Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorilerim | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri | Reklam ver
TRABZONSPORLULAR

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Konu Dışı / Off Topic] >> Futbol >> Trabzonspor >> TRABZONSPORLULAR Sayfa: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
éfulim

31 Mayıs 2005, 13:43:23  
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Hüseyin Avni Aker(1889-1944)

1889 yılında Trabzon’ un Vakfıkebir ilçesinin Çavuşlu Köyü’nde dünyaya geldi. İlk,orta tahsilini Trabzon’ da yaptı ve Trabzon mahalli mektebinden mezun oldu. İstiklal Savaşı’na katılarak cephede düşmana karşı savaştı. 1925 yılına kadar Akçaabat ,Sürmene ve Trabzon’da ilkokul öğretmenliği yaptı.1926 yılında ünlü spor adamı Selim Sırrı Tarcan tarafından İstanbul ‘da açılan Beden Eğitimi Kursuna katıldı ve buradan diploma aldı. Trabzon tarihinin ilk beden eğitimi öğretmeni olarak tarihe geçen H. Avni Aker Trabzon Lisesi Muallim Mektebi ve Ticaret Lisesine atandı. Buralardaki başarılı hizmetlerinden sonra Beden Terbiyesi Bölge Asbaşkanlığı (şimdiki Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü) görevini üstlenerek Trabzon sporunun en üst makamına yükselen değerli spor adamı yaşama veda ettiği 1944 yılına kadar bu görevini sürdürdü.
Hüseyin Avni Aker görevde bulunduğu yıllar içinde Trabzon ‘a bir stat kazandırmak ve bugün stadın bulunduğu araziyi bu amaçla istimlak etmek için çok uğraştı. Onun müthiş çabası daha sonra adının verildiği stadı Trabzon futboluna kazandırdı.
Hüseyin Avni Aker ‘in arkadaşı olan ünlü Beden Eğitimi Öğretmeni ve antrenör Hayri Gür stada Avni Aker adının verilme öyküsünü şöyle anlatıyor. “1940 ‘lı yıllarda Hüseyin Avni Aker ‘le aynı okulda beraber çalıştık. Kendisi hem lisede öğretmendi hem de Beden Terbiyesi Bölge Müdürlüğü ‘ne vali nezdinde asbaşkanlık görevini yürütüyordu. 1972-77 yılları arasında Trabzon ‘da Beden Terbiyesi ‘nde 5 yıl bölge müdürü olarak çalıştım.bu sırada stad inşaatı tamamen bitmiş ve isim aranıyordu . zamanın valisi Adil Ciğeroğlu başkanlığında bir genel kurul oluşturuldu.bu genel kurul da ben de vardım ve Hüseyin Avni Aker ismini ben teklif ettim. Çünkü bu stada en çok onun emeği geçmişti. Sanat Okulu ile Yeni Mahalle arası o zamanlar uçurumdu ve bu uçurumu at arabaları ile toprak taşıyarak doldurduk. Toprağı zemine serdikten sonra çimleri ekmeye başladık. Daha sonra ise altmış kişilik kapalı tribün ile açık tribün yaptık. O zamanın parasıyla tüm bunlar 40 bin liraya mal olmuştu. Tüm bunları vali Ciğeroğlu ‘na anlatınca o da bana hak verdi ve stada Avni Aker ‘in isminin verilmesini istedi. O zamanlar buna tek karşı çıkan rahmetli Ziya Nemli olmuştu. Nemli stada İdmanocağının eski kaptanı Rıza Kuğu ‘nun adının verilmesini istiyordu.”

BAŞARILARI

--------------------------------------------------------------------------------

1.LIG SAMPIYONLUKLARI
SEZON
1975-76
1976-77
1978-79
1979-80
1980-81
1983-84

TEKNIK DIREKTOR

AHMET SUAT OZYAZICI
AHMET SUAT OZYAZICI
OZKAN SUMER
AHMET SUAT OZYAZICI
OZKAN SUMER
AHMET SUAT OZYAZICI PUAN

CUMHURBASKANLIGI KUPASI
1975-76 SEZONU
TRABZONSPOR-GALATASARAY 2-1

1976-77 SEZONU
BESIKTAS-TRABZONSPOR 1-1 (2-4)

1977-78 SEZONU
FENERBAHCE-TRABZONSPOR 0-1

1978-79 SEZONU
TRABZONSPOR-FENERBAHCE 2-1

1979-80 SEZONU
TRABZONSPOR-ALTAY 3-0

1982-83 SEZONU
FENERBAHCE-TRABZONSPOR 0-2

1994-95 SEZONU
BESIKTAS-TRABZONSPOR 0-2

BASBAKANLIK KUPASI
1976-76 SEZONU
TRABZONSPOR-FENERBAHCE 2-2 (8-7)

1978-79 SEZONU
TRABZONSPOR-A.DEMIRSPOR 2-1

1985-86 SEZONU
TRABZONSPOR-KAYSERISPOR 6-2

1994-95 SEZONU
TRABZONSPOR-FENERBAHCE 4-2

1995-96 SEZONU
TRABZONSPOR-BESIKTAS 4-1

TURKIYE KUPASI

1976-1977 SEZONU
TRABZONSPOR-BESIKTAS 1-0
BESIKTAS-TRABZONSPOR 0-0

1977-1978 SEZONU
TRABZONSPOR-A.DEMIRSPOR 3-0
A.DEMIRSPOR-TRABZONSPOR 0-0

1983-1984 SEZONU
TRABZONSPOR-BESIKTAS 2-0

1991-1992 SEZONU
GALATASARAY-TRABZONSPOR 2-3
TRABZONSPOR-GALATASARAY 1-0

2002-2003 SEZONU
GENÇLERBIRLIGI-TRABZONSPOR 1-3

2003-2004 SEZONU
TRABZONSPOR-GENÇLERBIRLIGI 4-0

[image][/image]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi éfulim -- 17 Eylül 2006; 22:26:14 >

éfulim der ki;
Dinine,diline,ırkına,milletine,cinsiyetine bakılmaksızın isterse deist,ateist,kemalist,hilafet yanlısı olsun dünyaya aydan bakmayı bilen tüm insanlığı sevgi ile kucaklıyorum..!!!!

İki çocuk rahatlıkla oturduğumuz kapının eşiğine
Kendi başıma zor sığıyorum bugün
Büyüdükçe insan yalnız mı kalıyor ne?

2004/2005 üyelik tarihi

Endoplazmikredikulum

31 Mayıs 2005, 13:46:52  

Fatih Tekke dünyayı salladı Fifanın resmi sitesinden Fatih Tekkeye övgüler yağdırıldı Trabzonspor'un ve A Milli Takım'ın yıldız golcüsü Fatih Tekke, FIFA.com'da manşet oldu. FIFA, resmi sitesi aracılığı ile Fatih Tekke'yi tüm dünyaya tanıtırken, futbolcumuzdan övgü ile söz etti. Sitede Trabzonlu golcü için Türk Milli Takımı'nın 2006 Dünya Kupası'na katılması halinde turvunanın yıldızı olacağı iddia edildi. Golcü yıldızın ayrıntılı futbol kariyerinin verildiği haberde ayrıca Fatih için "Şeytani bir zekaya sahip" denildi.

İntel~Q9550~2.8@4.0
ZeroTherm
|~Thermaltake Armor + VH6000BWS~|DFI~Lanparty jr |~~Ati4870~~|L.Z-5500~creative~XFİ~extreme|~Samsung 226BW~|320x2Samsung~Raid~2*2Adata|
éfulim

31 Mayıs 2005, 13:56:30  

Belçika'da çok başarılı bir sezon geçiren Lange, Trabzon'a göz kırptı

Trabzonspor’un Norveçli eski oyuncusu Rune Lange, bu sezon Belçika Birinci Futbol Ligi’nde şampiyon olan Club Brugge takımının kupayı almasında attığı 15 gol ve yaptığı 15 asistle büyük rol oynadı.
Gol krallığı listesinde 18 golle ilk sırada yer alan Anderlecht’den Jestroviç ve 17 golle Genk kulübünden Vandenbergh’in ardından 15 golle üçüncü olan Lange, Trabzonspor veya başka bir Türk kulübün talip olması durumunda önümüzdeki sezon yeniden Türkiye’de oynamak istediğini dile getirdi.
4 yıldır Club Brugge’de oynayan ve 2 kez şampiyonluk kupasını
kaldırmayı başaran Rune Lange, oynadığı 108 maçta toplam gol attı.
Club Brugge formasıyla şampiyonlar liginde oynadığını da dile getiren Lange, gelecek yıl muhtemel bir Trabzonspor-Club Brugge eşleşmesinin çok iyi olacağını söyledi.
Lange, "Her hafta Türkiye ligini izliyorum. Şenol Güneş, Dünya Kupası’ndaki gibi bu yıl da çok başarılı bir sezon geçirdi. Güneş, bana göre dünyanın en başarılı antrenörlerinden biri. Trabzonspor’da forma giyerken çok iyi bir ilişkimiz oldu" dedi.
Trabzon’da hayatının en güzel dönemini geçirdiğini belirten Norveçli futbolcu, "İnsanlar çok cana yakın ve misafirperver ama, şu ana kadar Trabzonspor taraftarı gibi fanatik bir taraftar görmedim. 4 yıl önce Trabzonspor’da oynarken Türkiye’deki futbol sistemine ayak uyduramadım ama şu an oynadığım bu kadar maçtan sonra tam formumu buldum. Bunu da bu sezon Belçika’da ispat ettim. Brugge bu sezon benim sırtımdan şampiyon oldu diyebilirim. Türkiye’de yaşadığım en kötü an ise Fenerbahçe’ye 5-3 yenildiğimiz maçtı. Bu maçta ikinci yarı sahaya girmeme karşın 2 gol attım ancak Fenerbahçe’yi yenemedik." Türkiye’de yapılan derbi maçlara da değinen Lange şunları söyledi:
"Derbiler yabancı futbolcuları bile bir Türk gibi etkiliyor. Artık kendini yabancı hissetmiyor ve bir Türk gibi davranmaya başlıyorsun.
Fenerbahçe ve Galatasaray ile oynadığımız da tüylerim diken diken oluyordu. Böyle bir hissi hiç bir yerde yaşamadım. Belçika’nın en büyük derbisi Club Brugge ile Anderlecht arasındadır. Buna rağmen Türkiye’deki heyecanı burada yakalayamıyorum. Trabzon’da yaşadığım en güzel anılardan biride hastalandığım bir günde takım arkadaşlarımın bana yardıma koşması, komşularımın bana hemen yemek getirmesi ve beni iyileştirmeye çalışmalarıydı. Türkler çok iyi insanlar ve Türkiye’yi çok seviyorum."

