Şimdi Ara

İstanbulda yaşayan asosyaller

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim gibi yaşayıpda sosyalleşmek isteyip arkadaşı olmayan insan varmı ? varsa bu konu altından birbirimize destek olabilir insanlar sosyal varlıklardır bende sosyalleşmek istiyorum artık 8 senelik asosyalliğe son vermek istiyorum

• Bana bu kadar sosyallik yetiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asosyal olmak ayrıcalıktır :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cakia1903

Asosyal olmak ayrıcalıktır :))

asosyal olunmaz asosyal doğunur
  • Asosyal olun ama her pazar avmlere gidip cafelerde starbuckslar da oturup surekli ne yiyip ne ictigini, her an ne yaptigini bizlere hatirlatan mallardan olmayin. Size yalvariyorum

• Kalabalıklar içinde yalnızız anlayamazsınız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heîsenberg

Benim gibi yaşayıpda sosyalleşmek isteyip arkadaşı olmayan insan varmı ? varsa bu konu altından birbirimize destek olabilir insanlar sosyal varlıklardır bende sosyalleşmek istiyorum artık 8 senelik asosyalliğe son vermek istiyorum

8 sene derken?Neden 8?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara'da Yaşayan Ya Da Okuyan?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BenZekiMüren

Asosyal olun ama her pazar avmlere gidip cafelerde starbuckslar da oturup surekli ne yiyip ne ictigini, her an ne yaptigini bizlere hatirlatan mallardan olmayin. Size yalvariyorum

hocam sen bizi başkasıyla karıştırdın ben avmlerden nefret ederim, sosyalleşince gitmek istediğim yerler starbucks tarzı yerler değil atatürk ormançiftliği, atatürk arboretumu, emirgan korusu, tema vakfı korusu ne bilim işde moda sahili tarzında yerler bana göre haftasonları avmye gidip gezen insanlarda asosyal sayılıyor avm bana göre gidip gezilebilecek yerler arasında değil heleki starbucks asla

• quote:

Benim gibi yaşayıpda sosyalleşmek isteyip arkadaşı olmayan insan varmı ? varsa bu konu altından birbirimize destek olabilir insanlar sosyal varlıklardır bende sosyalleşmek istiyorum artık 8 senelik asosyalliğe son vermek istiyorum

Deprem olunca sosyallesirsiniz merak etmeyin zaten cadirlarda yasacaginiz icin.
    Tanim:hayrini agzina ac.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sait Gursoy

quote:

Deprem olunca sosyallesirsiniz merak etmeyin zaten cadirlarda yasacaginiz icin.
    Tanim:hayrini agzina ac.

büyük istanbul depreminden sonra hayatta kalabilirsem o zaman büyük ihtimalle sokaklarda dilenerek yaşarım

• en basit çözümü; spora başlayın. koşu, yürüyüş vs..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BenZekiMüren

Asosyal olun ama her pazar avmlere gidip cafelerde starbuckslar da oturup surekli ne yiyip ne ictigini, her an ne yaptigini bizlere hatirlatan mallardan olmayin. Size yalvariyorum

hocam sen bizi başkasıyla karıştırdın ben avmlerden nefret ederim, sosyalleşince gitmek istediğim yerler starbucks tarzı yerler değil atatürk ormançiftliği, atatürk arboretumu, emirgan korusu, tema vakfı korusu ne bilim işde moda sahili tarzında yerler bana göre haftasonları avmye gidip gezen insanlarda asosyal sayılıyor avm bana göre gidip gezilebilecek yerler arasında değil heleki starbucks asla

hocam ben zaten sizi kastetmedim. Ben sadece durumu yazdım.

• Sosyallik kişiden kişiye değişir. Birine göre babasının kazandığı 3 kuruşu Starbucks' ta bitirip, utanmasa tuvalete girdiğini 'Check-İn' yapmaktır. Kimine göre arkadaşlarıyla gezmektir, yemek yemektir. Kimine göreyse 'gelin la bi ara net kafe yapak' demektir. Ben bunun ortalarındayım; bisiklet sürüyorum, arkadaşlarımla buluşuyorum falan. Asosyallik ya da sosyallik bir ayrıcalık ya da farkındalık değildir. He ama ben sosyal olmak istiyorum derseniz zor değil, bir arkadaşınız yeter; ''1''. Çıkın gezin dolaşın. He ama arkadaşım yok ki derseniz bir bisiklet edinin ve turlara katılın. Mesela ben okulumda bisiklet takımı kurdum bunu yönetimle paylaştım ve artık 20 kişi toplanıp gezebileceğimiz bir grubumuz oldu. Basit şeyler.
  • Asosyal değilim, o anlattigin sacma yeni nesil sosyallerden degilim. Her zaman dışarı cikamak istrmiyor canim. Haftada 1 2 veya 2 haftada 1 ama çıkarım yani. Allah bizleri öyle sacma sosyallerden korusun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.