEL ŞİRKET YATIRIM YAPMAZ GİBİ GELİYOR.. ANCAK KALKINMAK İÇİN BAZI ŞEYLERDEN FEDAKARLIK YAPMAK GEREKİR.. BUNU DA DEVLET SAĞLAMALIDIR.. YANİ ÖNCE HİZMET..

• Kardeş ağzından çıkanı kulağın duysun bir kere. Sen önce git askerliğini yap bakalım. Şeriatçı dediğin kişiler varsa evindeki KUr'an'a inana insanlardır. ve ölmek için en iyi yerin Türk ordusu olduğunu da bilirler. Türk ordusu dediğin o omzu kalabalık subay takımıysa onları doğuda değil Ordu evlerinin gazinolarında bulrusun. O gazinolardan doğuda o anda şehit olurken kadeh kaldırırlar ve laiklik naraları atarlar..
    Ordu kime düşman, ordu dediğin kim? Orduyu 3-5 subay mı oluşturuyor yoksa başörtülü ve Allah'a emant ettim seni diyen annelerin evlatları mı? Sen görmemişsindir hatta duymamışsındır bile Paşa torunlarını, assubay evlatlarının nasıl askerlik yaptığını. Fazla uzağa gidipte milletvekillerini ortalığa karıştırmaya bile gerek yok.
    Bende askerliğimi komanda olarak yaptım ve yukarıdaki anlatılanların çok büyük kısmının doğruluğuna yemin ederim. Ama kafan üstünden mermi geçerken senin orda ihtiyaç duyduğun büyük rütbelerin sana ateş emri vermeyip seni güçlü durumdan zayıf duruma bazı kirli oyunlar uğruna düşürdüğünü görürsün ve o anda sadece küfrettiğin Şeriatın kitabı ve Allah senin yakınındır...

Askerliğini komöada olarak yapanlara sor bakalım. Kaç tane pusuda terörist avuçlarının içindeyken o meşhur rütbellerden gelen zırva emirler yüzünden ses çıkarmdan gitmelerine izin verildi. Sen bunları ne bilrisn ne de duyarsın oğlum. Sen önce büyü askerliğini yap hele ondan sonra gel burda erkeklerin arasında martaval oku...

quote:

Orjinalden alıntı: infosist

İşte Doğuda  'Komando' Olmak....!

Şeriatçılar bir yandan, kürt milliyetçileri diğer yandan..

Her ikisinin de ortak düşmanıdır ordu ve askerlerimiz

Ordu hakkında en ufacık bir şüphe yaratmaktan bile medet umarlar...

İşlerine gelir böyle karalama kampanyaları.. bayılırlar..

Kurdun puslu havayı sevdiği gibi..

niçin mi..?

Her ikisinin de ödleri patlar kahraman ordumuzdan ve Türk milletinden de ondan..

• infosist

bu kadar yazıdan sonra kalkıpta şeriatçılar diyebiliyorsan sana söylenebilcek tek laf var. g. zekalı PRAVAKATÖR...
  • quote:

Orjinalden alıntı: infosist

quote:

Orjinalden alıntı: _kılıç_

@infosist
    BAK ÖNCE DOĞRU KONUŞ O LAGA LUGALARI KELİMELERİNİ KÖTÜ YÖNDE KULLANDIRMA BANA YOK CEHALETMİŞ YOK KARANLIKMIŞ BIRAKIN BU LAFLARIDA GERÇEĞİ GÖRÜN KUBİLAY DAVASINDA TEK BİR FİKRİM YOK AMA SENİ,N DEĞİN GİBİ OLMADIĞI KESİN NEYSE HANİ VAR YA DEDİĞİN DANIŞTAYA SALDIRI HANİ VAKİT YAPMIŞ YAPTIRMIŞTI NE OLDU MİLLETİN, TÜRKİYENİN BAŞBAKANI ÇIKTI BU PERDENİN ARKASINDA BİZ KİMLERİN OLDUĞUNU BİLİYORUZ DEDİ PEKİ KİMDİ BUNLAR LAİKCİ GEÇİNEN ŞEREFSİZLERİN TEKİYDİ ELBETTE BUNU HERKEZ BİLİYOR ASIL SALDIRI HÜKÜMETE VE VAKİTE YAPILDI AMA EVDEKİ HESAP ÇARŞIYA UYMADI KILIF DEĞİŞTİRMEYE ÇALIŞTIRILDI AMA İŞ İŞDEN GEÇMİŞDİ BİR DE DOĞRULARIYLA ÜNLÜ BİR GAZETEYE KAYNAK GÖSTERMİŞSİN GÜLDÜRME BENİ SEN BİLGİSAYRINI KAPAT GİT YAT BU İŞLER SANA GÖRE DEĞİL.