éfulim der ki;
Dinine,diline,ırkına,milletine,cinsiyetine bakılmaksızın isterse deist,ateist,kemalist,hilafet yanlısı olsun dünyaya aydan bakmayı bilen tüm insanlığı sevgi ile kucaklıyorum..!!!!

2004/2005 üyelik tarihi

Endoplazmikredikulum

31 Mayıs 2005, 14:02:04  

Bu sezon Petkoviç'i gönderecek olan Trabzonspor, Sao Paulo'lı Rogerio ve Cezayir Milli Takımı'nın kalecisi Mezair ile temasta.

Trabzonspor transfere hız verdi. Brezilya ve Polonya'da iki ayrı cephe kuran bordomavililerde kaleye iki aday var. Petkoviç'i göndermeyi düşünen Şenol Güneş, Sao Paulo'lu Rogerio ve Cezayir Milli Takımı kalecisi Muhammed Fizan Mezair ile yakından ilgileniyor. Asper'den de vazgeçen Güneş'in bu iki kaleciyi takibe aldığı ve hafta içinde son kararını vereceği söyleniyor.
Trabzonsporumuza istikrarlı vede iyi bir kaleci şart bu sene

İntel~Q9550~2.8@4.0
ZeroTherm
|~Thermaltake Armor + VH6000BWS~|DFI~Lanparty jr |~~Ati4870~~|L.Z-5500~creative~XFİ~extreme|~Samsung 226BW~|320x2Samsung~Raid~2*2Adata|
dustyboy

31 Mayıs 2005, 17:13:13  

Güven ile 3 yıllık ön protokol
Trabzonsporumuz transfer harekatına İstanbulspor’un genç oyuncusu Güven Kocabal ile 3 yıllık ön protokol imzalayarak başladı.

Dün, 26 yaşındaki ortasaha oyuncusu ile biraraya gelen Yönetim Kurulu Üyemiz Metin Akbaşoğlu, Çengelköy'deki Delmare Restoran’da ön protokol imzaladı.

Kaynak: www.trabzonspor.org.tr

Umarim faydali olur.

Electra

31 Mayıs 2005, 18:11:20  

Ben fanatik Beşiktaşlıyım, ama Trabzonsporu bu sene özellikle o kadar takdir ettimki. Hem oynadığı futbolla, hem transferleriyle. Keşke şampiyon siz olsaydınız. Szymkowiak denen adam harikaymış, Fatih Tekkeyide severim.Başarılar diliyorum Avrupada.

éfulim

31 Mayıs 2005, 19:04:16  

quote:

Orjinalden alıntı: Serdarer

Ben fanatik Beşiktaşlıyım, ama Trabzonsporu bu sene özellikle o kadar takdir ettimki. Hem oynadığı futbolla, hem transferleriyle. Keşke şampiyon siz olsaydınız. Szymkowiak denen adam harikaymış, Fatih Tekkeyide severim.Başarılar diliyorum Avrupada.

sağol sizede başarılar dostum!!

éfulim der ki;

2004/2005 üyelik tarihi

éfulim

1 Haziran 2005, 13:22:07  

Trabzon'un adayı Galvao

Bordo - Mavililer, Petkoviç'in yerine Botafago'nun genç eldivenini alabilmek için harekete geçti. Yönetim Kurulu, transfer listesinde ilk sıraya Galvao'yu aldı

Şampiyonlar Ligi'ne daha güçlü bir kadroyla katılabilmenin hesaplarını yapan Trabzonspor'da Petkoviç'in yerine yeni kaleci alternatifleri arasında Botafagolu Galvao liste başına çekildi. 22 yaşındaki genç eldivene, Şenol Güneş'in Milli Takım'dan yardımcısı olan Mehmet Kulaksızoğlu ile birlikte İhsan Derelioğlu ve Lemi Çelik'in izleyip olumlu rapor verdiği bildirildi. Güneş'in bu gelişme sonrasında Galvao'nun transferi için yeşil ışık yaktığı ve yönetici Murat Bozoğlu'nun Botafago kulübü ile temasa geçtiği iddia edildi.

Adresleri aynı
Bordo - Mavili takımın stoper mevkisi için düşündüğü adaylardan birinin de yine Botafago'da forma giyen Pinto olduğu bildirildi. 22 yaşında olmasına karşın takım içinde lider kişiliğiyle dikkat çeken Pinto'nun bonservis bedeli hakkında araştırmalar yapılıyor.
Trabzonspor'un Pinto'dan olumlu yanıt alamaması durumunda rotayı Brezilyalı Cleber Anderson, Polonyalı Glawaski ve Danimarkalı Per Nielsen'e çevirmesi bekleniyor.

éfulim der ki;

2004/2005 üyelik tarihi

trinity

1 Haziran 2005, 15:22:55  

İnşallar iyi transferler yaparla.En azından 3 kaliteli yabancı trasfer bizi seneye şampiyon yapar.Çünkü hiçbir dönemede trabzonun yabancıları kaliteli olmadı.Geçen sene yattara (dönem dönem) ve sumek ten performans alabildik.kalecimiz önemli maçlarda hatalar yaptı.Mondragon ayarında maç kurtarabilen bir kaleci almalıyız. Lee ise görev adamı ekstra katkısı yok. Feneri ise yabancıları taşıyor adamların 6 yabancısı da kaliteli.Biz 2 yabancı ile oynuyoruz.Paraya kıyıp 3 yabancı hakkımızı iyi kullanmalıyız.zurawski çok iyi topçu adamın gollerini izledim harika goller atıyor vuruş tekniği çok iyi. bizde en az 25 gol atar .Sumek kendi liginde 2-3 gol atıyor.oysa burada yarım dönemde 9 gol attı.Zurawski ise 20 gol atıyor kendi liginde milli takımın ise kurtarıcısı.Sumek ile de uyum sağlayacağından uyum sorunu olmaz.Mutlaka alınmalı.

şampiyon trabzon

éfulim

2 Haziran 2005, 11:40:30  

İSPANYOLLAR'A GÖRE YENİ SEZONDA LA LIGA'DA OYNAYACAK
Fatih Tekke iddiası

İspanya'nın Riazor Gazetesi, Deportivo'nun, yıldız futbolcuyla ön sözleşme imzaladığını ileri sürdü. Fatih, bu ülkeye yeni sezonda gelecek en büyük golcü olarak tanıtıldı

MEHMET ÇİFTÇİ

İspanya'da gündemin yeni ismi Fatih Tekke oldu... Riazor Gazetesi, Deportivo La Coruna'nın, Trabzonspor'un yıldız ismiyle ön sözleşme imzaladığını iddia etti. Gazetenin büyük puntolarla duyurduğu haber, İspanya'da büyük yankı uyandırırken, görüşmelerin geçtiğimiz ay içinde sonuçlandığı belirtildi.
Haberde, Deportivo La Coruna Başkanı Lendoiro'nun, Fatih Tekke'nin transferini bizzat istediği de yer aldı.
Milli oyuncumuz hakkında övgü dolu ifadeler kullanan Riazor Gazetesi, "Fatih Tekke bu sezon İspanya'ya gelecek en büyük golcü olacak... Türkiye Ligi'nde gol kralı olan bu futbolcu, Tristan'ı aratmayacak kadar kaliteli. Fizik gücü ve teknik özellikleri sayesinde en yırtıcı forvetler arasında yer alıyor. Türkiye'nin Milli maçlarının bitmesinin ardından İspanya'ya gelerek, resmi sözleşmeyi imzalayacak" yorumunu yaptı.

milliyet

nereye koçum ...umarım yalan haberdir

éfulim der ki;

2004/2005 üyelik tarihi

Endoplazmikredikulum

2 Haziran 2005, 24:04:17  

Fatih takımın Yıldızı bırakmazlar peşindede birsürü takım var ama Fatihin tercihi belli

İntel~Q9550~2.8@4.0
ZeroTherm
kinglion

2 Haziran 2005, 18:05:52  

Viera reddetti !
Trabzon’un listesindeki Viera Türkiye’yi veto etti.
Bordo-Mavili ekibin listesinde yer alan Nacional takımının 22 yaşındaki Uruguaylı kalecisi Sebastian Viera, İtalya’dan bir çok önemli takımdan teklifler aldığını belirterek, Türkiye’ye gelmek istemediğini söyledi. Yönetim de, bu gelişme üzerine rotayı Brezilya’nın Botafogo takımının file bekçisi Galvao ve Danimarka’nın Brondby takımında forma giyen Casper’a çevirdi.

kinglion

2 Haziran 2005, 18:47:13  

Güven: “Hayalim gerçek oldu”
Trabzon’un yeni transferi Güven Kocabal hayalinin gerçek olduğunu söyledi.

