Bildirim
istanbulda en iyi dersane
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Çamlıca FEM her sene ilk yüzde çoğunluk burda her türlü yaparsın bişeyler tabi çalışırsan -
quote:
Orijinalden alıntı: mic check
Çamlıca FEM her sene ilk yüzde çoğunluk burda her türlü yaparsın bişeyler tabi çalışırsan
Çamlıca Fem sanırım dediğin yer Ümraniye Santralde olan :)
Orayamı gidiyorsun?
Fem'lerde 4750'den kapı açıyorlar bilgine ama güzel pazarlık yapılıyor fiyat sizin biraz pazarlığınıza kalmış birşey.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi droll -- 11 Ağustos 2009; 20:11:42 > -
arkadaşlar hafta sonu ile hafta içi fiyatları arasında fark var mı? -
kültür nasıl peki abi eğitimi fiyatı falan -
Ben de Fem'e gittim , övenleri ayrı tut , cemaatçi vs , çok öveni vardır , ama çok iyi bir dersane midir ? Bana sorarsan sıradan bir yer . Kültür , final , fen bilimleri ise daha iyidir buradan . -
femde eğer f1 sınıflarına veya m1 m2 sınıflarına girersen iyidir. yoksa ters köşeye yatıyorsun. -
quote:
Orijinalden alıntı: bandenas
kültür nasıl peki abi eğitimi fiyatı falan
Kültürün eğitimini bilmiyorum ama çok sıcak buldum orayı çok iyi karşılandım ama bu benim bu seneki eğitimim için yeterli değildi.
Fiyat olarak orası 3250 gibi bir fiyat verdiler bu inermi çıkarmı bilemiyorum üstünden biraz zaman geçti tabiki yüzyüze görüşürseniz daha iyi bir fiyat alabilirsiniz.
metrixcafe @
Evet biraz fiyat farkı var.
Kardeşim ile kuzenimde öyle oldu en azından..
Ayrıca ters köşeye yatıyorsun derken? -
ben ümr feme gittim oraya gdeceğine eğer senin için sorun yaratmazsa altunizade femi tercih et bana çok dua edersin -
Hımm..
Ümraniye'ye kayıt oldum hem evime hem okuluma yakın diye ilk başta Altunizade'ye gidicektim istemedim peki neden Altınunizade dediniz? -
hem üstünde yurdu var 1 haftalık paketler var orda kalabilirsnz altunizadede ortam sessiz cadde fln yok öle pek rahatsız olmazsın daha geniş ve rahat ümr sıcakta sınıfta duramazsın pişersin ama altunizadede öle bir sorun yok ümr plaza gibi olduğu için cam açlmıor hyrlı olsn yinede -
Teşekkürler::) -
Fen Bilimleri Gerçekten iyi ama tuzludur ama uzun dönemde size kar sağlar.Final ise çok kalabalık,kimsenin kimseyi tanıdığı yok.Fem'de aynı şekilde.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X