Şimdi Ara

istanbulda pda aksesuar satışı yapan yerler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Haftasonu İstanbulda bir çok merkezde(eminönü, kadıköy ve büyük elektronik marketleri) wireless SD kart aradım ama bulamadım. yaklaşık 10 gündür de internette arıyorum ama bu kartı satan bir yer bulamıyorum. Birkaç yer, kartın yeni bittiğini ve 140YTL ye sattığını söyledi.

İstanbulda bu kartın satışını yapan ama fiyatları piyasa oranında olan bir yer var mı? Neresi veya nereler?

Not: ebay da kargo dahil 55YTL ye kadar 802.11b ve kargo dahil 80 YTL ye 802.11b/g kartları bulmak mümkün ama Türkiye de satış yapan varsa onlar faydalansın isterim, Türkiyede satıldığı halde yurtdışından alıp ülkemdeki paranın biraz daha dışarı gtmesini istemiyorum. Ama dışarıda 1 lira olan ürüne burada 5 lira vermekde kerizlik olur.

• Arkadaşlar bildiğimiz hiç mi bir yer yok?

Yoksa bütün piyasanın benden sakladığı bir durum mu var

Eğer bir kartı Türkiyeden bulamacaksak vay halimize.
  • olma mı arkadaşım türkiye de yok yok
    sirkeci de doğubank ı bilirsin
    doğubank ın karşı kaldırımında bi yer vardı
    gül ticaret ya da güllü ticaret miydi neydi
    gül ticaretti galiba, neyse...
    orası pda konusunda uzman bi yer enteresan şeyler de var bilimsel hesap makinaları falan özellikle 2. el pda de baya modeller war
    orada pretec in wireless kartını görmüştüm sd şeklinde ya 100 dolardı ya 100 ytl idi.
    orada muhtemelen bulacağını sanıom. orada bulamazsan doğubank a girersin üst katlarda - sanırım 3. katta pda lerle ilgilenen yerler orada da bulabilirsin
    gül ticarette bu yılki ramazan bayramı nın arefe günüydü galiba o zaman görmüştüm - yani yüksek ihtimalle orada bulabilirsin neyse başını ağrıttım
    bu arada bahsettiğim yer doğubank ın tam karşısında değil - doğubanktan karşıya geçip biras sirkeci tramvay istasyonuna doğru yürücen ama sonuçta doğubankla aynıcadde üstünde...
    kolay gelsin...

• doğubank yalan olmuş, en azından wifi sd için. Net olarak söyleyebilirimki dükkanların yarısına sordum. Diğer yarısıda gözlük ve spor aletleri satıyor.

Doğubankın yakınında altınhan diye biyer daha var, vitrininde telefon olan herkese sordum yok.

Hamidiye caddesinin meydana çıkan yakınlarında, vitrini pdalarla dolu bir yer var, burada olmazsa başka yerde olmaz denecek bir yer ama orada da yok.

Hoca paşa cami nin çaprazında bir yer var dediler ama nafile.

Hatta bu sordukları ayrıca bu tür kartı satan bildikleri var mı diye sordum, birkaç kişi başkalarına yönlendirdi ama onlarda ya kalmamış yada hiç gelmemiş.

Yok... Türkiyede bu kartın satışı kalmamış, herkes olanı almış. Birkaç ay önce sitede bu kartlar 50YTL ye giderken şimdi gitti gidiyor da 80 YTL fiyat koymuşlar.

Hala arıyorum ama...
  • kardeş istersen birde yenibosnada eskidji var orada orta kapıdan girşte sağ tarafta uğur bilgisayar mı ne var orada bi eleman var herşey var onda üstelik pazarıkda yapabilirsin
  • Tahtakale ve internetin altını üstüne getirdim
    Benim cihaz Motorola Q-GSM olduğu için
    bana mini SD WiFi lazım. ebayda buldum.
    birde tahtakalede şu arkadaş çarşamba günü
    (yarın 21/11/07) getirteceğini söyledi.
    ER&CE Elektronik Cemil altun
    0212 527 82 12-0535 976 52 81- er-ce@hotmail.com
    Türkiye MOTOROLA ofisine mail attım
    beni telefonla aradılar. "Bahsettiğiniz kartı
    motorola distileri çok yakında getirtecek,
    aralık ayında da Teknosa'larda olacağını
    düşünüyoruz" dediler.
    Arkadaşlar kim önce bulursa burdan paylaşsın lütfen
  • SİRKECİ POCKET PC TEKNİK SERVİS
    Hamidiye Cad.Platin Han.No:16
    Sirkeci/İstanbul
    Tel:0212 514 41 35
    0554 733 61 49
    0545 763 57 51
    msn= serdar_solak@hotmail.com
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İzmir' de Spot Oyun Satan Dükkan
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bimeks'lerde pretec marka wi-fi kart olması lazım.
  • Benwww.pda-aksesuar.com u tavsiye ederim. 2-3 kez alışveriş yaptım, bi problem olmadı. Burda var Wireless SD Kart var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.