Trabzonspor'un İstanbulspor'dan aldığı Güven Kocabal, SABAH'a konuştu ve en büyük hayalinin gerçek olduğunu söyledi. Bugüne kadar tam üç kez bacağı kırılan Güven, "16 yıl İstanbulspor'da oynadım. Orası benim yuvamdı. Ama şimdi hayallerimin takımına geldim. Çünkü ben de Trabzonlu'yum. Hem ligde hem de Avrupa'da başarılı olacağız. Küçükken maç izlemeye gittiğim Avni Aker'de şimdi futbol oynayacağım için çok heyecanlıyım" diye konuştu. Öte yandan Trabzon Teknik Direktörü Şenol Güneş, Güven'in istediği bir isim olmadığını söyleyerek, bu transfere farklı bir boyut getirdi.

mühendis

4 Haziran 2005, 12:37:50  

Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir.

EN BÜYÜK TRABZONSPOR BAŞKA KIMSEYİ TANIMAM!!!
éfulim

4 Haziran 2005, 13:14:17  

Trabzonspor'da ilk imza Emrah Eren'den...

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, ilk olarak iç transferde sözleşmesi biten Emrah Eren ile sözleşme imzaladı.
Daha önce Galatasaray Kulübü ile prensipte anlaşan, ancak dün Trabzonspor yönetiminin devreye girmesiyle eski takımıyla anlaşan Emrah Eren, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde, kulüp yönetim kurulu üyesi Murat Bozoğlu’nun hazır bulunduğu imza töreninde, kendisini 3 yıl daha bordo-mavili renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.
Kulüp yönetim kurulu üyesi Murat Bozoğlu, imza töreninde yaptığı açıklamada, iç transferde sözleşmesi biten Emrah Eren ile 3 yıllık sözleşme imzaladıklarını belirterek, "Emrah’a ve Trabzonspor camiasına hayırlı olsun" dedi.
Transferde yapılan görüşmelerin zaman zaman uzayabildiğini, çeşitli noktalarda da kitlenebildiğini kaydeden Bozoğlu, "Önemli olan iyi niyettir. Emrah da iyi niyetli olduğunu ve Trabzonspor’u ne kadar sevdiğini gösterdi. Değerli bir futbolcumuz. Çeşitli kulüplerin Emrah’ı istemesi doğaldı. Ama o profesyonelliği bir kenara bırakıp, Trabzonsporluluk duygularını ön planda tutup yine bizi tercih etti.
Kendisine teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

EMRAH: "AYRILMAYI DÜŞÜNMEDİM"

Emrah, Trabzonspor’dan ayrılmayı hiç düşünmediğini ve anlaşmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.
Kendisi hakkında çeşitli yazılar yazıldığını dile getiren Emrah, "Ben ayrılmayı hiçbir zaman düşünmedim. Dün Trabzonspor camiasının aşırı ilgisi oldu. Hepsine çok teşekkür ediyorum. Gördüğüm ilgi, transfer değerinden daha önemliydi. İnşallah camiaya hayırlı olur" dedi.
Trabzonspor ile yapılan görüşmelerin uzun sürdüğünü ve zaman zaman strese girdiğini dile getiren Emrah, şöyle konuştu:
"Aramızda da bir iletişim eksikliği oldu. Çeşitli teklifler aldım ama şu an Trabzonspor’dayım. Ayrılmayı kesinlikle düşünmedim. Düşünsem bonservisim elimde, bugün burada olmazdım. Duygularımla hareket ettim.
Tüm camiaya da teşekkür ediyorum. Dün bine yakın telefon geldi. Hiç beni yalnız bırakmadılar. Bu paradan daha özel birşey. Gerçekten Trabzonspor, kalmayı istediğim bir yerdi. Annem, babam hatta küçük kızım bile Trabzonspor’da kalmamı istedi. Bu ilgiye duygularımla karşılık verdim."

TRANSFER ÇALIŞMALARI

Transfer çalışmalarıyla ilgili bilgiler veren kulüp yönetim kurulu üyesi Murat Bozoğlu, Güney Amerika seyahati yaptıklarını ve bazı futbolcularla görüşmelerinin olduğunu belirterek, "Listemizdeki futbolcularla hepsini alacakmış gibi görüştük ve şartlarını öğrendik.
Avrupa’da da oyuncu arayışlarımız var. Bunların hepsini masanın üzerine yatıracağız. Teknik direktörümüz Şenol Güneş de buna göre karar verecek. Kampa kadar transferleri bitirmek istiyoruz" diye konuştu.

éfulim der ki;

2004/2005 üyelik tarihi

kinglion

6 Haziran 2005, 18:12:27  

Trabzon, Güven ile sözleşme imzalayacak...
Trabzon'un, prensipte anlaştığı Güven Kocabal ile hafta içinde sözleşme imzalayacak.

Kulüp Yönetim Kurulu Metin Akbaşoğlu, daha önce İstanbul'da 3 yıllık ön protokol yaptıkları Güven'in Çarşamba günü Trabzon'a geleceğini belirterek, ''Büyük olasılıkla Çarşamba günü bu futbolcuyla sözleşme imzalayacağız'' dedi.

Akbaşoğlu, yönetim kurulu olarak yarın Ankara'ya giderek Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak'ı ziyaret edeceklerini söyledi. Bu arada Trabzonspor'un İstanbulspor'un savunma oyuncusu Yalçın'ı transfer etmek istediği ve bu konuda görüşmeler yaptığı öğrenildi.

Endoplazmikredikulum

7 Haziran 2005, 15:14:52  

Zurawski çıkmazı
Yeni Mesaj

Bozoğlu, yaptığı açıklamada, Polonya’nın Wisla Krakow takımında forma giyen Zurawski’nin bugüne kadar Avrupa’da transfer yapamadığına dikkat çekerek, “29 yaşında son transferini yapacak bir futbolcu için 3 yıllığına 6 milyon Avro vermek lükstür” dedi.
Fiyat düşerse olur
Zurawski için kulübüne 3 milyon Avro bonservis bedeli, futbolcuya da her yıl için 1 milyon Avro vermeleri halinde transferin gerçekleşeceğini dile getiren Bozoğlu, “Zurawski’nin fiyatı aşağıya düşerse bu transfer olabilir. Sadece Zurawski transferine kitlenilmemeli. Bu transferin etkisi ve baskısı kötü. Daha güçlü alternatiflerimiz var” diye konuştu.
7 Güney Amerika seferi
Güney Amerika’da Brezilya, Uruguay, Arjantin gibi ülkelerde oyuncular belirlediklerini ifade eden Bozoğlu, bu isimleri teknik direktör Şenol Güneş’e sunduklarını söyledi. Sezon ortasından beri Güney Amerika’ya 6 kez gittiğini ifade eden Bozoğlu, “Hocamızın istediği transferleri gerçekleştirmek için önümüzdeki günlerde 7. kez Güney Amerika’ya gideceğim. Çok kaliteli oyuncular tespit ettik. Transferde hata yapmamak için uğraştık. Karşılığını görmek istiyoruz” dedi.
Emrah’a övgü
İç transferde sözleşme imzaladıkları Emrah Eren’in de iyi bir futbolcu olduğunu kaydeden Bozoğlu, “Emrah, Türkiye’nin en iyi sağ kanat oyuncularından biri. 26 yaşında bir oyuncu. Gelecek dönemde bu futbolcumuzu da milli takımda göreceğimize inanıyorum” diye konuştu.
Biraz paraya kıyamıyor bu yönetim bir türlü öğrenemediler illa fiyat + performans futbolcusumu arıycaz
biraz paraya kıyıp bir yıldız alamıyorlar tekrar yönetime

İntel~Q9550~2.8@4.0
ZeroTherm
éfulim

7 Haziran 2005, 23:28:12  

kaleci!!kaleci!!kaleci!!!

éfulim der ki;

2004/2005 üyelik tarihi

kinglion

8 Haziran 2005, 17:41:03  

“Şenol hoca beni al !”
Mondragon'un Şenol Güneş'e Trabzon'a gelmek istediğini söylediği öne sürüldü

Trabzon cephesinden, G.Saray kalecisi Mondragon'la ilgili şok iddia. Kolombiyalı file bekçisinin sezon bitmeden önce Trabzon'a transfer olmak için çalıştığı öne sürüldü. Sezonun son maçında "Taliplerim var. Belki seneye G.Saray'da olmayabilirim" ifadesini kullanan Mondragon'un G.Saray-F.Bahçe Türkiye Kupası final maçından önce Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'i arayarak "Beni alın" dediği, Güneş'in de "Kulübünle tüm meseleleri halledersen bu mümkün olabilir" yanıtını verdiği iddia edildi.

kinglion

9 Haziran 2005, 14:00:12  

Fatih'in 41 gollük sezonu
Fatih Tekke bu sezon 41 gol atarak tarihe geçti.

Trabzonspor'un takım kaptanı Fatih Tekke, bu sezon bordo-mavili takım ve milli takım forması altında yaptığı karşılaşmalarda 41 gol atma başarısı gösterdi.