Bu alıntıyı senin hakaretlerini saptamak için yaptım..

Bu yazdıklarının hiçbirine cevap vermeye değmez... cevap verecğim tek konu şu..

Sen ve senin gibiler(Yukarıda detaylı anlattım) şu anda, Kahraman Türk Milletinden ve Onun Kahraman Ordusundan nasıl rahatsız oluyorsanız, Laik ve Demokratik Türkiye Cumhuriyetinden o denli rahatsız oluyorsunuz..

Sen ve senin gibiler, işte böyle utanmadan, sıkılmadan, nasıl konuşuyor ve din'i ticaret emtiası olarak görüp satmaya kalkıyorsanız, dinin ve vicdanın belli kişi ve zümrelere tapuluyorsanız,(şeriatçılar, tarikatlar, şeyhler, şıhlıklar, şıhlar, mezhep ayırımcığı v.s. her türlü meczupluklar..) işte bütün bunları Laik ve Demokratik Türkiye Cumhuriyetinde yaşadığınız için yapabiliyorsunuz.. Şimdilik kıymetini iyi bilin... ve yerinizde adam gibi oturun...

Yoksa sen, Laik ve Demokratik bir ülkede yaşadığını mı unuttun..?

Sizin sonunuz, nasıl olsa, ait olduğunuz yerde, tarihin sayfalarındaki fosiller gibi olacak.. hiç merak etmeyin...

SEN ADAMMISIN Kİ BANA ADAMLIKDAN BAHSEDİYON SEN KİMSİN BOŞ BİR TENEKE. ÇIKARDIĞIN SESLERDE DANĞUR DUNĞURDAN ÖTEYE GİTMİYOR ZATEN SENİN AMACIN ASLINDA BURDA TARTIŞMAK DEĞİL BASKICI DÜZENİN SAVUNMAK VE MİLLETTE EMPOZE ETMEKTİR FAKAT ŞUNU UNUTUYORSUN Kİ MİLLETİMİZ BU OLAYLARI BENDEN DE SEN DE DAHA İYİ BİLİYOR BEN LAİKLİK ÇATISI ALTINDA YAPILAN HORTUMLARDAN BAHSEDİYORUM TERÖRİSTLERE VERİLEN BURSLARDAN BAHSEDİYORUM VE BU KİŞİLERİ KORUMAK CUMHURİYETİ KORUMAKTIR ANLAMIYLA EŞ ANLAMA GETİRİLMEYE ÇALIŞILIYOR İŞDE SENİN LAİKLİĞİNDE BU DAHA LAİKLİĞİN BİLE TANIMINI BİLMİYORSUN LAİKLİK DİN VE DEVLET İŞLERİNİN BİRBİRİNDEN AYRILMASIDIR AMA BİZİM ÜLKEMİZDE AYRIMIDIR SÖZDE EVET AYRIDIR YADA SİZE GÖRE BEN EĞER MÜSLÜMANLIĞI KENDİME ALET EDİNDİYSEM ALLAHA C.C YEMİN OLSUN Kİ BEN BÖYLE BİR ŞEY YAPMAM NEDEN MÜSLÜMAN KIZ KARDEŞLERİMİZ KAMUSAL ALAN ADI ALTINDA ÖĞRETMEN AVKUT POLİS V.S OLAMIYOR NERDE LAİKLİK NEREDE DEMOKRATLIK DEDİĞİM GİBİ SADECE BİR TENEKESİN ÇIKARDIĞIN SESDE BAŞKALARINI RAHATSIZ ETMEKTEN BAŞKA BİR ŞEY DEĞİLDİR. FOSİL OLANLAR İSE SADECE ALLAHA KARŞI ÇIKANLARDIR NORMALDE İNSANDA ÇÜRÜME VARDIR AMA ALLAH C.C BİZLER İÇİN VE SENİN GİBİLER İÇİN FİRAVUNUN VÜCUDUNU HİÇ BOZULMADAN KORUYOR İBRET ALALIM DİYE AMA KİMLERİN KALPLERİ TAŞTAN KATI OLMUŞTUR ONLAR GÖRMEZLER VE DUYMAZLAR SADECE ALLAH HİDAYET VERSİN DİYORUM HALİNİZE ÜZÜLÜYORUM ZAMAN SU GİBİ GEÇİYOR GEÇMİŞ İSE GELMİYOR BENİM TAVSİYEM İSTEDİĞİN PENCEREDEN BAKMAM DEĞİL OBJEKTİF PENCEREDEN BAKMANDIR ŞÜPESİZ Kİ DOĞRU TEKTİR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _kılıç_ -- 10 Temmuz 2006; 13:52:22 >

