Şimdi Ara

İstanbuldan avrupaya otobüs

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben yarı istanbulda yarı belçikada yaşayan biriyim ve bu nedenle çok uçağa biniyorum fakat son 2 binişimden beri aşırı korkmaya başladım ama öyle anlatılacak derecede değil yani fazla derecede korkuyorum. Neyse piskolojik tedavi alıp korkumu yenene kadar uçağa binmemeye karar verdim. Şimdi İstanbuldan, Almanyaya, belçikaya veya fransaya gidecek bir otobüs firması arıyorum. Nette bulamadım ama belki aranızda bu konu hakkında bilgi sahibi insanlar vardır. Sağ olun şimdiden. Bu konu çok önemli benim için



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MecnunReyiz -- 26 Ocak 2017; 22:29:36 >



  • https://www.ulusoy.com.tr/bilgi-merkezi/yurt-disi-seferler/almanya



    Daha once gidip gelen bir kac kisi duymustum.ama hala seferleri varmi bilmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Thy de staj yaptım. Uçağın bir yeri bozulsa bile diğeriyle devam edebilecek durumu var. Hatta çalışan bi teknisyen abimiz uçağın düşmesi için pilotun salak olması lazım diye şaka yapmıştı. Mesela bir motor bozulsa diğer rahat yetebiliyor. Bir kontrol sistemi bozulsa diğer hemen devreye giriyor. Tamirde de masraftan kaçılmıyor ve parçanın üretici firması sürekli denetliyor zaten thy de kendi içinde denetleme yapıyor. Tamirde hata olursa adam hakkında soruşturma falan başlıyor vs vs. Bence güvenebilirsiniz uçağa otobüs daha sakat hatta.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uçak bence de en pratiği ama sıkıntı oluyorsa busradar diye bi siteden baktım; istanbul-paris mümkün: istanbul'dan sofya'ya 10 saatte gidiyor; orada 3 saat bekleme var; oradan da paris'e 36 saat daha koymak lazım. Yani otobüs uçağa göre 3 yerine 50 saatte gidiyor ama yine de gidiyor. Sözlükte imkansız diye bir kelime yok.
  • GhoryWarrior kullanıcısına yanıt
    Valla hocam birsürü video izledim rahatlamak için birsürü yazı okudum hatta pilot bir arkadaşım var yani üniversite okuyor onla konuştum o bile rahatlatmadı. Havadayken olan o korku aklımdan çıkmıyor. Yani ilaç tedavisi almadığım sürece uçağa binebileceğimi sanmıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.