Şimdi Ara

Işte böyle hayvanlar da var dünyada!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
1
Favori
1.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: flegga34

quote:

Orijinalden alıntı: incir reçelşi

Bir insan bunu niye yapar

Aslında cevabı kendin de bulabilirsin nerde olduğunu da bulabilirsin. Sence nasıl bi tip bunu yapar?

Neyi ima ettiğini anlayamadım ?
  • Burasi Türkiye değil. Ayrica o barfiks aleti askeri. Öyle ufak çocuklar için değil hem bize ne oluyor arkadaş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O yapanlari bir gorsem jiletleri tek tek fitillerim kiclarina

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Aslında cevabı kendin de bulabilirsin nerde olduğunu da bulabilirsin. Sence nasıl bi tip bunu yapar?

Bisi ima etmiyorum yani sana ipucu vermeye çalıştım bunların barzo ve daha çok doğu kökenli kişilerin sebep olduklarını söylemeye çalıştım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bisi ima etmiyorum yani sana ipucu vermeye çalıştım bunların barzo ve daha çok doğu kökenli kişilerin sebep olduklarını söylemeye çalıştım

Yukarıda birisi yorum atmış:
    -Burasi Türkiye değil. Ayrica o barfiks aleti askeri. Öyle ufak çocuklar için değil hem bize ne oluyor arkadaş.-
    Bu olayı doğuya öcü demek için mi başka bir ülkeden fotoğraf bulup Türkiye adı altında buraya koydun ? Bu fotoğrafın kaynağını bize söyleyebilir misin mesela ? Ek olarak dediğin gibi sokaklarda barzo dediğimiz kimselerin çoğunluğu doğu kökenli ama gelip de alakasız bir konuda bunu doğulular yaptı denmesi yanlış eğer bir şey biliyorsan paylaş bizimle,öyle uzaktan bir fotoğraf gösterip he he işte doğular neler yapıyor dersen kusura bakma ama insan biraz da iğneyi kendisine batırmalı.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

-Burasi Türkiye değil. Ayrica o barfiks aleti askeri. Öyle ufak çocuklar için değil hem bize ne oluyor arkadaş.-
    Bu olayı doğuya öcü demek için mi başka bir ülkeden fotoğraf bulup Türkiye adı altında buraya koydun ? Bu fotoğrafın kaynağını bize söyleyebilir misin mesela ? Ek olarak dediğin gibi sokaklarda barzo dediğimiz kimselerin çoğunluğu doğu kökenli ama gelip de alakasız bir konuda bunu doğulular yaptı denmesi yanlış eğer bir şey biliyorsan paylaş bizimle,öyle uzaktan bir fotoğraf gösterip he he işte doğular neler yapıyor dersen kusura bakma ama insan biraz da iğneyi kendisine batırmalı.

Uzun ama boş yazmışsin haberin Olsun. Üstteki kişiye neden hemen inanma gereği duydun peki ona sordun mu nereden belli bu resmin yurtdışından olduğu diye hatta askeri alan bile demiş arkadaş. Ilk yorumlardaki dolphin aqua Vol.2 diyen olmuş hiç mi ihtimal vermrdin türkiyeden olmadığına. Ben bu resmi alkışlarla yasiyorumun günlük paylaştıkları resimlerden buldum. Igneyi kendime cuvaldizi baskasina batiririm. Adamların sicili gayet kabarık gidip Egeli akdenizli adam öncelikli olarak aklıma gelmiyo kusuruma bakmayiver artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flegga34 -- 21 Nisan 2014; 18:28:50 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Aoi.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

Aqua Dolphin v2

Meseleyi anlamadım açıklar misin

Galiba Aquaparklardaki kaydırakların ( ya da ne deniyorsa ) arasına konulan jiletlere gönderme yapmış. Çünkü böyle bir sığırlık bizde bayağı yaygındı bir aralar.

