Şimdi Ara

İstanbulda Muşta Nerde Bulabilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
1
Favori
8.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İstanbul bayrampaşa.. ( gop meydana felan cıkabilirim ) .. fiyatı ne olur ucuza bişe alabilirmiyiz 5 kagıda felan..

• Konu yukarı benide ipleyin arkadaşlar.. yardım lazım..
  • eminönü/Polonya pazarında bulabilirsin ama 5 liraya anca meyve bıçağı alırsın onu söyliyeyim.
  • İstanbul da değil Muşta ara

• quote:

Orijinalden alıntı: KDV Beyannamesi

eminönü/Polonya pazarında bulabilirsin ama 5 liraya anca meyve bıçağı alırsın onu söyliyeyim.

Dostum oralara cıkamam en fazla gop meydan 10 kagıda bulabilirmiyiz param yok dostum ya ..
  • Hayda bir yardımcı olan yokmu ya..
  • muş intanulda ne arar la
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çakma AYAKKABI İZMİRDE NERDE
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler ciddi..
  • kadıköyde var adnan hediyelik diye bir yerde hediyelik olduguna bakma bende anlayamadım ne ararsan var adamlarda

düzeltme ; bu arada muşta taşımak yasak diye biliyorum ona göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elbiskuha -- 13 Kasım 2012; 22:35:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elbiskuha

kadıköyde var adnan hediyelik diye bir yerde hediyelik olduguna bakma bende anlayamadım ne ararsan var adamlarda

İstanbul bayrampaşa/gopun dışına cıkmayalım arkadaşlar..

GOP Meydanda varmıdır ?

edit : muştayla adama dalacam sonra hızla uzaklaşıp atıcam muştayı.. temiz olarak geri gelcem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eski Kullanıcı Adı -- 13 Kasım 2012; 22:37:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: █Loading...

İstanbul da değil Muşta ara

bunu yazmaya gelmiştim

• quote:

Orijinalden alıntı: Eski Kullanıcı Adı

quote:

kadıköyde var adnan hediyelik diye bir yerde hediyelik olduguna bakma bende anlayamadım ne ararsan var adamlarda

GOP Meydanda varmıdır ?

edit : muştayla adama dalacam sonra hızla uzaklaşıp atıcam muştayı.. temiz olarak geri gelcem

sen daha bayrampaşadan çıkıp kadıköyden alamıyorsan mini gunla dalsan adama dayak yersin
  • quote:

quote:

quote:

GOP Meydanda varmıdır ?

sen daha bayrampaşadan çıkıp kadıköyden alamıyorsan mini gunla dalsan adama dayak yersin

Yahu dostum bayrampaşadan kadıköy taa babasının nikahında yhav akıl var mantık var yhav kadıköye nası gitmeyi planlıyorsun bide ona yol parasımı bayılacam saatlerce? zaman kısıtlıkı belirli yerlerde arıyoz alla alla.. bol paramız var sanki..

• Kendi mustani kendin yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: kievli

Kendi mustani kendin yap

onasıl olucak dostum ?
  • Biri şuna muşta ile yakalanırsa kaç sene ve muşta ile vurursa kaç sene yatacağını söylesin. Muşta taşımak yasaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Pisagor- -- 13 Kasım 2012; 22:53:27 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kievli

Kendi mustani kendin yap

onasıl olucak dostum ?

Anlatmasi uzun biraz
  • Elmacik kemigini kirarsan basina bela alirsin yasal olarak.

• quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

Biri şuna muşta ile yakalanırsa kaç sene ve muşta ile vurursa kaç sene yatacağını söylesin. Muşta taşımak yasatır.

Ne yapıcaz dostum.. Bilek gücüyle 1e10 mu dalayım.. benden 1 2cm uzun adamlara.. hemde ezilmeyelim diye.. birini indiririm ama dayakda yerim ana hedefi indirmesine indiririm..

quote:

Orijinalden alıntı: Lentisel

Elmacik kemigini kirarsan basina bela alirsin yasal olarak.

dostum yanagına tam ortasına bitane gömeyim sadece orta hızda tabi o an bişe tınlamıcagın için gömeyim bitane yanagına sonra kaçayım okuldan muştayı felan atıyım normal temiz olarak geleyim.. hocalar felan laf yaparlarsada buluruz bi yöntemini anahtarla vurdum vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eski Kullanıcı Adı -- 13 Kasım 2012; 22:53:30 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.