Şimdi Ara

Istanbulda Spor Mağazaları ! (Krampon için)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
5.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben istanbul-avrupa yakasında Floryada oturuyorum,şuana kadar avrupa yakasındaki gezdiğim spor mağzalarını sayıyım

Eminönü-Kızılay hanın ordaki mağzalar
    Avcılar-adidas outlet,can spor
    Merter-adidas outlet ve sportive outlet
    Güneşli - adidas,puma outlet

Bunların hepsine gittim ve ürün fazlalığı yoktu hepsinde açıkcası hep aynı ürünler vardı ..
    Ben böyle AVM,Metroport,Galeria,Cevahirdeki Nike,adidas,puma mağzalarını istemiyorum,benim aradığım işte XXX spor mağzası falan gibi esnaf olan yerleri istiyorum,Böyle yerleri biliyorsanız bana söylerseniz çok sevinicem ..

Ayrıca forma almak istiyorum bunun için bir çok konu açmıştım,ama bu formalar orjinal değil orjinalle birebir imitasyon olan 20-25 tl ye satılan formalardan bahsediyorum bunlarıad nerden bulucağımı söylerseniz çok sevinicem ...

Şimdiden teşekkür ederim ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frank08 -- 7 Mart 2010; 14:23:58 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

İstanbul'da Krampon Satan Mağazalar

İstanbul'da futbol tutkunları için çeşitli krampon mağazaları bulunmaktadır. Eminönü, Kadıköy ve diğer ilçelerde yer alan bu mağazalarda, farklı markalarda ve modellerde krampon bulabilirsiniz.

İstanbul'daki krampon mağazalarında, hem profesyonel futbolcular hem de amatör oyuncular için uygun seçenekler mevcuttur. Mağazalarda, çim saha, halı saha ve toprak saha için özel olarak tasarlanmış kramponlar bulunur.

Krampon satın alırken, ayak yapınıza ve oyun stilinize uygun bir model seçmeniz önemlidir. İstanbul'daki krampon mağazaları, uzman personelleriyle size doğru kramponu seçmeniz konusunda yardımcı olabilirler.

İstanbul'da krampon satan yerler arıyorsanız, aşağıdaki mağazaları ziyaret edebilirsiniz:

• Eminönü Spor Çarşısı
    • Kadıköy Spor Çarşısı
    • Beyoğlu Spor Çarşısı
    • Bakırköy Spor Çarşısı
    • Ataşehir Spor Çarşısı

Bu mağazalarda, {krampon satan yerler istanbul}, {istanbul krampon mağazaları}, {istanbulda krampon satan yerler}, {eminönü krampon satan yerler}, {krampon mağazaları istanbul} ve {kadıköy krampon satan yerler} aramalarınız sonucunda aradığınız kramponları bulabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ozmn git lescon al arkadasim ne ugrasion:D...kapalicarsida bulursun o formalardan...
  • Aradığım modeller bi kaç seri eski olanlar oyüzden diyorum ben .. o tür eski elinde kalan kramponlarıda Esnaflarda bulabilirsin ancak,Bu XXX spor,Can Spor,Moda Spor gibi .. yani gidip adidasın kendi mağzasında eski ürünü bulamazsın .. o yüzden soruyorum avurpa yakasında spor mağazaları yerlerini ..

Forma için kapalı çarşıyada gittim ürün çeşitliliği çok azdı ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frank08 -- 6 Mart 2010; 23:39:58 >
  • Hala bulamadınmı ya
  • Formaları bulamadım,mağza olayınada gelirsek Krampon hala eski serileri bulmuş değilim ...
  • Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar lütfen ..
  • Istanbul değil İstanbul.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Okadar şey yazdım ve sen sırf bunu yazmak için cevap vermişsin ya bravo gerçekten ..
  • Kocaman Dh de hiçmi kimse yardım etmiyor? Sadece bildiğiniz avrupa yakasındaki spor mağazalarının yerlerini söylücektiniz ve forma satan yerlerin ..
  • Up
  • Arkadaşlar hala beklemedeyim bakırköy yeraltı çarşısında var dediler orayada gittim yokmuş,imitasyon forma dediğim orjinale birebir benziyen adidas,nike,umbro logoları olan formadır.. lütfen bildiğiniz yer varsa böyle ucuza satan formaları söylerseniz çok sevinicem ..
  • Krampon modeli nedir ? Ayrica hangi forma ?
  • Adidas predator mania veya eski total 90lar ..

Forma olarakta milan,athletico madrid,lazio,boca juniors,ingiltere,b.dortmund,wolfsburg,hull city,manchester city gibi formalar ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frank08 -- 13 Mart 2010; 20:36:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frank08

Adidas predator mania veya eski total 90lar ..

Forma olarakta milan,athletico madrid,lazio,boca juniors,ingiltere,b.dortmund,wolfsburg,hull city,manchester city gibi formalar ..

Total 90 konusunda pek umitli degilim ama mania yi bakirkoy yeralti carsisinda gordugumu hatirliyorum. Onun disinda haramidere tarafinda buyuk bir nike outlet gibi bisey var orda vardir belki t90

Bu soyledigin formalarin cogu orjinal magazalarinda bile bulunmuyor sen "birebir" ariyorsun hocam

Kolay gelsin
  • Daha bugün gittim bakırköy yeraltı çarşısına heryerede sordum sporla ilgili ama yoktu Eski predatorlarden bahsediyorum beckham ın giydiği .. yeni predatorler heryerde var zaten ... ben bi eminönünde bulmuştum bu eski predatorleri ama numaraları 41 kalmıştı . ben 44 numara giyiyorum adidasta .. nese

Forma mevzusunada gelince ben normalde izmirde yaşıyorum orda heryaz kuşadasında satılıyor bu tür formalar yazın gelmesinide bekliyemiyorum =) turistik yer olunca turistler alır diye getiriyorlar,istanbuldada böyle yerler vardır diye düşündüm snçta yaz-kış turist geliyor.Kapalı çarşıya gittim ama çeşitlilik açısından azdı.

Birkaç yerlerde daha varmış hatta forumda aramada yapmıştım o konuyu kaybettim bi arkadaş almış biyerden formayı içerde tüm ingiltere ligi takımları vardı falan demiş o arkadaşı bulsam sorucam neresi diye ama işte bulamadım =)
  • Up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.