Şimdi Ara

İSTANBULKART YÜKLEMELERİNE 50 TL BONUS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
7
Favori
6.563
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://www.garantibbva.com.tr/bonusflas?source=paylas&type=20&parameterId=I000045628

• 1-31 Temmuz 2021 tarihlerinde BonusFlaş’tan Garanti BBVA banka veya kredi kartlarıyla yapılacak 20 TL ve üzeri İstanbulkart yüklemelerine 5 TL, toplam 50 TL bonus verilecektir.
    • BonusFlaş’tan İstanbulkart yüklemesi yapmak için Ödemeler menüsü altından İstanbulkart Yükleme seçeneğine tıklayarak İstanbulkart’ınızı kaydedebilir ve kolayca kartınıza bakiye yüklemesi yapabilirsiniz.
    • İlk harcamadan önce BonusFlaş’tan HEMEN KATIL’ın tıklanması gerekmektedir. Kampanyaya katılmayan müşteriler kampanyadan bonus kazanamayacaklardır.
    • Garanti BBVA Bonus’lar, Money Bonus, Flexi, Paracard, şahıs şirketi sahiplerine ait Bonus ticari kartlar ve Bonus sanal kartlarla yapılan işlemler kampanyaya dahildir.
    • Kampanya koşulları yerine getirildiği durumda 31 Temmuz 2021 tarihinden sonra bonus yüklemesi yapılacaktır.
    • Kampanyaya yalnızca 20 TL ve üzeri tutardaki İstanbulkart yüklemeleri dahil olacaktır.
    • Her müşteri bu kampanyadan en fazla 1 kez yararlanarak her bir işleminden 5 TL, toplam 50 TL bonus kazanabilir.
    • Kampanya kapsamında kazanılan bonusların kullanımı 3-31 Ağustos 2021 tarihleri arasındadır. Bu tarihten sonra kullanılmayan bonuslar geri alınacaktır.
    • BonusFlaş'tan yapılan İstanbulkart yükleme işlemleri BonusFlaş'ta "Kampanya Takip" kısmında görüntülenemeyecek olup, ay sonunda kampanya kapsamına uygun işlemlere bonus yüklemesi yapılacaktır.
    • Garanti BBVA kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
    • Aynı gün yapılan 20 TL ve üzeri yükleme işlemlerinin sadece ilki kampanyaya dahil edilecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Teşekkürler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tesekkurler

• Çöp kampanya. Mayıs ayında sadece kampanyaya katıl dedik, işlem yapmadık. Daha önce ki ay katılanlar yararlanamadığı için, haziran ayında kampanyaya katılıp işlem yapmamıza rağmen kampanyadan yararlanamadık. İş bankası 200/50 ve yapıkredi 250/50 ayrı gün şartı da yok. Çöp kampanya demiş miydim?

• srcn1905 S kullanıcısına yanıt

Bence çöp değil, sadece günde bir şartı deiğer bankaya göre zorlar, oran yüzde yirmibeş. Daha önceki katılanların yararlanıp yararlanmayacağı belli değil, puan yatma günü 3 Temmuzda belli olacak

• Haziran ayında yükledik 1 defa ilerlemedi sayaç

• boa17 kullanıcısına yanıt
    Sayac ilerlemeyecek diye belirtilmişti açıklamada( şaçma şekilde). Biraz uyanıklık yaptılar sanırım. ben haziranda 50 lira aldım. Temmuzuda da olursa olur diye yükledim yinede, nasılsa marketlerde de kullanabiliyoruz artık. 3 temmuzda verirse bu ay için de yüklerim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • boa17 kullanıcısına yanıt

Sayaç ilerlemeyecektir diye yazıyor aslında açıklamalarda. Yükleme geçmişinden sayabilirsiniz kaç tane olduğunu

• Uğraş dur yatmazsa paralar birde onun peşinden koşalım , sayaç ilerlemeyecekse ne anlamı kaldı bu durumun

İşbankası devam

• quote:

Orijinalden alıntı: boa17

Uğraş dur yatmazsa paralar birde onun peşinden koşalım , sayaç ilerlemeyecekse ne anlamı kaldı bu durumun

İşbankası devam

işbankası yeni kampanya göremedim. Bu ay da var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: atom-karınca

işbankası yeni kampanya göremedim. Bu ay da var mı?

Alıntıları Göster

Henüz yayınlanmamış 1-2 gün içersinde tanımlanabilir

• “Her müşteri bu kampanyadan en fazla 1 kez yararlanarak her bir işleminden 5 TL, toplam 50 TL bonus kazanabilir.”

Şartlar açık 1 sefer faydalanılmakta

• bu istanbul karttaki parayı nakit almanın bir yolu var mıdır? ya da başka hesaba aktarmanın bir yolu?

• karacaardıç kullanıcısına yanıt
    Tüm dönem boyunca mı? Yani ben bu ay yararlandım, Temmuz’da yararlanamayacak mıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gurul -- 1 Temmuz 2021; 15:35:21 >
  • Gurul kullanıcısına yanıt
    İlk kampanyadan yararladım, 2. Kampanyada yükleme yaptım ama sayaç işlemedi buna katılsam yine saymaz yani her müşteri 1 kez fayadalanabilir maddesi çalıştırıyor eleman.

• karacaardıç kullanıcısına yanıt

''Her müşteri bu kampanyadan en fazla 1 kez yararlanarak'' muğlak bir ifade, Tüm kampanyalar boyunca da olabilir, o ay ki kampanyadan sadece bir kere anlamıda çıkabilir. Her şey yın üçünde belli olacak

• Sayaç işlemiyor ise yatmaz, bugün bunu görmüş olduk.

• Saçmalığa bak ya, ilk kez katıldım. Her gün düzenli yükleyip not bile aldım. Üstüne ne olur ne olmaz diye ekstra bir yükleme daha yaptım. Bonus vermemiş. Yazıklar olsun. Kampanyaya katılmayın arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gurul -- 3 Temmuz 2021; 6:19:25 >
  • Geçen ay bonuslari yatmadı bilginize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ciceros -- 3 Temmuz 2021; 9:12:35 >
  • Gurul kullanıcısına yanıt
    İlk kez katildiysaniz sorun olmaz, en kötüsü kayit açtırırsınız, inceleyip yüklerler. Ben haziranda yükleme yapıp 50 lirayı almistim. O yüzden temmuzdaki durum muğlakta, bir gün daha bekleyip göreceğiz ama ikinci ay için vermeyecekler gibi.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.