Bildirim
İstanbuldakilere bi sorum olacak!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
tek akbili 2 defa basabilirsin fakat ilki indirimli ikincisi akbile göre tam yazar... -
- Evet var
- Normalde kullanamaz, çaktırmazsan kullanabilirsin
- Kontrol yok kullan -
Öğrenci akbili 2 kere üstüste basamassın, belli bir süre geçmesi gerekiyor. -
bayramda beleş değilmi iett falan, gerçi beleş olsada kalabalıktan binilmiyor ama köprüler beleş -
-istanbulda beleş otobüs olayının güzellik olduğunu da nerden çıkarttın ?
- evet kullanabilir
-kullanabilirsin, bir sorun olacağını hiç sanmıyorum.. -
istanbul a gelme boshver... :))
-
i akbilinde sınırsız kullanım yok ise, ilk basışta 65 YKr , ikinci basışta 1 YTL ücret alınacaktır.. daha sonra tekrar iett otobüs.tramvay, metro, tünel, hafif metro, nostljik tramwaya 1 saat içinde binersen iki defa ücretsiz olarak binersin.. yani aktarma bedava olur iki kişi içinde.. özel otobüslere bindiğinde aktarma hariç diğerleri uygulanır.. -
Arkadaşları ziyarete gidecez ancak züğürtüz. Kuruş hesabı yaparak gidiorz. Buldum buralardan birinin akbilini ben onla gidicem diğerlerine de ayarlamaya çalışıyoruz ama sakata gelmeyelim die bi sorayım dedim. En sağlam bilgiyi burdan edinebileceğimden şüphem yok. -
quote:
Orjinalden alıntı: eddie_bg
Öğrenci akbili 2 kere üstüste basamassın, belli bir süre geçmesi gerekiyor.
Yok abi basılıyor iki defa üst üste... ben bastım oradan biliyorum... ilkinde indirimli yazıyo ikincisinde tam sanırım -
ben de basılmıyor diye biliyodum , ama sonradan sistem değişmiş olabilir tabi
quote:
Orjinalden alıntı: tehlike
Yok abi basılıyor iki defa üst üste... ben bastım oradan biliyorum... ilkinde indirimli yazıyo ikincisinde tam sanırım
-
bayramda beles sanıyom ama yer konusunda yan aynalara asılarak gıdebılırsın.akbıl ısınıde uyandırmadan halletmelısın -
1 ) Bayramda beleş otobüs artık bitti .. 3 senedir yapılmıyor.. Sebebi güvenlik.. insanlar otobüslerden akacak gibi tıklım tıkış oluyordu ve hırsızlık vakaları oluyordu
2 -3 ) eğer kontörlü akbil ise kullanılabilir.. rahatlıkla basabilirsin.. Bu arada kontörlüde ido,vapur ve iett kontörleri farklı oluyor.. Apansız kırmızı ile karşılaşılabilir.. dikkat.
ancak günlük -haftalık aylık abonmanlarda iki basma arası 15dk olmak zorunda. Bu yüzden olmayabilir.. -
bu bayram iett otobüsleri bedava
tek akbili 2 kişi bedava kullanabilir (eğer öğrenci akbili ise ilk basmada öğrenci ücreti ikinci basmada tam ücret alınır)
başkasının akbili öğrenci akbili ise bazen şoförler dikkat ediyor akbilin sizin olmadığını anlayınca el koyuyorlar. ancak çoğunlukla dikkat edilmiyor. anlayacağın işin şansa kalmış. tam akbil ise zaten sorun yok.
(bu arada 1 saat içinde 2. bir otobüse binersen -halk otobüsleri hariç- aktarma yapabilirsin yani ücretsiz binebilirsin, aktarma metro için de geçerli. -
1 - ipini koparan herkesin dışarı çıktığı bütün bu insanlar da istanbulda mı yaşıyormuş dedirten uygulamanın sona erdirilmesini yada mümkünse bayramlarda iett nin fiatlarını 2ye hatta 5e katlamasını istiyorum ... yok yapılmazsa bu bayramı da evde kalarak kapıma dayanıp verdiğim şekerleri beğenmeyen çoluk çocuğu döverek geçiricem ...
2 - tek akbili 2 kişi kullanabilirsin 1. de indirimli yada varsa aylık günlük haftalık vs. basarsın 2.deyse yeterli kontörün varsa tam basarsın. aynı otobüste 2 kez aylık basman için belli bir süre geçmesi lazım ama bilmiyorum ne kadar ...
3 - ben bunu yaparken yakalanıp akbil sahibine bütün ceza parasını vs. ödemek zorunda kalanlardan biriyim, umarım yeterli açıklama olmuştur...
-
evet beyler -
İETT tam çakal var ya, okulların açıldığı gün ücretsizdi ya sabahtan öğlene kadar. Bende aylık var, arkadaş bakiyeli. Kaç otobüse bindik hiçbirini aktarmadı. -
Kontrol yok derken 50 yasindaki adam öğrenci akbili basarsa şoför öğrenci kimliği sorar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X