• quote:

Orjinalden alıntı: holywars

Askeriyeye kamyonlarca erzak gelir, yiyicisi çoktur. Koskocaman yüzbaşıda Mercedes vardır, astsubayın altında BMW... Bu kadar saçma, bir de ölüyoruz. Kim kimin için ölüyor? Orada bir para savaşı, cep doldurma savaşı var.

iyi bir özeleştri.. gerçekten var boyle insanlarda... az buz değil hemdee..

çocuğum hep askeri lojmanlarda geçti, nedense hiç bmw mercedes görmedim...
    hatta bulunduğumuz yerin en rütbelilerinde bile nedense hep renault19 vardı...
  • quote:

Askeriyeye kamyonlarca erzak gelir, yiyicisi çoktur. Koskocaman yüzbaşıda Mercedes vardır, astsubayın altında BMW... Bu kadar saçma, bir de ölüyoruz. Kim kimin için ölüyor? Orada bir para savaşı, cep doldurma savaşı var.

Bu yazılanı resmen kınıyorum

Bunlar oradaki subay astsubayın kaç para olağanüstü hâl tazminatı aldığını biliyor mu?

Ben söyleyeyim. Ayda 300 YTL

Yani kısaca 7 gün 24 saat üzerinden orada çalışan subay astsubay ve uzman çavuşlar günlük sadece ve sadece 10 YTL alıyorlar.

Hangi vatanını sevmeyen insan günlüğü 10YTL'den en az 1 haftalık operasyona çıkar.

Hangi vatanını sevmeyen insan 70 YTL'ye bir hafta dağlarda gezip gece gündüz uyumadan, hep acaba sağ salim dönebilecekmiyiz tedirginliğiyle o kadar rezilliği yaşar

Hangi vatanını sevmeyen insan ayda 300 YTL'ye Hakkari-Tunceli-Diyarbakır-Şırnak-Bingöl-Van gibi yerlerde eşini ve çocuklarını, oraların bir köyünde evde tek başlarına bırakıp geri dönecekleri şüpheli bir yolculuğa çıkar

Daha söyleyecek çok şey var ama ben yazmaya utandım

O kadar subay astsubay tanıdım ve altında Mercedes veya BMW olanına rastlamadım.

Evet doğru; orada bir CEP DOLDURMA SAVAŞI VAR!!!!!

Ayrıca bu söz oradaki insanlara karşı nankörlükten başka bişey değildir.

Allah bunu söyleyeni ve bunun gibi düşünenleri bildiği gibi yapsın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prozium -- 10 Temmuz 2006; 13:51:52 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Prozium

quote:

Bunlar oradaki subay astsubayın kaç para olağanüstü hâl tazminatı aldığını biliyor mu?

