ahh o günler ne güzeldiGoromun msn ini bilen varmı ve gorom hatırladığıma göre account u baya ii di efecan ve yılmazdan sonraki en güçlü türkmü oluo??
Konuyu upladığım için kızmayın
Gorom güçlü değil. O tamer kastı.
quote:
Orjinalden alıntı: -YıLMaZ-
Gorom güçlü değil. O tamer kastı.
ama efecan ve senden snra en güçlü türk olmuomu gorom onun digilerinin hepsi megaydı hatırladığıma göre..Yada sen ve yılmazdan sonra en güçlü king diabloydu
goromun 102 küsür tamer leveli vardı nasıl yaptığını hala anlayamıyorum 10 digisi bile yoktu
quote:
Orjinalden alıntı: djefecan
goromun 102 küsür tamer leveli vardı nasıl yaptığını hala anlayamıyorum 10 digisi bile yoktu
onu bunu bilmem insanlıkta gorom birinciydi benceÇok ii biriydi ve dürüst keşke tekrar gelse dh ye yada msn ini bi bulsak spr oluro kdr iyiydiki biz yılmaza küfrederken bana özelden yapma filan derdi:(
O şimdi çok uzaklarda
quote:
O şimdi çok uzaklarda
nsl yani askerdemi
quote:
Orjinalden alıntı: TokioHoteL
quote:
O şimdi çok uzaklarda
nsl yani askerdemi
Saçmalama
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: TokioHoteL
quote:
O şimdi çok uzaklarda
nsl yani askerdemi
Saçmalama
şaka yaptuk bee allah allah hmn atlıon..
Ya şimdi Digimon RPG öyle bir oyundu ki sadece lvl avantajı da yetmiyordu.Neyi ne zaman ve nerde kullanman gerektiğini bilmezsen beş para etmezsin.Mesela ben oyuna başladığımda daha Champion olmadan Championlarla savaşıyordum ve çok fazlasını da kazandım.Mesela Efecan'ın gücü sadece brave ve miracle crestlerden geliyordu,neyse onun ayrıntısına gerek yok.Gorom konusuna ise girmeye bile gerek yok,çünkü oyunun tartışılmaz en saygıdeğer adamıydı bence.Ayrıca onun tamer lvl kasmasının en büyük nedeni sonraki kuşak oyuncular gibi +10 lar ile kasmamasıdır.Bi de bu +10 larla kasanlar sanki Atlantis'i bulmuş gibi sevinmiyorlar mı ben şahsen kopuyorum yerimde.Neyse uzun lafın kısası oyun bitti,charlar zaten gitti,kalan sağlar bizimdir.
quote:
Orjinalden alıntı: Diablo_131
Ya şimdi Digimon RPG öyle bir oyundu ki sadece lvl avantajı da yetmiyordu.Neyi ne zaman ve nerde kullanman gerektiğini bilmezsen beş para etmezsin.Mesela ben oyuna başladığımda daha Champion olmadan Championlarla savaşıyordum ve çok fazlasını da kazandım.Mesela Efecan'ın gücü sadece brave ve miracle crestlerden geliyordu,neyse onun ayrıntısına gerek yok.Yılmaz konusuna ise girmeye bile gerek yok,çünkü oyunun tartışılmaz en saygıdeğer adamıydı bence.Ayrıca onun tamer lvl kasmasının en büyük nedeni sonraki kuşak oyuncular gibi +10 lar ile kasmamasıdır.Bi de bu +10 larla kasanlar sanki Atlantis'i bulmuş gibi sevinmiyorlar mı ben şahsen kopuyorum yerimde.Neyse uzun lafın kısası oyun bitti,charlar zaten gitti,kalan sağlar bizimdir.
Sağol
quote:
quote:
Ya şimdi Digimon RPG öyle bir oyundu ki sadece lvl avantajı da yetmiyordu.Neyi ne zaman ve nerde kullanman gerektiğini bilmezsen beş para etmezsin.Mesela ben oyuna başladığımda daha Champion olmadan Championlarla savaşıyordum ve çok fazlasını da kazandım.Mesela Efecan'ın gücü sadece brave ve miracle crestlerden geliyordu,neyse onun ayrıntısına gerek yok.Tolga konusuna ise girmeye bile gerek yok,çünkü oyunun tartışılmaz en saygıdeğer adamıydı bence.Ayrıca onun tamer lvl kasmasının en büyük nedeni sonraki kuşak oyuncular gibi +10 lar ile kasmamasıdır.Bi de bu +10 larla kasanlar sanki Atlantis'i bulmuş gibi sevinmiyorlar mı ben şahsen kopuyorum yerimde.Neyse uzun lafın kısası oyun bitti,charlar zaten gitti,kalan sağlar bizimdir.
Sağol
Kanka bana diyor sen nie saol diyorsun neyse
quote:
quote:
Ya şimdi Digimon RPG öyle bir oyundu ki sadece lvl avantajı da yetmiyordu.Neyi ne zaman ve nerde kullanman gerektiğini bilmezsen beş para etmezsin.Mesela ben oyuna başladığımda daha Champion olmadan Championlarla savaşıyordum ve çok fazlasını da kazandım.Mesela Efecan'ın gücü sadece brave ve miracle crestlerden geliyordu,neyse onun ayrıntısına gerek yok.Yılmaz konusuna ise girmeye bile gerek yok,çünkü oyunun tartışılmaz en saygıdeğer adamıydı bence.Ayrıca onun tamer lvl kasmasının en büyük nedeni sonraki kuşak oyuncular gibi +10 lar ile kasmamasıdır.Bi de bu +10 larla kasanlar sanki Atlantis'i bulmuş gibi sevinmiyorlar mı ben şahsen kopuyorum yerimde.Neyse uzun lafın kısası oyun bitti,charlar zaten gitti,kalan sağlar bizimdir.
Sağol
puhah ne adamsın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme