Şimdi Ara

istanbulda en ucuz garantili tel satan yer....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
6.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu konuda bilgisi olan arkadaslar varsa lutfen yardim etsinler.istanbuldan en yakin zamanda garantili iki tane telefon almak istiyorum.acaba guvenebilecegim ve garantili cep telefonunu en ucuza satan yer neresidir...simdiden herkse tesekkurler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeroseven -- 6 Ekim 2005, 15:49:20 >

• abi sen varya sinekten yağ çıkaran tiplerdensin yani belli, şimdi bu başlığa kim ne yazarsa hikaye çünkü bir insanın "EN" kavramını tanımlaması için bütün olasılıkları hesaplaması gözden geçirmesi lazımki "EN" kelimesine yakışır cevaplar verebilsin. Şimdi ben topu topu 50 tane garantili telefoncu tanıyorsam misal, istanbul en az 2000 tane garantili satan yer vardır yani birde her markaya göre değişiklikte gösterebilir.

o yüzden soruyu böyle değilde bir başka türlü sormaya çalış istersen marka ver model ver, semt ver, ilçe ver, ne bileyim daha özellikleri aza indirki cevap rahat gelsin.

hadi sana kolay gelsin.
  • wlla ne yalan soyleyeyim ben o tiplerden sayilirim.ama bu zamanda kim oyle degilki.ben sadece belli basli yerleri kastetmistim.mesela gidip OLiViUM daki bi telefoncu ile mahlle arasindaki saticilar arasinda bir kiyaslama yapmakti amacim.acaba boyle tanidik yerlerdeki saticilardan makul fiyata sahip olani hangisidir.sanirim soru boyle daha ii oldu...
  • a70 al teknosadan 89ytlye üstelik 12 taksit.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.