Yani kısaca 7 gün 24 saat üzerinden orada çalışan subay astsubay ve uzman çavuşlar günlük sadece ve sadece 10 YTL alıyorlar.

Hangi vatanını sevmeyen insan günlüğü 10YTL'den en az 1 haftalık operasyona çıkar.

Hangi vatanını sevmeyen insan 70 YTL'ye bir hafta dağlarda gezip gece gündüz uyumadan, hep acaba sağ salim dönebilecekmiyiz tedirginliğiyle o kadar rezilliği yaşar

Hangi vatanını sevmeyen insan ayda 300 YTL'ye Hakkari-Tunceli-Diyarbakır-Şırnak-Bingöl-Van gibi yerlerde eşini ve çocuklarını, oraların bir köyünde evde tek başlarına bırakıp geri dönecekleri şüpheli bir yolculuğa çıkar

O kadar subay astsubay tanıdım ve altında Mercedes veya BMW olanına rastlamadım.

sıfır mercedes bmw abest kaçar ama inanki ordu içinde çeşitli kademelerde parayı hortumlayan bir çok rütbeli var...

araba olayına değinmek istemiyorum ama altlarında son model arabalar derken merces bmw gibi üst otomobiller dışında reno-alfa vs. ama full doannımlı..

bir dip not.. bulunduğum kışla depremden ağır hasar görmüştü.. oturulamaz raporu verilmişti.. 6 ay çadırda kaldık neysee 2-3 ay geçmiş bekliyoruz yeni bir tabura vs. taşınmayı ama bir türlü emir gelmiyor dağıtmıyorlar kışlayı ankaradan denetlemeye geleceklermiş binayı.. binanın pencereleri kapıları falan ahsap dogramaydı hem o kadarki bazı geceler kapı pencerelere soguk hava gelmesin diye battaniye örterdik.. ama iste yüksek rütbeliler gelecek diye 1 hafta içinde bir dünya kapı pencere dograması PVC pimapen ile değiştirildi belki aylar oncesinden ödenek çıkmış değiştirilmesi için ama yıkılacak bir binaya PVC değiştirilirmi yaw.. gelen adam demezmi ohaaa bina dagilmiş ama dogramalar yep yeni kırık cam yok diye..

bir başka hikayede duyumlarımızdan.. ankarada dewamlı ihaleler olur yaa. ihaleyeyi yapacak olan ordu mensubu ellerinde olan bir malzemeyi tespit eder ama piyasada yoktur bu malzeme.. işe yarasın yaramasın.. tespit gercekleştirildikten sonra malzeme bir yakının firmasına ucuza elden çıkarılır misal adet/1 ytl işte daha sonra bu firma yada oda baskasına devrederek yeni ihaleye girer aynı elden çıkarılan ürün geri alınacaktır.. ve 1 ytl'ye verilen ürün 10-50-100ytl (misal) geri alınır.. dewamlı bu tip şeyler oluyor... (ihale türü elektronik türü malzemeler)

namuslu ordu mensubu yokmu elbet var.. ama her kurumda çürük yaramaz namussuz insan bulmak normal ama yok bu ORDUMUZ en güvenilir kurum diye onları yargılamamak olmaz.. ki zaten arada bir kendileri de yakalıyorlar bilmem ne paşa yakalanmıştı en son deniz amiral bilmem kim.. yaa yakalanmayanlar?

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Prozium

quote:

sıfır mercedes bmw abest kaçar ama inanki ordu içinde çeşitli kademelerde parayı hortumlayan bir çok rütbeli var...

araba olayına değinmek istemiyorum ama altlarında son model arabalar derken merces bmw gibi üst otomobiller dışında reno-alfa vs. ama full doannımlı..

