< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
İstanbulkart artık işpos olan po, shell ve opette (5. sayfa)
-
-
maslak Opet geçiyor.
İşbankası posundan istanbul kart diye bastıra bastıra söyleyince geçiyorlar.
Sorun yaşamadım.
-
migros olan petrol ofisi otomatikman geçiyor olması gerekmiyor mu, ayrıca listede olmasına rağmen Pendik esenyalı sapağında ki petrol ofisi geçmiyor dedi eleman
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam biraz kurcalattırın, uğraşmamak için öyle diyebiliyorlar
-
Opet Ataşehir Renk Petrol'den bugün aldım.
-
Kurtköy Mehmetçik vakfı Opet te geçiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Shell Atasehir mitsubishi bayisi yani aliniyor.
Kocaeli Derince Kaskaldere opette dün kullandım
bazı istasyonlar kredi kartı ile satışı kapatmaya başlamış sadece mesela en uygun anlaşmalı bankadan geçiyor diyor.İstanbulkartla alım bitebilir çok kritik..
-
Pendik - Kartal'da geçen yerler nereleri test edildi mi?
Şöyle bir liste buldum fakat anlayamadım.
https://webkurumsalapi.istanbulkart.istanbul/Media/pdf/IsBankas%C4%B1IstanbulkartKabulEdenler.pdf
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadbul -- 18 Mart 2022; 21:15:50 > -
kimse almaz kına yakalar, kaçak iş yapacaklar herhalde. Millet cebinde desteyle benzin mi alacak?
-
Bugun yakin bir opette deneyecegim listede adi var yapmazlarsa sikayet edicem.Posu kullandirtmayani sikayet ettim ayrica.
Düne kadar bizde gecmiyor diyen benzinlikte sorunsuz temassiz odeme ile isbankasi postunsan ödeme yaptim cogu bilmediginden duymadigindan bizde gecerli degil diyor
Tutarı direkt posa mı yönlendiriyorlar yoksa İstanbulkarttan odeme almak için postan ek bir işlem yapıyorlar mı ?
Istanbul kart ile oduyecegim dedigimde isbankasi posunu secti
migrosta oldugu gibi karti postun ustune koydum hemen cekti ek bir islem yapilmadi
iş bankası posu seçildikten sonra 7. sıradaki istanbul kart seçeneği seçiliyor. sonrasında temassız ödeme gerçekleşiyor
-
Ben kasiyerin ne yaptigini gormedim sadece post cihazinin ustune karti biraktim bu bilgi iyi oldu bilmeyen kasiyere denk gelir isek hatirlatiriz tesekkurler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gül_ym -- 8 Nisan 2022; 16:2:38 >
bu ödeme şekli izmirde de varmıdır acaba 2 ad istanbul kartım var.
-
İşbank pos'u olan her yerde geçerli...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X