Yukarıdaki tasarım gibi yapsalar çıktığı gün alırdım .
Logolar yamuk, Reklam rengi berbat. Forza'dan size bi alıntı yemin ediyorum şunlar çıkarılsın hepsinden tek tek alırım.
gürkanın yaptığı formalar süper yaa bide gerçekten çıkan formalara bak şaka gibi :s
isporta formalara rahmet okutacak kadar berbat...
quote:
Orijinalden alıntı: 10.5
Logolar yamuk, Reklam rengi berbat. Forza'dan size bi alıntı yemin ediyorum şunlar çıkarılsın hepsinden tek tek alırım.
Ohaaa yaaa millet bile ne tasarımlar yapıyor :s bunlar olsaydı keşke
O kırmızı Toyota yazısı ne kadar berbat ya. Hey Allahım göz var nizam var. İyi ki Beyaz almışım...
Çubuklu forma ancak bu kadar kötü yapılabilirdi.. Kırmızı TOYOTA ve formanın diğer bölümleri... Şaka gibi.. Forma yapmak bu kadar mı zor eyyyy yönetim...
Beyaz forma şahane,siyah forma muhteşem,çubuklu forma çok vasat !
şaka mı bu
ulan bari toyota yazısını beyaz falan yapsalardı da hiç değilse giyilebilir klasik bişey olsaydı
Pazar malına amblem yapıştırmışlar bizi kekliyorlar. Doğru söyle yönetim hangi pazardan aldınız?
şöyle bir forma yapsalar daha iyi
Yeni Çubukluları hiç sevmedim. Daha kötü yapamazlardı bence
Beyler bu cubuklu resmi mi ?
Bu sene 3 tane forma almayi dusunuyodum , hele fener'in kume dusmemesiyle birlikte borsa'dan dehset para kaldirmistim.Ama su forma nedir arkadas beyni yicem ya ?? Alinir mi bu forma ??
Bak tasarimci kardesim millet ne kadar guzel formalar yapmis , ustelik bu tasarimlari yapan adamlar tasarladigi formalardan ekmegini kazanmiyo. Sen koskoca Besiktas klubunun formasini tasarliyosun , kimbilir bu tasarimlardan ne kadar para kaldiriyosun.Ama ayip ya su forma neyin nesidir ? Ulan bi insan biraz ugrassa daha iyi forma yapar.Tasarimla ilgisi alakasi olmayan ben , eminim bundan daha iyisini tasarlarim.Formadaki tek kirmizilik turk bayragi , sen bam diye toyota yazisini kirmizi renk yapiyosun.Ne farkli bisey dusunmussun , nede baska bisey.yaraticilik 0.
Burdan Demiroren'e bagliycam millet laf etcek ama olsun.Su adami hala destekleyenler var , herkesi ayakta uyutuyo kimse farkinda degil.Klup adina hangi seyi dogru yapmis bu adam ? Pazarlama politikasi desen rezalet , formalar rezalet , amator branslar rezalet , sike muhabbetinde geri vites ama en onemlisi yildiz transferi dimi ? Bu mu cok ovundugumuz Besiktaslilik durusu.Daha dun MAA arkasinda duruyoruz diyince etmedigimiz laf kalmayan biz yarin olacak Kobe transferinde susucaz.
Cok doldum beyler kusura bakmayin , su konuya girdigimde su yorumu yazcagim aklimin ucundan bile gecmezdi
Bugün Kartal Yuvası'nın önünden geçerken gördüm yakından. Mankene giydirmişler. Gerçekten rezalet.
abartısız konuşuyorum, ben futbolcu olsam şu formayı giyip milyonlarca insanın önüne çıkmaya utanırım. şimdi olayı manevi boyuta çekip "beşiktaş arması, türk bayrağı, heytt, höytt!" demeyin, tabiki onları kastetmiyorum. ama görünüş rezalet, arma ve bayrak bile kurtaramamış.
quote:
Orijinalden alıntı: Lawagolem
abartısız konuşuyorum, ben futbolcu olsam şu formayı giyip milyonlarca insanın önüne çıkmaya utanırım. şimdi olayı manevi boyuta çekip "beşiktaş arması, türk bayrağı, heytt, höytt!" demeyin, tabiki onları kastetmiyorum. ama görünüş rezalet, arma ve bayrak bile kurtaramamış.
Abartma.Millet ne saçma sapan formalarla sahaya çıkıyor,oyuncu onu mu düşünecek birde?Mor olsun,pembe olsun,neler neler..
quote:
Orijinalden alıntı: ThePhenoM
quote:
Abartma.Millet ne saçma sapan formalarla sahaya çıkıyor,oyuncu onu mu düşünecek birde?Mor olsun,pembe olsun,neler neler..
abi mor da pembe de hiç değilse bir denge vardı; gidip de formanın en önemli bölümünü (göğüs reklamı) , kumaşın rengiyle çok alakasız bir renkte yapmamışlardı. bu karman çorman saçma sapan bişey olmuş. ilk 2 forma bundan kat kat iyiydi...
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ThePhenoM
quote:
abi mor da pembe de hiç değilse bir denge vardı; gidip de formanın en önemli bölümünü (göğüs reklamı) , kumaşın rengiyle çok alakasız bir renkte yapmamışlardı. bu karman çorman saçma sapan bişey olmuş. ilk 2 forma bundan kat kat iyiydi...
E tamam orası öyle,olmamış,ben de beğenmedim,haklısın da ama;utanma falan da abartı yani.Futbolcu onu düşünmez,çıkar sahaya topunu oynar.