bir dip not.. bulunduğum kışla depremden ağır hasar görmüştü.. oturulamaz raporu verilmişti.. 6 ay çadırda kaldık neysee 2-3 ay geçmiş bekliyoruz yeni bir tabura vs. taşınmayı ama bir türlü emir gelmiyor dağıtmıyorlar kışlayı ankaradan denetlemeye geleceklermiş binayı.. binanın pencereleri kapıları falan ahsap dogramaydı hem o kadarki bazı geceler kapı pencerelere soguk hava gelmesin diye battaniye örterdik.. ama iste yüksek rütbeliler gelecek diye 1 hafta içinde bir dünya kapı pencere dograması PVC pimapen ile değiştirildi belki aylar oncesinden ödenek çıkmış değiştirilmesi için ama yıkılacak bir binaya PVC değiştirilirmi yaw.. gelen adam demezmi ohaaa bina dagilmiş ama dogramalar yep yeni kırık cam yok diye..

bir başka hikayede duyumlarımızdan.. ankarada dewamlı ihaleler olur yaa. ihaleyeyi yapacak olan ordu mensubu ellerinde olan bir malzemeyi tespit eder ama piyasada yoktur bu malzeme.. işe yarasın yaramasın.. tespit gercekleştirildikten sonra malzeme bir yakının firmasına ucuza elden çıkarılır misal adet/1 ytl işte daha sonra bu firma yada oda baskasına devrederek yeni ihaleye girer aynı elden çıkarılan ürün geri alınacaktır.. ve 1 ytl'ye verilen ürün 10-50-100ytl (misal) geri alınır.. dewamlı bu tip şeyler oluyor... (ihale türü elektronik türü malzemeler)

namuslu ordu mensubu yokmu elbet var.. ama her kurumda çürük yaramaz namussuz insan bulmak normal ama yok bu ORDUMUZ en güvenilir kurum diye onları yargılamamak olmaz.. ki zaten arada bir kendileri de yakalıyorlar bilmem ne paşa yakalanmıştı en son deniz amiral bilmem kim.. yaa yakalanmayanlar?

Belki bazı açıklamalarında haklı olabilirsin.

Fakat benim asıl kızdığım nokta alıntı yapılan cümlenin içerisinde yazanlar.

Güneydoğudaki yaşananları cep doldurma savaşı diye özetleyerek yazmak nankörlük değil de nedir?

• Bende Hakkari / Yüksekova'da Dağ Komando Tugayının 4.Taburunda Tim Komutanı olarak yaptım askerliğimi. Anlattıklarını çok iyi anlıyorum.
  • bir atsubay olarak abiniz 4 sene d.bakır da gorev yaptı son 1 senesini DİCLE kralkızı iç guvenlik taburunda gecirdi anlatılmaz bir duygu o kulagında linkin park dinlerken d.bakırın kırsalında daglara tırmanıp terorist aramak(tabi diger kulagım telsizdeydi)
  • arkadaşlar ben mardin jandarma komando taburunda askerliğimi yaptım 96-97 senelerinde bingol,d.bakır,mardin,hakkari çukurca,barman,tabi bunlar sehir merkezi değil...97 k.ırak çekiç operasyonu...
    baştaki 2 yazıyı okuyunca gerisini okumadım..
    gerçek şeylerle yalanlar karıştırılıp askeri(rutbeli,rutbesiz)kucuk dusurmeye yonelik yazılar var..neymiş efendim komutan askere tek başına git koyu tara demiş...bu t.c topraklarında gorulemeyecek bişey..işkembeden sallamış her kimse....
    koylu terörist sanarmış askeri ..koca bir yalan..sanki şiveden anlaşılmayacak..

askerliğini yapmayanlar ..mutlaka g.doğuda yapın askerliğinizi ...o zaman askercilik değilde askerlik yapmış olursunuz...

ya biraz daha okudum bu yazıları...arkadaşlar bunlara inanmayın salakça şeyler yazmış kim yazmışsa...yok
    g.doğulu asker karakola ateş ediyomuş...
    bizim zamanımızda korucular genelde kendi koylerine yakın karakollarda yaparlardı askerliğini(araziyi iyi bildiği için)
    g.doğulu adamda karakola ateş edecekse neden gelsinki askere ..allahım ya bari destekli atın..
    onu yapacak adamı o an vururlar....
    biraz daha okuyayım başka ne saçmalıklar var
    çok sis var diyo nereden ateş edildiğini goremiyorsun diyor..bixi ayırt ediyo... ba ba ba ba

ya bide askere gidecek arkadaşlar sakın acemi birliğinizdeki usta askerlerin anlattıklarına inanmayın hepsi sallıyor... adamlar askerliği boyunca acemi birliklerinden çıkmamışlar ama g.doğuyu en iyi onlar biliyo
    boş zamanımda okurum bu sallama yazıları..

