https://www.garantibbva.com.tr/bonusflas?source=paylas&type=20¶meterId=I000045628
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İSTANBULKART YÜKLEMELERİNE 50 TL BONUS

-
-
Teşekkürler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tesekkurler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çöp kampanya. Mayıs ayında sadece kampanyaya katıl dedik, işlem yapmadık. Daha önce ki ay katılanlar yararlanamadığı için, haziran ayında kampanyaya katılıp işlem yapmamıza rağmen kampanyadan yararlanamadık. İş bankası 200/50 ve yapıkredi 250/50 ayrı gün şartı da yok. Çöp kampanya demiş miydim?
Bence çöp değil, sadece günde bir şartı deiğer bankaya göre zorlar, oran yüzde yirmibeş. Daha önceki katılanların yararlanıp yararlanmayacağı belli değil, puan yatma günü 3 Temmuzda belli olacak
-
Haziran ayında yükledik 1 defa ilerlemedi sayaç
-
Sayac ilerlemeyecek diye belirtilmişti açıklamada( şaçma şekilde). Biraz uyanıklık yaptılar sanırım. ben haziranda 50 lira aldım. Temmuzuda da olursa olur diye yükledim yinede, nasılsa marketlerde de kullanabiliyoruz artık. 3 temmuzda verirse bu ay için de yüklerim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sayaç ilerlemeyecektir diye yazıyor aslında açıklamalarda. Yükleme geçmişinden sayabilirsiniz kaç tane olduğunu
-
Uğraş dur yatmazsa paralar birde onun peşinden koşalım , sayaç ilerlemeyecekse ne anlamı kaldı bu durumun
İşbankası devam
-
quote:
Orijinalden alıntı: boa17Uğraş dur yatmazsa paralar birde onun peşinden koşalım , sayaç ilerlemeyecekse ne anlamı kaldı bu durumun
İşbankası devam
işbankası yeni kampanya göremedim. Bu ay da var mı?
-
quote:
Orijinalden alıntı: atom-karıncaişbankası yeni kampanya göremedim. Bu ay da var mı?
Alıntıları GösterHenüz yayınlanmamış 1-2 gün içersinde tanımlanabilir
-
“Her müşteri bu kampanyadan en fazla 1 kez yararlanarak her bir işleminden 5 TL, toplam 50 TL bonus kazanabilir.”
Şartlar açık 1 sefer faydalanılmakta
bu istanbul karttaki parayı nakit almanın bir yolu var mıdır? ya da başka hesaba aktarmanın bir yolu?
-
Tüm dönem boyunca mı? Yani ben bu ay yararlandım, Temmuz’da yararlanamayacak mıyım?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gurul -- 1 Temmuz 2021; 15:35:21 >
İlk kampanyadan yararladım, 2. Kampanyada yükleme yaptım ama sayaç işlemedi buna katılsam yine saymaz yani her müşteri 1 kez fayadalanabilir maddesi çalıştırıyor eleman.
''Her müşteri bu kampanyadan en fazla 1 kez yararlanarak'' muğlak bir ifade, Tüm kampanyalar boyunca da olabilir, o ay ki kampanyadan sadece bir kere anlamıda çıkabilir. Her şey yın üçünde belli olacak
-
Sayaç işlemiyor ise yatmaz, bugün bunu görmüş olduk.
Saçmalığa bak ya, ilk kez katıldım. Her gün düzenli yükleyip not bile aldım. Üstüne ne olur ne olmaz diye ekstra bir yükleme daha yaptım. Bonus vermemiş. Yazıklar olsun. Kampanyaya katılmayın arkadaşlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gurul -- 3 Temmuz 2021; 6:19:25 >
Geçen ay bonuslari yatmadı bilginize
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ciceros -- 3 Temmuz 2021; 9:12:35 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İlk kez katildiysaniz sorun olmaz, en kötüsü kayit açtırırsınız, inceleyip yüklerler. Ben haziranda yükleme yapıp 50 lirayı almistim. O yüzden temmuzdaki durum muğlakta, bir gün daha bekleyip göreceğiz ama ikinci ay için vermeyecekler gibi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- denizbank davet et kazan
- vakıfbank world puan kullanma
- gs para puan nerede kullanılır
- denizbank otomatik ödeme talimatı kampanyası
- akbank eğitim kampanyası 9 taksit
- a101 bot
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- letgo komisyon alıyor mu
- togg bayram kampanyası
- black friday 2025
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X