Kaptan Fatih, Trabzonspor forması altında ligde 31 gol, Avrupa Kupası'nda 1, Türkiye Kupası'nda da 2 gol atma başarısı gösterdi.

Fatih, Dünya Kupası Eleme Grubu'nda mücadele eden milli takımda da 7 gol attı.

Kasık fıtığı nedeniyle özellikle ligin ikinci yarısındaki karşılaşmalara güçlükle çıkan Fatih, bordo-mavili takımın bu sezon Lig, Türkiye Kupası ve Avrupa Kupası olmak üzere toplam 44 maçının tamamında forma giydi.

Fatih, 44 maçın 33'ünde 90 dakika sahada mücadele ederken, 3 bin 851 dakika sahada kalma başarısı gösterdi.

Bordo-mavili futbolcu, attığı 31 golle Avrupa'da en fazla gol atan oyuncu oldu.

Fatih (A) Milli Futbol Takımı'da ise 7 gol atarken, Dünya Kupası Eleme Grubu'nda en golcü oyuncu unvanını sürdürüyor. Bordo-mavili futbolcu, Gürcistan karşısında 2 maçta 3, Kazakistan maçında da 4 gol attı.

helal olsun be

éfulim

9 Haziran 2005, 14:12:12  

ya arkadaşlar!! forumda bir sürü trabzonsporlu olan var ama haber yazmıyor!!

nerdesiniz !!! be!!

yazanlar!! sağ olun!!

éfulim der ki;

2004/2005 üyelik tarihi

kinglion

9 Haziran 2005, 15:41:18  

quote:

Orjinalden alıntı: efulim

nerdesiniz !!! be!!

yazanlar!! sağ olun!!

haklısın yaw siz yazmıyonuz diye bende yazarken çekiniyorum biraz

éfulim

9 Haziran 2005, 15:51:50  

quote:

Orjinalden alıntı: kinglion

quote:

nerdesiniz !!! be!!

yazanlar!! sağ olun!!

haklısın yaw siz yazmıyonuz diye bende yazarken çekiniyorum biraz

hey ben burdayım!!! aklına ne esiyorsa yaz!! bu topic bize ait!!!

éfulim der ki;

2004/2005 üyelik tarihi

kinglion

9 Haziran 2005, 16:04:27  

“Trabzon Brezilya gibi !”
Güneş: "Trabzon da Brezilya'nın yaptığı futbolcu ihracını gerçekleştirebilir."

Trabzon Teknik Direktörü Şenol Güneş, "Trabzon ve Karadeniz, futbolcu tarlası. Brezilya nasıl ki büyük futbolcu ihracatı gerçekleştiriyorsa, aynısını Trabzon yapar" dedi. "Ne yazık ki Trabzon'un bile altyapı tesisleri ve fiziki koşullan birçok Anadolu kulübünün gerisinde. Oysa burada dev yatırımların olması gerekir" ifadesini kullanan Güneş, bu sezon Gökdeniz'in iyi oynayamadığı şeklindeki eleştirilere de yanıt verirken futbolcusunu övdü.

gerçekleri söylemiş.
yıllardır TS futbolcu yetiştiriyor diğer kulüplerde gelip bizden alıyor.

ZombieW

9 Haziran 2005, 16:09:04  

KOSKOCA TRABZONSPORUN TOPiCinde bu kadar mı yazı var ayıp ya!!

Zealous-Occuit-Monstrosi-B-İncredible-Extenminal-Wild
Eyes of the Tiger
Dünyada iki şey sonsuzdur.İnsanın aptallığı ve evren.Ancak ikincisinden o kadar
emin değilim(A.Einstein)
éfulim

9 Haziran 2005, 16:12:40  

ha şöle rahat olun beyler yahu!!

var birçok arkadaş var ama spor topiğine girmiyor!!

bazen iki üç dallama çıkıyor topiğin ayarlarıyla oynuyor!!

ve sonra malum küfürler!! neyse şöyle ağız tadıyla sohbet edelim!!

öncelikle!! ben istanbul/kadıköy

siz nereden arkadaşlar? ona göre birkaç sorum var!! leenn burnumda tütüyor avni aker!!

éfulim der ki;

2004/2005 üyelik tarihi

kinglion

9 Haziran 2005, 16:14:03  

quote:

Orjinalden alıntı: Fire_Blast

KOSKOCA TRABZONSPORUN TOPiCinde bu kadar mı yazı var ayıp ya!!

kardeş; sende haber yaz çoğalsın!!

kinglion

9 Haziran 2005, 16:16:47  

kocaeli/GEBZE

éfulim

9 Haziran 2005, 16:18:13  

quote:

kocaeli/GEBZE

ahh be sende burdan!! yok mu üleen bize avni akerin havasını suyunu yollayack!! biri!!

éfulim der ki;

2004/2005 üyelik tarihi

ZombieW

9 Haziran 2005, 20:14:11  

AHANDA HABER

Trabzonspor Kombine Kartları Satışa Çıktı

Trabzonspor’da 2005-2006 Süper Lig Futbol sezonu için kombine kart satışları bugün başlıyor.

Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu, takımımızın bu sezon Avrupa Kupaları’nda mücadele edecek olmasıyla kombine satışlarında bugüne kadar görülmemiş bir patlama yaşanacağını, 15 bine yakın kombine kart satılacağını tahmin ettiklerini belirtti.

Trabzonspor Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda oynanacak olan Süper Lig ve Avrupa Kupaları maçlarını kapsayacak “Trabzonspor 2005-2006 Futbol Sezonu Kombine Kartları” Sadri Şener Tesisleri’nde bugünden itibaren (8 Haziran 2005) Pazar hariç her gün 09.00-18.30 saatleri arasında satışa sunuluyor.

Satışlarda eski kombine kart sahiplerine öncelik tanınacağından, geçen sezonki yerlerini almak isteyenlerin 18 Haziran 2005 tarihine kadar Sadri Şener Tesisleri’nden kartlarını satın almaları gerekiyor. Tüm yerlerin satışlarına ise 20 Haziran 2005 tarihinde başlanacak. Ayrıca, 2005 yılı aidatlarını ödemiş kulüp üyeleri için kombine alımlarında %20 indirim uygulanacak. 3813 sayılı Futbol Federasyonu Yasası ve 5149 sayılı Sporda Şiddeti Önleme Yasası uyarınca stadyumdaki tüm koltuklar numaralandırılacak ve kombine kartlar isime özel olarak düzenlenecek.

Kombine Kartlar Bu Sene Hediyeli

VIP ve kapalı tribünlerden kombine kart alanlara “orijinal forma”, maraton tribünü kombine sahiplerine “taraftar forması” ve açık tribün kombine sahiplerine “Trabzonspor kaşkolu” hediye edilecek. Hediyelerin dağıtımı Temmuz ayı içinde kombine kart teslimatlarıyla birlikte yapılacak.

Kombine almak isteyen taraftarlar kredi kartı, mail order ve kulüp hesabına havale kolaylıklarından faydalanabilecekler. Kredi kartı ile alımlarda ise, 5 ve 6 taksit olanakları sunulacak.

Yepyeni Bir Maraton

Bu seneki kombine satışlarında farklı bir uygulama daha gerçekleştirilecek. Maraton tribününün ortası, yapılacak düzenlemelerle “maraton özel” tribünü haline getirilecek. Ayrı bir girişe ve kafeteryaya sahip olacak “maraton özel” tribünü, Trabzonsporlulara daha rahat bir ortamda maçları izleme imkanı verecek.

Bu Sene Rekor Satış Bekleniyor

Trabzonspor Basın ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Şahin, Trabzonspor’un geçen sezonki başarılı çıkışı ve Avrupa Kupaları’nda oynayacağı maçlar nedeniyle bu sezon kombine satışlarının önceki senelerin çok üzerinde olmasını beklediklerini, daha kombineler satışa çıkmadan Trabzonspor taraftarlarından büyük ilgi olduğunu belirtti.

2005-2006 Sezonu için belirlenen kombine bilet fiyatları;

VIP-1 (Alt Kat) : Kombine satış fiyatı 1.750 YTL, Üyelere özel satış fiyatı 1.400 YTL
VIP-2 (Üst Kat): Kombine satış fiyatı 875 YTL, Üyelere özel satış fiyatı 700 YTL
Kapalı Numaralı : Kombine satış fiyatı 425 YTL, Üyelere özel satış fiyatı 340 YTL
Maraton Özel : Kombine satış fiyatı 300 YTL, Üyelere özel satış fiyatı 240 YTL
Maraton : Kombine satış fiyatı 150 YTL, Üyelere özel satış fiyatı 120 YTL
Açık Tribün : Kombine satış fiyatı 75 YTL, Üyelere özel satış fiyatı 60 YTL

BU HADER TRABZONSPUN RESMİ WEB SİTESİnden alınmıştır.........................

Eyes of the Tiger
emin değilim(A.Einstein)
Endoplazmikredikulum

10 Haziran 2005, 17:28:31  

Transfer Harekâtı
Tolga da kalacak
... Ve Trabzonspor, yaklaşık 3 aydır sürdürdüğü çalışmalarını 7.5 saat süren zirvede masaya yatırarak transfer harekâtına başladı. Teknik direktör Şenol Güneş’in kadrosundaki hiç bir futbolcusunun bırakılmaması konusunda garanti alarak kalktığı masada yaklaşık 50 dolayında futbolcuyu incelemeye alan yönetim ve teknik kadro tespit edilen ilk adaylar için yola çıktı. Teknik direktör Şenol Güneş hem kamp yeri belirlemek, hem de futbolcu izlemek için Hollanda ve Almanya seferine çıkarken, Metin Akbaşoğlu başkanlığındaki bir heyet Polonya ve Çek Cumhuriyeti’ne, Murat Bozoğlu başkanlığındaki bir heyet de Brezilya’ya gitti. Başkan Atay Aktuğ, “Tolga dahil hiç bir futbolcumuzu göndermeme kararı aldık. Sadece Petkoviç duruma göre gidebilir. Kale için dört adayımız var. Talip olduğumuz futbolculardan yüzde 90’ı bonservisli oyuncular. Bu nedenle maddi açıdan biraz sıkıntı var” dedi.