• quote:

Orjinalden alıntı: tarpaltünel

Ya ben anlamıyorum beyler siz bu kitabı mı beğendiniz?
    İyi de bu kitapta adam Türk ordusuna hakaret ettiği için bu kitap toplatıldı.O kadar kitap varken hiç okumadan elinize sağlık dersiniz ya da buraya koyarsınız.Yazıları dikkatli okursanız aslında bilinçli bir propaganda malzemesi olduğunu görürsünüz.Hep askerlik ve ordu kötülenmiş
    ++++çok doğru.
  • Tamamen haklısınız. Çoğu sallamasyon bu kitabın.
  • subay astsubaylarda mercedes bmw ha

güldürmeyin Allah aşkına

kendimi bildim bileli askerin içindeyim hiç görmedim o arabaları jojmanların içinde

ayrıca askerlik sadece doğuda güneydoğuda yapılıyor tezine de inanmıyorum

batıdakilerde sürekli tatbikat / denetleme geçiriyor

15gün eve gelmiyor adam

sabah 5te telefon çalıyor gel çabuk giyinip gidiyor

aldıkları para sonuna kadar helaldir

bir öğretmen fazladan 1derse girse parasını alıyor bu adamların yaptığı fazla mesainin haddi hesabı yok ama

fzla parada yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: emhotep

arkadaşlar ben mardin jandarma komando taburunda askerliğimi yaptım 96-97 senelerinde bingol,d.bakır,mardin,hakkari çukurca,barman,tabi bunlar sehir merkezi değil...97 k.ırak çekiç operasyonu...
    baştaki 2 yazıyı okuyunca gerisini okumadım..
    gerçek şeylerle yalanlar karıştırılıp askeri(rutbeli,rutbesiz)kucuk dusurmeye yonelik yazılar var..neymiş efendim komutan askere tek başına git koyu tara demiş...bu t.c topraklarında gorulemeyecek bişey..işkembeden sallamış her kimse....
    koylu terörist sanarmış askeri ..koca bir yalan..sanki şiveden anlaşılmayacak..

askerliğini yapmayanlar ..mutlaka g.doğuda yapın askerliğinizi ...o zaman askercilik değilde askerlik yapmış olursunuz...

ya biraz daha okudum bu yazıları...arkadaşlar bunlara inanmayın salakça şeyler yazmış kim yazmışsa...yok
    g.doğulu asker karakola ateş ediyomuş...
    bizim zamanımızda korucular genelde kendi koylerine yakın karakollarda yaparlardı askerliğini(araziyi iyi bildiği için)
    g.doğulu adamda karakola ateş edecekse neden gelsinki askere ..allahım ya bari destekli atın..
    onu yapacak adamı o an vururlar....
    biraz daha okuyayım başka ne saçmalıklar var
    çok sis var diyo nereden ateş edildiğini goremiyorsun diyor..bixi ayırt ediyo... ba ba ba ba

ya bide askere gidecek arkadaşlar sakın acemi birliğinizdeki usta askerlerin anlattıklarına inanmayın hepsi sallıyor... adamlar askerliği boyunca acemi birliklerinden çıkmamışlar ama g.doğuyu en iyi onlar biliyo
    boş zamanımda okurum bu sallama yazıları..

bu arkadaşın yerinde tespitlerinden dolayı bu kitabın kötü emeller içerdiğinin farkına daha iyi vardım.yok mu askerimizde de düzenbazlar var ama kötüler ön planda olurmuş hep o yüzden çokmuş gibi gözüküyo hep.Allah(C.C) askerimize zeval vermesin

• TANRI TÜRK'Ü KORUSUN .
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.