ben uzun yola pek gitmedim,gprs cihazı yok ama rota bölümünde dümdüz aşşağı kestirmeden anlatmış yani ara yollar gibi vede ben asfalt yoldan şehirdeb şehire gitmek isterim nerelerden geçmem lazım. mesela istanbul,bursa,bilecik,afyon,ısparta güzargahı ıyımıdır..
istanbul dan ankara yoluna çıkıyorsun (paralı yol). Adapazarı-bilecik yol ayrımından çık. bilecik tabelasını takip et.Sonra Kütahya - Afyon ve Isparta sırasıyla. (Not: Bursayla alakan yok. Bursadan geçersen yolun en az 200 km uzamış olur)
Ankara otobanına gir sonra Sakarya sapağından ayrıl... Daha sonra Devam et Bilecik'e Bilecikten sonra Eskişehir var. Eskişehire geldiğinde 2 alternatifin var birisi Seyitgazi-Afyon, diğeri ise Kütahya-Afyon yolu. Seyitgazi tarafından gidersen yol çok virajlı senin ilk kez bu istikameti kullanacağını düşünürsek Kütahya yolunu tercih et. Kütahyadan sonra Afyon Özdilek kavşağından Antalya yolu tabelasını takip et, Keçiborluyu geçtikten sonra Burdur ve Isparta Kavşağı var oradan Isparta istikametine devam et zaten o kavşaktan 20 dk sonra Isparta'dasın..