Transferler kampa yetişecek
Başkan Atay Aktuğ, Şampiyonlar Ligi ön elemesinde oynayacaklarını, bu nedenle zaman darlığı yaşadıklarını belirterek, “Hedefimiz 15 gün içinde transferlerimizi bitirmek. Çünkü 20 Haziran’da kampımız başlayacak. Kampa hazır girmek istiyoruz. Hocamızın bizden isteği bütün oyuncuları elimizde tutmak ve yeni transferleri de mümkün olduğu kadar kampa yetiştirmek” dedi. Transfer komitesinde yer alan yönetici Murat Bozoğlu da, “Yaklaşık 3-4 aydır yoğun bir çalışma yaptık. Şimdi nokta atışları yapacağız. Bunun için düğmeye bastık. Yakın bir gelecekte en az iki oyuncunun transferi gerçekleşebilir” dedi. Bordo-mavililerde Botafogo’nun kalecisi Jefferson için yapılacak görüşmede maddi çıkmazın aşılamaması halinde rota Polonya ve Danimarka’daki diğer adaylara çevrilecek. Takımı bozmadan biran önce iyi futbolcularla güçlendirmek şart aksi takdirde şampiyonlarliginde başarılı olmak ligde şampiyon olmak zor sonra gene hatalarımız oldu demek kolay yönetime büyük iş düşüyor bu gibi durumlarda yani pamuk eller cebe[m=s19.gif]

İntel~Q9550~2.8@4.0
ZeroTherm
éfulim

10 Haziran 2005, 17:31:39  

yaww şöyle iki tane yattara tarzı oyuncu alın!! gözüm şenlensin !! yeter!!

bunlar kaleciyi unutuyorlar?

kaleci olmadan olmaz!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efulim -- 11 Haziran 2005, 11:23:17 >

éfulim der ki;

2004/2005 üyelik tarihi

sarman61

11 Haziran 2005, 11:20:57  

Arkadaşlar öncelikle zamanınızı ayırıp trabzonspor hakkındaki haberleri tek yerde toplamınız gayet güzel ve gurur verici bu uğraşınızdan dolayı sizleri kutluyorum ve teşekkürlerimi borç biliyorum.

Trabzonzporumuz kaleci olarak düşündüğü brezilyal liginden Sao Paulolu Rogerio Ceni yi düşünüyor umarım bu transfer gerçekleşir çünkü kalecinin geçen sene sadece 11 golü var toplamda 50 golü bulunuyor eğer trabzonspor bu kaleciyi alırsa türkiye ligine ayrı bir renk getirecektir ve hatta trabzon avrupa kupalırnda oynamaya hak kazanırsa yani şampiyonlar liginde o zaman bu kaleci tüm futbolseverlerin ilgisini çekecektir. Örnek vermek gerekirse aynı yattara gibi dikkat çeker. Umarım bu trnsfer gerçekleşir.

kinglion

11 Haziran 2005, 13:36:22  

quote:

Orjinalden alıntı: sarman61

Arkadaşlar öncelikle zamanınızı ayırıp trabzonspor hakkındaki haberleri tek yerde toplamınız gayet güzel ve gurur verici bu uğraşınızdan dolayı sizleri kutluyorum ve teşekkürlerimi borç biliyorum.

Trabzonzporumuz kaleci olarak düşündüğü brezilyal liginden Sao Paulolu Rogerio Ceni yi düşünüyor umarım bu transfer gerçekleşir çünkü kalecinin geçen sene sadece 11 golü var toplamda 50 golü bulunuyor eğer trabzonspor bu kaleciyi alırsa türkiye ligine ayrı bir renk getirecektir ve hatta trabzon avrupa kupalırnda oynamaya hak kazanırsa yani şampiyonlar liginde o zaman bu kaleci tüm futbolseverlerin ilgisini çekecektir. Örnek vermek gerekirse aynı yattara gibi dikkat çeker. Umarım bu trnsfer gerçekleşir.

alınması şu bakımdan da iyi; attığı golleri frikik yada penaltıdan kaydetti. TS dada frikikten gol atan oyuncu yok. yani frikik sorunumuz çözülebilir.

éfulim

11 Haziran 2005, 13:38:15  

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: sarman61

alınması şu bakımdan da iyi; attığı golleri frikik yada penaltıdan kaydetti. TS dada frikikten gol atan oyuncu yok. yani frikik sorunumuz çözülebilir.

kardeşler ya mümkünse frikik atacak adam kaleci olmasın

éfulim der ki;

2004/2005 üyelik tarihi

ZombieW

11 Haziran 2005, 20:23:35  

Arkadaşlar bir konuya deyincem kısaca , bazı insanlar GS ve FB ve BJK nin marşları var niye TRABZONSPORun yok düşüncesinde oluyorlar bizim de marşlarımız var dinyelelim ezberleyelim ve soyleyelim . TRABZONSPORun resmi web sitesine üye olup indirebilirsiniz.Özellikle Volkan Konak imzalı olan çok güzel

Eyes of the Tiger
emin değilim(A.Einstein)
ZombieW

11 Haziran 2005, 20:26:04  

Trabzonspor halka arz kampanyası reklam filmi, Reklamcılar Derneği tarafından düzenlenen "Kristal Elma Türkiye Reklam Ödülleri Yarışması"nda televizyon dalında "Kristal Elma Büyük Ödülü" aldı.

Türkiye’nin Reklam Oscar’ları olarak nitelendirilen "Kristal Elma Türkiye Reklam Ödülleri Yarışması"nda, Medina Turgul DDB Reklam Hizmetleri tarafından hazırlanan Trabzonspor halka arz kampanyası reklam filmleri, televizyon dalında Büyük Ödül’ün yanı sıra, "Sigortacılık ve Diğer Finansal Hizmetler Kategorisi"nde bir Kristal Elma Ödülü’ne ve bir de Başarı Belgesi’ne layık görüldü.

Reklamcılar Derneği tarafından bu yıl 17.’si düzenlenen ve 950 eserin katıldığı "Kristal Elma Ödül Töreni" dün akşam (10.06.2005) Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirildi. Sunuculuğunu Okan Bayülgen ve Doğa Rutkay’ın yaptığı ödül töreni bu yıl ilk defa televizyondan canlı olarak yayınlandı.

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Tayfun Erpek, Türkiye’nin en prestijli reklam ödülü olan Kristal Elma Büyük Ödülü’nün Trabzonspor için son derece sevindirici olduğunu ve Trabzonspor’un bu ödülle spor kulüpleri içinde "Kristal Elma Türkiye Reklam Ödülleri Yarışması Büyük Ödülü" alan tek kulüp olmanın da gururunu yaşadığını belirtti.

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Ticaret A.Ş., Nisan 2005’te İstanbul Menkul Kıymetler Borsası’na kote olmuştu. Ödüllü reklam filmlerini seyretmek için lütfen aşağıdaki linkleri tıklayınız.

REKLAM FiLMi-1

REKLAM FiLMi-2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fire_Blast -- 11 Haziran 2005, 20:26:25 >

Eyes of the Tiger
emin değilim(A.Einstein)
éfulim

12 Haziran 2005, 12:45:01  

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, 15. Dünya 20 Yaş Altı A Gençler Şampiyonası'nı izlemek için Hollanda'ya gitti. Güneş'in şampiyonada gelecek vaat eden futbolcuları mercek altına alacağı ve yönetime rapor halinde sunacağı belirtildi. Yönetici Metin Akbaşoğlu ise Zurawski'nin transferi için tam yetki almasının ardından Polonya'ya uçtu. Trabzonspor'un yıldız futbolcu için 4 trilyon liralık bonservis bedelini gözden çıkardığı öğrenilirken, bu transferin olumlu bir şekilde sonuçlanmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Glavacki de listede

Akbaşoğlu'nun Visla Krakow'u ikna etmesi halinde, Zurawski Trabzonspor'un son 10 yıldaki en yüksek maliyetli futbolcusu unvanını alacak. Bu arada Akbaşoğlu, Polonya'da Visla Krakow'un bir diğer yıldızı Glavacki için de girişimlerde bulunacak. Bordo-Mavili yönetimin, iki ismi de 21 Haziran'da başlayacak olan yeni sezon hazırlıklarına yetiştirmeye çalışacağı, aksilik çıkması durumunda ise transferde rotanın Brezilya'ya çevrileceği kaydedildi. Öte yadan kaleci Viera için temasların sürdüğü ifade edildi.

éfulim der ki;

2004/2005 üyelik tarihi

éfulim

12 Haziran 2005, 24:37:40  

Zurawski müjdesi

Trabzonspor 6 aydır peşinden koştuğu golcünün işini büyük ölçüde bitirdi. Polonya'ya giderek Wisla Krakow ile masaya oturan yönetici Önder Bülbüloğlu, "Pazartesi günü transferin sonuçlanmasını bekliyoruz" dedi

Bordo - Mavili takım, golcü Majiej Zurawski'yi resmen renklerine bağlıyor... Yönetimin devre arasında Miroslaw Szymkowiak'la birlikte kadroya dahil etmek isteyip, maddi konulardaki anlaşmazlık yüzünden imza attıramadığı tecrübeli golcünün kulübü Wisla Krakow'la uzun pazarlıkların ardından prensip anlaşmasına varıldı.