Bi kere yaşanmış dediler hikaye gibi geldide

Olayın aslı nedir.Ve hala yaşanıyor mu aqua parklarda
  • Gelde sinirlenme soyle beyin yoksunu kisilerin yaptiklarina

• ne diyeceğimi bilemedim allah belalarını versin
  • Aquapark olayı başıma geldi ve izi hala duruyor, böyle birşeyin yaygın olduğunu bu konuda öğrendim. Hayatımda 1 kere aquaparka gittim, 2010 yılında Alanya'dakine. Kaydıktan sonra baktım diz kapağımın yan kısmında 5-10 cmlik bir açılma var. Bunları yapanların bir ömür boyu işleri iyi gitmez inşallah

• Töbe töbe

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Uzun ama boş yazmışsin haberin Olsun. Üstteki kişiye neden hemen inanma gereği duydun peki ona sordun mu nereden belli bu resmin yurtdışından olduğu diye hatta askeri alan bile demiş arkadaş. Ilk yorumlardaki dolphin aqua Vol.2 diyen olmuş hiç mi ihtimal vermrdin türkiyeden olmadığına. Ben bu resmi alkışlarla yasiyorumun günlük paylaştıkları resimlerden buldum. Igneyi kendime cuvaldizi baskasina batiririm. Adamların sicili gayet kabarık gidip Egeli akdenizli adam öncelikli olarak aklıma gelmiyo kusuruma bakmayiver artık

Ben zaten üstteki mesaja inandım demedim ki ? Sadece böyle bir söylenti var ve senin kaynağını sormuştum.Her neyse konu dağılmasın -eğer böyle bir şey gerçekse- her kim yaptıysa insanlıktan yoksun biri olmalı,bunlarla aynı havayı soluyoruz ne yazık ki ...

• quote:

Orijinalden alıntı: crossinqover

Aquapark olayı başıma geldi ve izi hala duruyor, böyle birşeyin yaygın olduğunu bu konuda öğrendim. Hayatımda 1 kere aquaparka gittim, 2010 yılında Alanya'dakine. Kaydıktan sonra baktım diz kapağımın yan kısmında 5-10 cmlik bir açılma var. Bunları yapanların bir ömür boyu işleri iyi gitmez inşallah

Geçmiş olsun hocam kanamadi mi üstünüz başınız o anda Millet ne dedi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Aquapark olayı başıma geldi ve izi hala duruyor, böyle birşeyin yaygın olduğunu bu konuda öğrendim. Hayatımda 1 kere aquaparka gittim, 2010 yılında Alanya'dakine. Kaydıktan sonra baktım diz kapağımın yan kısmında 5-10 cmlik bir açılma var. Bunları yapanların bir ömür boyu işleri iyi gitmez inşallah

Geçmiş olsun hocam kanamadi mi üstünüz başınız o anda Millet ne dedi

Kaydıktan sonra havuza düştüğüm için farketmem biraz geç oldu, acısını havuzdan çıktıktan sonra hissettim. Baktığımda kanlar süzülmüş olmalıki fazla kanama olmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: Blizzard Days

quote:

Orijinalden alıntı: Aoi.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

Aqua Dolphin v2

Meseleyi anlamadım açıklar misin

Galiba Aquaparklardaki kaydırakların ( ya da ne deniyorsa ) arasına konulan jiletlere gönderme yapmış. Çünkü böyle bir sığırlık bizde bayağı yaygındı bir aralar.

Bi kere yaşanmış dediler hikaye gibi geldide

Olayın aslı nedir.Ve hala yaşanıyor mu aqua parklarda

Hacı bilmiyorum açıkçası ben görmedim ama çok duydum bu meseleyi. Benim sırtım da yarısına kadar çizilmişti kayarken. Ama jilet yarası değildi, olsa anlardım. Belki sığırın teki oraya metal bir şey koymuştu, belki birisi kayarken şortundan bir parça takılmıştı bilemiyorum.

• içim bi tuhaf oldu ya nasıl bi psikoloji ile yapıyolar bunları be
  • orası türkiye değil arkadaslar
  • quote:

Orijinalden alıntı: zbortif

orası türkiye değil arkadaslar

Nereden biliyosun?
  • quote:

Gecmis olsun hocam, cok kotu bisiy

• Anlayana kadar bir 10 saniye falan geçti.

Anladıktan sonraki tepkim: cık cık cık...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.