Şimdi Ara

İstanbuldaki Kaykaycılar Bir Bakar misiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim birdhouse shaun white kaykayım var ama yeni bir tane almak istiyorum.Bu alıcağım kaykayın Plan B olmasını istiyorum.İnterneti biraz kurculadım ama hiçbir yerde bulamadım.Gittigidiyor,Sahibinden gibi sitelere de baktım ama tık yok.Nerede bulabileceğimi söler misiniz ? Bu arada kaykay malzemelerini bulabileceğim büyük,güvenilir ve iyi olan bir yerde söylerseniz sevinirim ?

Not:İstanbul Avrupa yakasında oturuyorum.

• Eğer o taraflarda InterSport varsa bir uğra derim.Ankara'da oturduğum için adres veremiyorum
  • Arkadaşlar birileri cevap yazabilir mi hiç kimsemi istanbul da bir yer bilmiyor ??
  • İstanbul'u bilmiyorum ama İzmir'de var;http://www.trapshop-izmir.com/index.php?cPath=1_7&page=5
  • Kardeşim intersport mağazasında çalışıyor git selamımı söyle yardımcı olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: lOyunKurdul

Merhaba,

Benim birdhouse shaun white kaykayım var ama yeni bir tane almak istiyorum.Bu alıcağım kaykayın Plan B olmasını istiyorum.İnterneti biraz kurculadım ama hiçbir yerde bulamadım.Gittigidiyor,Sahibinden gibi sitelere de baktım ama tık yok.Nerede bulabileceğimi söler misiniz ? Bu arada kaykay malzemelerini bulabileceğim büyük,güvenilir ve iyi olan bir yerde söylerseniz sevinirim ?

Not:İstanbul Avrupa yakasında oturuyorum.

Kusura bakma ben izmirde kayıyorum ama istanbuldada kayan biri sana yardım eder
  • Plan b deckleriskatewarehousedan alabilirsin.Ben complete yaptirdim kendime super tas gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kaykaycı değilim ama, sirkeci tahtakale civarında satıldığını görmüştüm kaykayların. oyuncak olanlar değil profesyoneldi. bak bi istersen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.