İş bitmek üzere
Teknik Direktör Şenol Güneş'in ısrarla yeni sezonun kadrosunda görmek istediği Zurawski'nin transferini bitirmek için yönetim kurulu üyesi Metin Akbaşoğlu ile birlikte Polonya'da bulunan idareci Önder Bülbüloğlu, Wisla Krakow Kulübü ile yaptıkları görüşmelerin tamamlanmak üzere olduğunu açıkladı. Bülbüloğlu, "Temaslar iyi bir havada sürüyor. Pazartesi günü bu transferin olumlu şekilde sonuçlanacağını düşünüyoruz. Görüşmelerde epeyce bir yol aldık" diye konuştu.

Glawaski-Viera yolda
Bordo - Mavili yöneticiler, Polonyalı savunmacı Glawaski ve Uruguaylı kaleci Viera için de girişimlerini sürdürüyor. İdareciler, Glawaski için 700 bin euro bonservis bedelini gözden çıkardı. Güney Amerika'da bulunan yönetici Murat Bozoğlu ise Viera için kulübü Nacional'la kıran kırana pazarlık yapıyor. Uruguay ekibi, 22 yaşındaki kaleci için 4 milyon euro isterken, Karadeniz ekibinin 2.5 milyon euroya kadar çıktığı vurgulandı.

Tolga'nın şartı var

Shakthar Donetsk'in senelik 1.5 milyon euro önerdiği Trabzonspor'un milli savunmacısı, yönetim kurulundan ücretinin artırmasını talep etti

ADNAN SUNGUR/DHA

Trabzonspor ve A Milli Takım'ın savunmadaki sigortası Tolga Seyhan, Bordo - Mavili yönetime sıcak mesajlar gönderdi. Lucescu'nun çalıştırdığı Ukrayna ekibi Shakthar Donetsk'in uzun süredir ısrarla istediği yıldız oyuncu yıllık ücretinin iyileştirilmesi halinde seve seve takımda kalacağını açıkladı.
Karadeniz ekibiyle 1 yıllık daha sözleşmesi olan Tolga, "Şimdiye kadar hiçbir zaman takımdan ayrılmak istediğimi söylemedim. Fakat yönetim kurulundan özveri bekliyorum. Shakthar Donetsk'ten 1.5 milyon euro teklif aldım. Kulübümden bu parayı ödemesini istemiyorum. Geçen sezon yönetim iyileştirme teklifi yaptı fakat kabul etmedim. Beni de mutlu edecek bir rakama Trabzonspor'da kalmaya hazırım" diye konuştu. Parada anlaşma sağlanamaması halinde yönetimden bonservis konusunda yardımcı olmasını da talep eden Tolga, "Durumum kısa süre içinde belli olur. Ayrılmam gündeme gelirse bunun herkesi memnun edecek şekilde olmasını isterim. Olmazsa da kulübümde kalırım" ifadesini kullandı.

Fatih Tekke şimdi mutlu

İzmir'de önceki gün kasık fıtığı ameliyatı olan Süper Lig'in Gol Kralı Fatih Tekke taburcu edildi. Trabzonspor'un kritik lig maçları ve milli sınavlar yüzünden büyük fedakarlık yaparak ameliyatını erteleyen yıldız futbolcu durumunun iyi olduğunu söyledi.
Yaklaşık 10 gün sonra koşulara başlayacak olan Fatih, "Ağrılarımdan kurtuldum. Bu yıl Trabzonspor için 'gönüllerin şampiyonu' denildi. Yeni sezonda gerçek şampiyon olmak istiyoruz" dedi. Bu arada yöneticilerin, ünlü İspanyol kulübü Deportivo'nun, takımda kalmasına karar verilen Fatih Tekke için yaptığı 4.5 milyon euroluk teklifi geri çevirdiği bildirildi.

Alternatif isim Calero

Uruguaylı kaleci Sebastian Viera için bastıran Trabzonspor Yönetimi, alternatif isim olarak Kolombiyalı Miguel Calero'yu belirledi. Meksika'nın Pachulca takımında forma giyen 34 yaşındaki tecrübeli file bekçisinin daha önce birçok kez izlendiği ve hakkında Teknik Direktör Şenol Güneş'e olumlu rapor verildiği ortaya çıktı. Bordo - Mavili yönetimin, Viera transferinin gerçekleşmemesi halinde rotasını, Kolombiya Milli Takımı'nda da görev yapan Celero'ya çevireceği vurgulandı.

Mehmet için Doğan'a ret

Bordo - Mavililer, Mehmet Yılmaz'a kanca atan Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ziya Doğan'a olumsuz yanıt verdi. Bir süre önce Trabzon'da yapılan antrenörler gecesine katılan Doğan'ın, Teknik Direktör Şenol Güneş'le görüşerek Mehmet'i istediği ortaya çıktı. Başkent ekibinin hocası, Mehmet Yılmaz'ın yanı sıra Lee Yong ve İbrahim Ege'yi de isterken, Şenol Güneş, "Hiçbir oyuncumuzu bırakmayacağız" diyerek Ziya Doğan'a olumsuz yanıt verdi.

éfulim der ki;

2004/2005 üyelik tarihi

Endoplazmikredikulum

13 Haziran 2005, 12:35:28  

Bugün samanyolu tvde Eski yıldızların kapışması vardı 4büyüklerin katıldığı Şöhretler turnuvasını Trabzonsporun eski yıldızları kazandı Turnuvada Hami mandıralının bir şutu Fileleri deldi geçti adam hala
füzeliyor ama ben göremedim neyse birazına yetiştim hami,hasan,tolunay,lemi,petronoviç,mahir,soner
iskender,hamdi,orhan ve birkaç eski yıldız futbolcuyla Şöhretler turnuvasını Trabzonspor kazandı

İntel~Q9550~2.8@4.0
ZeroTherm
sarman61

13 Haziran 2005, 9:38:15  

Evet trabzonspor eski jenerasyonuda süper yeniside yani anlayacığınız türkiyenin futbolcu fabrikası trabzon dur. Cola turka b gençler turnavasını trabzonspor finalde galatasarayı 5-0 yenerek kazandı.

Birde tarbzonsporumuz zrawski transferini %80 halletmiş zurawski tüm camiamıza hayırlı olsun.( İnşallah bir aksaklık olmaz)

éfulim

14 Haziran 2005, 2:17:44  

Tolga bunalımı

Trabzonspor'da Tolga Seyhan bilmecesi bir türlü çözülmüyor. Lucescu'nun yıllık 1.5 milyon Euro önermesi planları alt üst etti, yıldız futbolcu şimdi kulübüyle anlaşmıyor

Trabzonspor, milli futbolcusu Tolga Seyhan konusunda büyük bir çıkmaza girdi.. Lucescu'nun çalıştırdığı Shakthar Donetks'e transferi bonservis konusunda anlaşma sağlanamadığı için zora giren yıldız futbolcu, iç transfer görüşmelerinde de anlaşma sağlayamadı.
Bordo - Mavili kulüpten son olarak yıllık 1 trilyon 600 milyar lira isteyen yıldız futbolcu, 1 trilyon 250 milyar liralık öneriyi kabul etmedi. Lucescu'nun yıllık 1.5 milyon Euro önermesi, Tolga'nın kafasını tamamen karıştırdı.
Bordo - Mavili yöneticiler bu gelişme üzerine Tolga'ya rest çekerek, bir yıldır devam eden bu krizin bir an önce çözülmesi gerektiğini bildirdi. Yöneticilerin, "Önerimiz kabul etmiyorsan Shakthar Donetsk bize 4.5 milyon dolar bonservis bedelini ödesin. Biz de senin gitmene ses çıkarmayız. Kulübün dengelerini bozamayız. Bir an önce karanını ver" dediği öğrenildi.
Shakhtar Donetsk kulübü ise Trabzonspor'a 3.5 milyon dolardan fazla bonservis bedeli ödeyemeyeceğini bildirdi.
Trabzonspor cephesi Ukrayna kulübünden gelen bu öneriyi geri çevirdi ve 4.5 milyon doların altına kesinlikle anlaşma sağlamayacağını açıkladı.
Tolga'nın önümüzdeki günlerde iki kulüp arasında tercih yapması bekleniyor. Transfer söylentileri nedeniyle sıkıntılı günler geçiren yıldız futbolcu ya fedekârlık yapıp Trabzonspor'da kalacak, ya da yöneticileri bonservisinin düşürülmesi konusunda ikna edecek.

Yeni rota G.Amerika
Bordo-Mavililer, Polonya çıkarmasından bir sonuç alamayınca gözünü yeniden Güney Amerika'ya çevirdi. Trabzonspor'un transfer çalışmalarını Brezilya, Kolombiya ve Uruguay'da sürdüreceği öğrenildi. Üç ülke arasında dolaşan yönetici Murat Bozoğlu'nun özellikle Brezilya'nın Santos ekibinin forveti Souza, aynı takımın orta saha oyuncusu Fabinho Jesus, Uruguay Milli Takımı kalecisi Sabastian Viera, Kolombiya Milli Takımı'nın kalecisi Miguel Calero, Botafogo kalecisi Jefferson de Oliveira ve stoperi Rafael Marquez Pinto'yu takibe alacağı iddia edildi.
Bu oyunculardan da sonuç alınamaması durumunda Rumen stoper Oprea Radu, Cezayirli kaleci Mecair Hicam ve Danimarkalı kaleci Casper Ankergren için yeniden girişimlere başlanacak.

