Bildirim
İstanbullu Birisi Bakabilir Mi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: b-white
26 şubatta liverpool maçı için İstanbul a geliyorum da hangi otobüs garında inmem lazım metro turizm de /harem avcılar alibeyköy 4.levent falan var. daha önce de gitmiştim olimpiyat a hemen garın ordan metroya binip oraya gitmiştim de hangisinde indiğimi hatırlamıyorum yardımcı olur musunuz
Kardeş Esenler son durakta iniyorsunuz Otogarın altından KİRAZLI metrosunu biniyorsunuz ve İKİTELLİ SANAYİ durağıında iniyorsunuz daha sonra bu duraktan OLİMPİYAT metrosuna aktarma yapıyorsunuz bundan daha hızlı gidemessiniz
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kütahyalı 77quote:
26 şubatta liverpool maçı için İstanbul a geliyorum da hangi otobüs garında inmem lazım metro turizm de /harem avcılar alibeyköy 4.levent falan var. daha önce de gitmiştim olimpiyat a hemen garın ordan metroya binip oraya gitmiştim de hangisinde indiğimi hatırlamıyorum yardımcı olur musunuz
Kardeş Esenler son durakta iniyorsunuz Otogarın altından KİRAZLI metrosunu biniyorsunuz ve İKİTELLİ SANAYİ durağıında iniyorsunuz daha sonra bu duraktan OLİMPİYAT metrosuna aktarma yapıyorsunuz bundan daha hızlı gidemessiniz
Alıntıları Gösterquote:
Orijinalden alynty: Tepecikli 43
quote:
Orijinalden alynty: b-white
26 ?ubatta liverpool maçy için Ystanbul a geliyorum da hangi otobüs garynda inmem lazym metro turizm de /harem avcylar alibeyköy 4.levent falan var. daha önce de gitmi?tim olimpiyat a hemen garyn ordan metroya binip oraya gitmi?tim de hangisinde indi?imi hatyrlamyyorum yardymcy olur musunuz
Karde? Esenler son durakta iniyorsunuz Otogaryn altyndan KYRAZLI metrosunu biniyorsunuz ve YKYTELLY SANAYY dura?yynda iniyorsunuz daha sonra bu duraktan OLYMPYYAT metrosuna aktarma yapyyorsunuz bundan daha hyzly gidemessiniz
esenler yazmyyor da hangi seçene?i seçmem gerekiyor listede
bayrampa?a
alibeyköy
harem
4. levent
dudullu
samadyra
aksaray
aksayaray-asya-
bide sadece istanbul yazyyor
-
quote:
quote:
quote:
26 ?ubatta liverpool maçy için Ystanbul a geliyorum da hangi otobüs garynda inmem lazym metro turizm de /harem avcylar alibeyköy 4.levent falan var. daha önce de gitmi?tim olimpiyat a hemen garyn ordan metroya binip oraya gitmi?tim de hangisinde indi?imi hatyrlamyyorum yardymcy olur musunuz
Karde? Esenler son durakta iniyorsunuz Otogaryn altyndan KYRAZLI metrosunu biniyorsunuz ve YKYTELLY SANAYY dura?yynda iniyorsunuz daha sonra bu duraktan OLYMPYYAT metrosuna aktarma yapyyorsunuz bundan daha hyzly gidemessiniz
bayrampa?a
alibeyköy
harem
4. levent
dudullu
samadyra
aksaray
aksayaray-asya-
Bayrampaşa
-
Metro
METRO
BAYA CESUR ADAMNİSSİN.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: yec44
Metro
METRO
BAYA CESUR ADAMNİSSİN.quote:
Orijinalden alinti: yec44
Metro
METRO
BAYA CESUR ADAMNISSIN.
neden -
quote:
quote:
quote:
bayrampa?a
alibeyköy
harem
4. levent
dudullu
samadyra
aksaray
aksayaray-asya-
Bayrampasa yani otogar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
1- Esenler Otogarında iniyoruz
2- Otogarın hemen altındaki Metro İstasyonuna iniyoruz
3- Esenler Otogarı durağında indikten sonra, Kirazlı istikametindeki Metroya biniyoruz.
4- Kirazlı durağında indikten sonra İkitelli Sanayi istikametindeki Metroya biniyoruz.
5- İkitelli Sanayi durağında indikten sonra son aktarma olan Olimpiyat Metrosuna biniyoruz
Metro Durakları kısaca;
Esenler Otogarı » Kirazlı » İkitelli Sanayi » Olimpiyat -
bayrampa?a dan aldym bileti te?ekkürler herkese -
quote:
quote:
quote:
bayrampa?a
alibeyköy
harem
4. levent
dudullu
samadyra
aksaray
aksayaray-asya-
Benim bildiğin tüm şehirlerarası otobüslerin sojn durağı Esenlerdir eğer otobüsler Esenlere girmiyorsa Aksarayda veya Bayrampaşada inin çünkü KİRAZLI metrosu ikisindende geçiz6s
-
Pilota söyle seni olimpiyata atsın paraşütle
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- direksiyon sınavında dideral ilaç kullanan kullananlar yorumları
- kulağımı deldirdim şişti acıyor
- diş çekiminden sonra üşüme titreme neden olur
- italya"da ucuz olan şeyler
- evlilik mi bekarlık mı
- penis nakli
- çay emojisi
- izafiyet teorisi nedir
- exxen de neler var
- prompt mühendisliği nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X