Şimdi Ara

İŞTE BAKIN KAÇ LV DE URECHİYE TEK BAŞIMA DALIYOM BU BİR İLK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
4.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: SYNDICATE

beyler dikkate ederseniz arkdasın vurduğu uruchi falan deil robber bowman ve o uruchi de pk2 ile yapılmıs bi uruchi. Mantıklı dusunen arklar anlıyacaktır.O zaman arkadasımız niye uruchinin üstüne tıklamamıs ta hala bowmana dalıyo ve o lwl dediğiniz adamın lwl i gozukmuyor ki belki de ezik kıyafet ve silahları takıp pk2 ile oynamıs hem o sizin sandığınız lwlde uruchinin yanına o kadar sokulamadan bowman onu oldurur zaten biraz mantıklı dusunuelim bana hak verenler olcaktır ve arkadas f12 ye basarak gostergeleri kaybetmiş yani bu arkadas hem yuksek lwl hemde pk2....

ve bu arkadas en az 37 lwl cunku kalkan buyulerine bakarsanız ice ve fire birleşmiş ve pembe renk oluşturmuş ve 2 buyununde 2. si acık.(2 sinde de 2 tane top donuyor) yani en az 37 lwl.

Ben resmi ilk gorduğumde bunu anladım.Hayret sizler nasıl anlamadınız

Arkadas gereksiz post kasmak için boyle yapmıştır diorum...

Yorumlarnınız bekliyorum...

tam bende onu dicektim valla bu resimde gariplik var diye tebriks he bu arada kız seni yerler yerler seni ham yapar bu uniqueler

• f12 ye bas görürsün
  • BEYLER BEZZAR KESİNLİKLE SALIYOR EĞER 30 LVL İSE ATEŞİN LVL 37 İKİLİ ATEŞ DÖNDÜRME SKİLİNİ BU ARKADAŞ NASIL AÇIYO HEEEEEEEEE SALLLA O HEM SENİN RESMİN DEĞİL SİLKROADIN SİTESİNDEN ALINTI
  • BEYLER BEN SİZE 30 LV LİM DEMEDİM BİR BEN BAŞKA Bİ CANAVARA ORDA TIKLAMIYOM 2 VE BEN F12 YE TIKLADIM ODA 3 LÜTFEN YAZIIMI DİKKATLİ OKUYUN
  • quote:

Orjinalden alıntı: bezzar

SİLKROAD DEDİĞİN BUDUR NASIL AMA LV 30 URECHİYE GİRDİM

İŞTE BAKIN KAÇ LV DE URECHİYE TEK BAŞIMA DALIYOM BU BİR İLK

Burda ne dedin peki?
  • bence adam kesinlikle 30 lv deil her iddasına varım. Çünkü dikkat edin adamda 37 fire buffu açık lv 28 cold buffuyla birleşmiş bir vaziyette. Yani 30 lv deilsin. Geriye tek bir ihtimal kalıyo sen lv düşmüşsün. Sana kocaman bi yanlış anlama ölesine ban koydum
  • keşke o uruchi tg bi kere karşıma çıkmıyoki...ahhh uleynnn bi çıksa varya all aşaa ederimde neyseü
  • beyler arkadaş kesinlikle olamaz 30 lvl. çünkü ateşin 37 lvl skili üzerinde
    kıyafet deiştirmeyle olmaz böyle işler...
  • arkadasım bende sana f12 basmadın die bişey demedim basmıssın dedim ve orda senin vurduğun canavar robber bowman normal atalk vurmussun hemde.

Bide arkadaslar ben zaten 37 buffunun acık olduğunu ve 37 den asağı olamayacağını belirttim siz nie teker teker aynı seyleri yazıorsunuz anladım gitti.

Neyse artık yine siz dusunun, karar verin...
  • ya aslında bunları sergilemek iççn fırsat arıyodum derken bu topic önüme cıktı

İŞTE BAKIN KAÇ LV DE URECHİYE TEK BAŞIMA DALIYOM BU BİR İLK

edit imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cellocan -- 18 Nisan 2007; 19:21:23 >
  • resim sro nun sitesinden calinmis :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: champione

resim sro nun sitesinden calinmis :)

Girip bakmaya üşenmeyin bari.

Öyle bi resim yok sitede.
  • bala bak hersey onunde oh kebab sox
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pro.Dr.Oyun

quote:

Orjinalden alıntı: champione

resim sro nun sitesinden calinmis :)

Girip bakmaya üşenmeyin bari.

Öyle bi resim yok sitede.

kardes o resimde ki carakter Gm dir. ayrica etrafa bakarsan bi tane bile mob olmadigini gorursun.
  • hiç silkroad oynamadım D
  • quote:

Orijinalden alıntı: batugun

hiç silkroad oynamadım D

bravo
  • Ölü Konu
  • @..::Thunderbolt::..' un Şimdiki karakteri. Mrs_Own

Nerdeeennn nereye
  • quote:

Orijinalden alıntı: SYNDICATE

beyler dikkate ederseniz arkdasın vurduğu uruchi falan deil robber bowman ve o uruchi de pk2 ile yapılmıs bi uruchi. Mantıklı dusunen arklar anlıyacaktır.O zaman arkadasımız niye uruchinin üstüne tıklamamıs ta hala bowmana dalıyo ve o lwl dediğiniz adamın lwl i gozukmuyor ki belki de ezik kıyafet ve silahları takıp pk2 ile oynamıs hem o sizin sandığınız lwlde uruchinin yanına o kadar sokulamadan bowman onu oldurur zaten biraz mantıklı dusunuelim bana hak verenler olcaktır ve arkadas f12 ye basarak gostergeleri kaybetmiş yani bu arkadas hem yuksek lwl hemde pk2....

ve bu arkadas en az 37 lwl cunku kalkan buyulerine bakarsanız ice ve fire birleşmiş ve pembe renk oluşturmuş ve 2 buyununde 2. si acık.(2 sinde de 2 tane top donuyor) yani en az 37 lwl.

Ben resmi ilk gorduğumde bunu anladım.Hayret sizler nasıl anlamadınız

Arkadas gereksiz post kasmak için boyle yapmıştır diorum...

Yorumlarnınız bekliyorum...

bayılıyorum abi bu huyumuza 7 den 77 herkes senaryo yazabiliyor teori üretebiliyor :)

• kaç vurdun?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.