Şimdi Ara

işte arkadaşşlar tamamen el yapımı laptop soğutucu taban (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
9.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: dt.spiky

fanlar, tahta ve adaptörle birlikte sadece 25 YTL ye mal oldu arkadaşlar gayette memnunum hele oyun oynarken acayip faydasını görüyorum.
    resmi yüklemeye çalıştım umarım gözükür gözükmezse başka biyere upload ederim
     işte arkadaşşlar tamamen el yapımı laptop soğutucu taban

şu fanların yapılışını düzgün bir şekilde anlatsanız bizede yardımınz dokunur ve bol dua alırsınız..:D

• Kaç derece düşüş sağladı o önemli
  • senelik güzel hortlatıyosunuz konuyu valla iyi iş öncelikle benim laptop çok ısınıyor özellikle yaz ayları oyun oynarken çoşuyo fan çalışırken 60-65 görüyorum ama fanı kapadığımda 80lere dayanıyor 90da zaten bilgisayar kendini kapatıyor kışın ise 70-75 arasını 60larda toparlıyor normal kullanım zamanları yazın 50lerde hatta 47 civarlarında oluyor fanla tabiki. şimdilik yapılışında çok ekstrem birşey yok fanlar bildiğiniz kasa fanları 2. yaptığım masa versiyonu ise hdd soğutucudan çıkma fan mantık düz 12v ile çalışıyorlar 12v luk bir adaptör iş görüyo bunun için elektirikçiden 12v 2a bir adaptör iş görcektir ben taşıma kolaylığı olsun diye portatif olan da bir adet telefon kutusu ve kablosu kullandım adaptörle olan bağlantıyı istediğimde kesmek için fanları paralel bağlıyoruz sorasında da adaptöre yapabilirsem bağlantının resmini koyarım ben bir de telefon kutusuna anahtar yerleştirdim gayet kullanışlı oldu. içini açamadım malesef kapak tam oturmuyordu ben de yapıştırmıştım yeni hatırladım :) fakat basit bir bağlantı var.

işte arkadaşşlar tamamen el yapımı laptop soğutucu taban

• fanların üzerinde marka ve voltajın yazılı olduğu bir etiket vardır. fanlar o etiketin olduğu taraftan üflerler. Diğer taraftan hava çekerler. Deneyerek görebilirsiniz.
  • Bu 8 cm fanlar hele de 6 tane uçak motoru gibi ses yapar be.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.