Bildirim
İşte almanya bizi bu yüzden kıskanıyor

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Şuna 7500 lira verdiydim
Şimdi 30.000 olmuş.
30.000 tl yi güncel euro kur 31.50 ye bölersek ne çıkar.
900 küsürlü bir rakam çıkıoyr.
Aban dolaylı vergiye. Ne de olsa tek bildiğiniz o.
Ülkenini adını taxland, vergiya falan yapım.
Neyse o yollar, o köprüler, ( 3 liraya mal olacakken 20 liraya mal olan )
O hastaneler. ( randevu alamadıpımız)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Saglik sisteminin nesi iyiyse Türkiyede artik doktora gidesim gelmiyor okadar berbat hastaneler okadar gss borcu birakti herkese
Yuh 900 euroya geliyor xbox series x bu kadar pahali olacagini tahmin edememistim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 3 Aralık 2023; 14:38:48 > -
Bir kaç cümle öğrenmişsiniz. Bunlarla muhalefet yaptığınızı zannediyorsunuz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
iPhone 15 Pro Max 1200 dolar yani şu anki kurla 34.675 TL yapıyor.
Ama güncel fiyatı 83.000 TL yani TAM 2872 DOLAR!
ULAN YİNE SİNİRLENDİM
-
Aha
Boş pavor da gelmiş. Boşunu yapmış ve gitmiş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O vergiler alınmasa aç kalacak bunu bildiğinden tabiki boş yapacak. 380 euroya xbox ucuz tabiki mi diyecekti. Sende yani. 900 vereceksinki adamın maması çıkacak. Milletcek bir sürü parazit besliyoruz. En acısı bu beslediğimiz parazitler bizden iyi hayat yaşayıp bize hava atıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Boşver onu da hocam. NAS ne NAS. Faiz sevap mı oldu?
-
Zamaninda 70 bine passat almistim sifir. Su an kullandigim pc 200k. Egleniyorsunuz degil mi gencler Beter olun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

O vergiler alınmasa aç kalacak bunu bildiğinden tabiki boş yapacak. 380 euroya xbox ucuz tabiki mi diyecekti. Sende yani. 900 vereceksinki adamın maması çıkacak. Milletcek bir sürü parazit besliyoruz. En acısı bu beslediğimiz parazitler bizden iyi hayat yaşayıp bize hava atıyor.
|
Boşver onu da hocam. NAS ne NAS. Faiz sevap mı oldu? |
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X