Petkoviç'in kısmeti açık

Bordo-Mavililer, Avustralyalı kaleciyi gözden çıkarınca Alman Wolfsburg, Sivasspor, Gençlerbirliği ve Kayseri sıraya girdi

Trabzonspor'un gözden çıkardığı kaleci Michael Petkoviç'in kısmeti açıldı. Avustralyalı file bekçisine, yurt içi ve dışından dört talip olduğu belirtildi.
Almanya'nın Wolfsburg takımının istediği Petkoviç'e, Sivasspor, Gençlerbirliği ve Kayserispor'un da talip olduğu öğrenildi. Başarılı file bekçisinin, özellikle Wolfsburg'a sıcak baktığı dile getirildi.
Bordo - Mavili yönetim ise Petkoviç için kendilerine henüz resmi bir teklif gelmediğini, ama düşük bir bonservis bedeliyle kendisini bırakabileceklerini ifade etti.
Trabzonspor Yönetimi, Petkoviç'i, Ali Turan'a karşılık Kayserispor'a, Hakan'ın yerine de Gençlerbirliği'ne verebileceklerini söyledi.

D'Haene de yolcu
Bordo - Mavililer'in serbest bıraktığı Belçikalı stoper Karel D'Haene'nin de ülkesinde Antwerp başta olmak üzere birçok takımla görüştüğü, Türkiye'den ise kendisiyle Samsunspor'un ilgilendiği öğrenildi.

Görünmez kaza!

Akbaşoğlu, başkanın yeğeni trafik kazası geçirince pazarlığı yarıda bıraktı

BERKUK ÜNYAY
Altı aydır Zurawski'nin transferi için Polonya'yı komşu kapısı yapan Trabzonspor, tam işi bitirmek üzereyken yine bir başka engele takıldı. Wisla Krakow Başkanı Hubert Praski'nin, "Gelin görüşelim" çağrısıyla harekete geçen yönetici Metin Akbaşoğlu, soluğu Polonya'da aldı. Her şey son derece olumlu geçerken, toplantıya gelen haber, bir anda hesapları alt üst etti.
Praski, yeğeninin ağır bir trafik kazası geçirdiğini öğrenir öğrenmez toplantıyı terk etti. Görüşmelerin askıya alınmasıyla Türkiye'ye dönen Metin Akbaşoğlu bu transfer konusundaki umudunu sürdürüyor. Praski'nin dün telefonla Akbaşoğlu'nu aradığı ve "Çarşamba günü tekrar gelin ve işi bitirelim" dediği öğrenildi.
Zurawski'nin de yöneticilerle görüştüğü, "Trabzonspor uzun süredir benimle çok yakından ilgileniyor. Anlayış gösterilmeli. Kariyerimi, Türkiye'de, Şampiyonlar Ligi'ne katılma şansı bulunan bir takımda sürdürmek istiyorum" dediği kaydedildi.

Trabzon büyük düşünüyor

Halka açılan Bordo - Mavililer, çimento fabrikasını satın alarak geleceğini garanti altına almak istiyor. Ayrıca Orman Bakanlığı ile Vakıflar'dan 200 dönümlük arazi talep edildi

ADNAN SUNGUR / DHA
Sadece sportif başarıyı değil, geleceğini de planlayan Trabzonspor Yönetimi, büyük düşünüyor.
Bordo - Mavililer'i kişilere bağımlı olmaktan kurtaracak projelere imza atmak isteyen Başkan Atay Aktuğ ve ekibinin, Borsa'dan gelen parayla Trabzon Çimento Fabrikası'nın ihalesine girmeyi planlandığı, yıllık 24 trilyon liralık kârı bulunan fabrikanın alınması durumunda kulübün ekonomik sorunlarının tümüyle çözüleceği ileri sürüldü. Çimento fabrikasının yaklaşık 35 milyon dolara ihale edilebileceği bildirildi.

Stat alınacak
Trabzon Belediyesi'ne ait Tekel binasının da yap- işlet- devret modeliyle alınması düşünülürken, burada bir alış veriş merkezi oluşturulabileceği veya başka yatırımlar yapılabileceği kaydedildi.
Yönetimin, şu anda kiracısı olduğu Hüseyin Avni Aker Stadı'nı da satın alıp kapasitesinin 30 bine çıkarabileceği, burada otopark, alışveriş merkezleri, restoranlar, kafeteryalar açılabileceği belirtildi.
Orman Bakanlığı ve Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden istenen Ankara'daki 200 dönümlük bir arsanın da Trabzonspor'a verilmesi halinde, buradan da yüksek gelir temin edilebileceği vurgulandı.

Okul atağı
Ayrıca Trabzonspor Koleji ve Üniversitesi projesinin de fizibilite çalışmalarının yürütüldüğü, bu düşüncenin hayata geçmesiyle birlikte kulübe büyük bir ekonomik girdi sağlanacağı kaydedildi.

B Gençler şampiyon: 5-0
Türkiye (B) Gençler Futbol Şampiyonası'nda Trabzonspor mutlu sona ulaştı. Beylerbeyi 75. Yıl Stadı'nda gerçekleştirilen turnuvada, dün Galatasaray ve Trabzonspor finalde karşı karşıya geldi. Sarı - Kırmızılı ekibi 5-0 yenen Karadeniz ekibi şampiyonluğu kazandı. Samsunspor'u 2-1 mağlup eden Ankaragücü ise organizasyonu üçüncü olarak tamamladı.

éfulim der ki;

2004/2005 üyelik tarihi

uno22

14 Haziran 2005, 11:01:05  

Sayın Arkadaşlar

Dün akşam ligtv'nin transferlerle ilgili programına telefonla Emre Belezoğlunun menejeri katıldı. Emreye 5 klupten teklif geldiğini ve Türkiyeden de iki klubün Emre ile ilgilendiğini söyledi. İkinci klubün Trabzonspor olduğunu ve Emreye çok güzel bir teklifte bulunulduğunu, Emreninde Trabzonsporun teklifinden çok memnun olduğunu söyledi. Dün akşam geç saatlerde telefonla bağlantı kurulduğu için heralde bu haber gazetelere yansımadı

éfulim

14 Haziran 2005, 13:28:00  

quote:

Orjinalden alıntı: uno22

Sayın Arkadaşlar

Dün akşam ligtv'nin transferlerle ilgili programına telefonla Emre Belezoğlunun menejeri katıldı. Emreye 5 klupten teklif geldiğini ve Türkiyeden de iki klubün Emre ile ilgilendiğini söyledi. İkinci klubün Trabzonspor olduğunu ve Emreye çok güzel bir teklifte bulunulduğunu, Emreninde Trabzonsporun teklifinden çok memnun olduğunu söyledi. Dün akşam geç saatlerde telefonla bağlantı kurulduğu için heralde bu haber gazetelere yansımadı

yok kardeş şahsen ben emreyi istemem!! zaten onun yerinde bence ondan bin kat iyi bir adam var!! bu arada sen yenisin galiba!! hoşgeldin

éfulim der ki;

2004/2005 üyelik tarihi

uno22

14 Haziran 2005, 13:35:04  

yok kardeş şahsen ben emreyi istemem!! zaten onun yerinde bence ondan bin kat iyi bir adam var!! bu arada sen yenisin galiba!! hoşgeldin

[/quote]

Sağol.
Bence iyi olur birilerine bizde biraz taş koyarız.

éfulim

14 Haziran 2005, 13:39:25  

öncelikle şuan nerdesin!! nerde yaşıyorsun!! bize çok acil Avni akerin tozunu yollayacak adam lazım!!

éfulim der ki;

2004/2005 üyelik tarihi

hidoretti

14 Haziran 2005, 13:42:14  

O artık Trabzon'lu Zurawski

Trabzonspor aylar sonra mutlu sona ulaştı! Aylardır transferi için uğraşılan Zurawski, iki gün içinde Trabzon'a gelip resmen Bordo-Mavili olacak. İşte ayrıntılar...

Polonyalı yıldız geçtiğimiz Pazar günü oynadığı son maçtan sonra takım arkadaşlarıyla vedalaştı

Başkan da onayladı
Nihayet bitti... Trabzonsporlu yöneticiler tam altı aydır Zurawski’yi transfer edebilmek için elinden geleni yapıyordu. Son Polonya seyahatinde yaşanan olumlu gelişmeler ve Wisla Krakow’un ikna olmasıyla sorunlar tamamen giderildi. Bu transferi bizzat yürüten yönetici Metin Akbaşoğlu bir iki gün içinde son kez Polonya’ya gidecek ve Zurawski ile birlikte Trabzon’a dönecek. Krakow Başkanı Hubert Praski’nin, ABD’de yaşayan kulübün sahibinden de onay aldığı öğrenildi.

2 milyon Euro
Bu arada Wisla Krakow’un geçtiğimiz pazar günü yaptığı son maçtan sonra Zurawski’ye yaptığı hizmetlerden dolayı bir madalya verildiği, tecrübeli futbolcunun takım arkadaşlarıyla da vedalaştığı belirtildi. Bu transfer için Trabzonspor’un kasasından 2 milyon Euro çıkacak. Zurawski transferinde yaşanan olumlu gelişmeler teknik direktör Şenol Güneş’i de rahatlattı. Güneş yöneticilerle görüşerek, şimdi kaleci arayışlarına ağırlık verilmesini talep etti.

Maciej Zurawski
Forma numarası: 9
Boy: 1.82
Kilo: 76
Doğum Tarihi: 12.09.1976
Futbola başladığı kulüp: Lech Poznan
Golleri: 218 maçta 109 gol
Milli: 37 maçta 9 gol

http://www.internetspor.com/v3/futbol/haber.php?haberID=10160

Veteriner Hekime sorun...pm atabilirsiniz :)
uno22

14 Haziran 2005, 13:43:12  

Kusura bakma İstanbuldayım. Ama çok istiyorsan gönderttirelim. Toprağı yüzümüze süreriz.
Sen neredesin

éfulim

14 Haziran 2005, 13:45:04  

quote:

Orjinalden alıntı: uno22

Kusura bakma İstanbuldayım. Ama çok istiyorsan gönderttirelim. Toprağı yüzümüze süreriz.
Sen neredesin

istanbul/kadiköy sen?

éfulim der ki;

2004/2005 üyelik tarihi

éfulim

14 Haziran 2005, 13:47:20  

quote:

Orjinalden alıntı: hidoretti

O artık Trabzon'lu Zurawski

Trabzonspor aylar sonra mutlu sona ulaştı! Aylardır transferi için uğraşılan Zurawski, iki gün içinde Trabzon'a gelip resmen Bordo-Mavili olacak. İşte ayrıntılar...

Polonyalı yıldız geçtiğimiz Pazar günü oynadığı son maçtan sonra takım arkadaşlarıyla vedalaştı

Başkan da onayladı
Nihayet bitti... Trabzonsporlu yöneticiler tam altı aydır Zurawski’yi transfer edebilmek için elinden geleni yapıyordu. Son Polonya seyahatinde yaşanan olumlu gelişmeler ve Wisla Krakow’un ikna olmasıyla sorunlar tamamen giderildi. Bu transferi bizzat yürüten yönetici Metin Akbaşoğlu bir iki gün içinde son kez Polonya’ya gidecek ve Zurawski ile birlikte Trabzon’a dönecek. Krakow Başkanı Hubert Praski’nin, ABD’de yaşayan kulübün sahibinden de onay aldığı öğrenildi.

2 milyon Euro
Bu arada Wisla Krakow’un geçtiğimiz pazar günü yaptığı son maçtan sonra Zurawski’ye yaptığı hizmetlerden dolayı bir madalya verildiği, tecrübeli futbolcunun takım arkadaşlarıyla da vedalaştığı belirtildi. Bu transfer için Trabzonspor’un kasasından 2 milyon Euro çıkacak. Zurawski transferinde yaşanan olumlu gelişmeler teknik direktör Şenol Güneş’i de rahatlattı. Güneş yöneticilerle görüşerek, şimdi kaleci arayışlarına ağırlık verilmesini talep etti.

Maciej Zurawski
Forma numarası: 9
Boy: 1.82
Kilo: 76
Doğum Tarihi: 12.09.1976
Futbola başladığı kulüp: Lech Poznan
Golleri: 218 maçta 109 gol
Milli: 37 maçta 9 gol

http://www.internetspor.com/v3/futbol/haber.php?haberID=10160

sağol kardeşim!! yazdığın için!! umarım sizde iyi transferler yapar!! millet olark yaşadığımız sevinçleri tekrar yaşatırsınız !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efulim -- 14 Haziran 2005, 14:48:35 >

éfulim der ki;

2004/2005 üyelik tarihi

uno22

14 Haziran 2005, 13:47:26  

Göztepe/İst

éfulim

14 Haziran 2005, 13:52:37  

BORDO

éfulim der ki;

2004/2005 üyelik tarihi

kinglion

14 Haziran 2005, 14:31:58  

quote:

BORDO

MAVİ

hidoretti

14 Haziran 2005, 20:47:58  

Trabzonspor are closing in on the signature of Poland international striker Maciej Zurawski.

The 28-year-old, who had been linked with a move to Celtic, is expected to join the Turkish outfit on Wednesday.

Trabzonspor have concurred on terms with the hit-man and will meet the player to seal the deal this week.

"Director Metin Akbasoglu and I will be going to Poland on Wednesday," said club director Onder Bulbuloglu.

"We're going to seal the transfer."

Zurawski, Poland's Player of the Year in 2002, helped Wisla Krakow secure the Polish title this season.

Veteriner Hekime sorun...pm atabilirsiniz :)
éfulim

14 Haziran 2005, 21:24:26  

quote:

Orjinalden alıntı: hidoretti

Trabzonspor are closing in on the signature of Poland international striker Maciej Zurawski.

The 28-year-old, who had been linked with a move to Celtic, is expected to join the Turkish outfit on Wednesday.

Trabzonspor have concurred on terms with the hit-man and will meet the player to seal the deal this week.

"Director Metin Akbasoglu and I will be going to Poland on Wednesday," said club director Onder Bulbuloglu.

"We're going to seal the transfer."

Zurawski, Poland's Player of the Year in 2002, helped Wisla Krakow secure the Polish title this season.

bu adam hemen uyum sağlarsa ortalığı yıkar!! ama çarşamba bir gelsin bakalım!!

éfulim der ki;

2004/2005 üyelik tarihi

Endoplazmikredikulum

14 Haziran 2005, 22:14:33  

Valla yönetim ancak akıllandı şimdi kaleci lazım birde sola bir defans oyuncusu birde orta saha frikikçi tamamdır ozaman

İntel~Q9550~2.8@4.0
ZeroTherm
éfulim

14 Haziran 2005, 22:16:52  

sağlam bir kaleci!! ve sol açık!! isterim!! duy sesimi yönetim!!

orta sahayada hamiyi isterim

éfulim der ki;

2004/2005 üyelik tarihi

sarman61

15 Haziran 2005, 9:42:16  

Emre nin türkiyeye gelmesi halinde tercihini trabzonspordan yana kullanacağım açıklaması bizi gururlandırdı gerçi galatasaryda top koşturmuş biri ama emre bir trabzon evladıdır zaten trabzonu tercih ederim demesinin en büyük etkeni bozoğlunun aile dostu olmasıymış.
Zurawski %90 bitti tüm camiamıza hayırlı olsun.
Şimdi sırada sao paulo nun kalecisi ceni var onuda aldıkmı kaleci işide tamam birde defansa sağlam uzun boylu bir adam alırsak iyi top kesen yerinde müdahale edebilen bir adama ihtiyacımız bu oyuncularda alındımı trabzonu kimse kolay kolay durduramaz.
Tabi trabzonun geleceğide önemli bu yüzden şenol güneş hollanda da düzenlenen 20 yaş altı dünya kupası organizasyonunu izlemeye gitmiş burda gelecek vaad eden oyuncuları tespit edecekmiş trabzonun geleceği için altyapımıza ve gelecek vaad eden oyuncularada yatırım yapmalıyız. Yönetime duyrulur.

Endoplazmikredikulum

15 Haziran 2005, 11:49:26  

Defansa hava toplarına hakimiyetli bi oyuncu Kalecide yan toplarda iyi olmalıki fenere yenilmeyelim

İntel~Q9550~2.8@4.0
ZeroTherm
éfulim

15 Haziran 2005, 24:59:35  

TRABZONSPOR
Şampiyonlar Ligi'ne 2. ön elemeden itibaren katılacak olan Trabzonspor seribaşı olacağı için bu turda nispeten kolay rakiplerle eşleşecek. Bordo - Mavililer'i gruplara kalabilmek adına önündeki son engel olan 3. ön eleme turunda ise Avrupa'nın devleri bekliyor. Karadeniz temsilcisi burada seribaşı değil. İşte Trabzon'un muhtemel rakipleri:

2. ön eleme turu
H.Split (Hırvatistan)
Thun (İsviçre)
Malmö (İsveç)
Petrzalka (Slovakya) *
A.Famagusta (G.Kıbrıs) *
Nova Gorica (Slovenya) *
D.Tiflis (Gürcistan) *
Haka (Finlandiya) *
Hafnarfjardar (İzlanda) *
Shelbourne (S.İrlanda) *
Z.Mostar (Bosna) *
Skonto Riga (Letonya) *
S.Tiraspol (Moldova) *
Kaunas (Litvanya) *

3. ön eleme turu
Liverpool (İngiltere) *
M.United (İngiltere)
Inter (İtalya)
Panathinaikos (Yunan)
Celtic (İskoçya) **
Villarreal (İspanya)
S.Lizbon (Portekiz)
Monaco (Fransa)
Ajax (Hollanda)
C.Brugge (Belçika)
Anderlecht (Belçika) **
G.Rangers (İskoçya)
D.Kiev (Ukrayna) **
W.Bremen (Almanya)
L.Moskova (Rusya) **
Rosenborg (Norveç)

gelin len ..tek tek gelin

éfulim der ki;

2004/2005 üyelik tarihi

Sayfa:   [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Tüm forumlar >> [Konu Dışı / Off Topic] >> Futbol >> Trabzonspor >> TRABZONSPORLULAR Sayfa: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Patriot Türkiye'de!
Dünyaca ünlü hız aşırtma bellekleri üreticisi bütün ürün gamıyla Türk kullanıcılarıyla buluşuyor...
Monster 18.4'' GTX280M SLI
Mobil ortamda GTX280M SLI ekran kartıyla performansın zirvesinde!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajsız kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir

Reklamlar

Videolarımız