Şimdi Ara

istanbulda 2500 lira maaşla geçinmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

market alışverişi: 1500 lira.

faturalar: 400 lira (kışın doğalgaz da eklenecek buna)

ayda sadece 1 kere kıyafet alışverişi yapsan, ara sıra dışarı çıksan, kafede çay içsen börek yesen vs sosyal aktiviteler: 500 lira diyelim minimum.

yol ulaşım vs. 100 lira

sadece temel olması gereken şeyleri saydım burda lüks bişey yok
    ama toplamı 4300 yapıyor
    saymadığım çok önemli şeyler vardır elbet arkadaşlar ekler

fakat sorun şu arkadaşlar

ben bi dünya insan gördüm 2500 lira ile adam EV GEÇİNDİRİYOR

bu adamlar bunu nasıl başarıyor? borç batagında olan tiplermi bunlar yoksa sokaktamı yatıyorlar, her gün kuru ekmek mi yiyorlar? biri açıklayabilir mi

• Kiraya 1800 TL vermiyorlar çünkü 750 TL ye dublex dairede kalıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomas Silverstein

Kiraya 1800 TL vermiyorlar çünkü 750 TL ye dublex dairede kalıyorlar.https://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-kiralik-osmangazi-mahallesinde-kiralik-3-plus1-120m2-ters-dublex-825610444/detay
    Bu evi dün ben kiraladım. Hafta sonu tasınacagım. İzmirden iyi bir nakliyeci arama aşamasındayım. Hayırlısı olsun bakalım. Bende asgari ücretle çalısacagım İst.da büyük ihtimalle. Geçinir gideriz diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: mustizmir

Bu evi dün ben kiraladım. Hafta sonu tasınacagım. İzmirden iyi bir nakliyeci arama aşamasındayım. Hayırlısı olsun bakalım. Bende asgari ücretle çalısacagım İst.da büyük ihtimalle. Geçinir gideriz diye düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    kiranın bu kadar düşük olmasının sebebi neymiş hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zurnalog

kiranın bu kadar düşük olmasının sebebi neymiş hocam

Alıntıları Göster
    mal sahibi çok zengin birisi. istanbulda hatırı sayılır garimenkulleri var. ismini saklı tutuyor zaten. emlakçı söyledi. Parad pulda gözü yokmuş. Garibana birisine verin evi demiş. evi sahiplensin iyi baksın bana dua etsin demiş. Allah ondan razı olsun. Eger ileride gözüne girebilirsem belki tapusunu verebilir neden olmasın.

• quote:

mal sahibi çok zengin birisi. istanbulda hatırı sayılır garimenkulleri var. ismini saklı tutuyor zaten. emlakçı söyledi. Parad pulda gözü yokmuş. Garibana birisine verin evi demiş. evi sahiplensin iyi baksın bana dua etsin demiş. Allah ondan razı olsun. Eger ileride gözüne girebilirsem belki tapusunu verebilir neden olmasın.

Alıntıları Göster
    böyle olaylar var mı ya çok inandırıcı gelmiyor hocam.

eğer böyle bi ilan gerçekten varsa o ilan sahibini mesaja boğmuşlardır , nasıl o kadar kişi arasından siz seçildiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Zurnalog

böyle olaylar var mı ya çok inandırıcı gelmiyor hocam.

eğer böyle bi ilan gerçekten varsa o ilan sahibini mesaja boğmuşlardır , nasıl o kadar kişi arasından siz seçildiniz

Alıntıları Göster
    haklısın emlekçının telefonları kilitlenmiş. benimkisi tamamen sans diyelim. sonuçta birisi tutacaktı evi. sanırım o sanslı kişi ben oldum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aylık 80 bin TL maaş.
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Her ülkede zenginler de vardır, fakirler de vardır. Hayatın gerçeği bu. Bununla ilgili sonsuz sayıda konu da açsanız, milyon mesaj da yazsanız gerçek değişmez.
  • quote:

haklısın emlekçının telefonları kilitlenmiş. benimkisi tamamen sans diyelim. sonuçta birisi tutacaktı evi. sanırım o sanslı kişi ben oldum.

Alıntıları Göster
    hayırlı olsun hocam
  • O evde 3 harfli olabilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • por favor kullanıcısına yanıt
    Evet bunu okuyan fakirler günlük şükür dozunu almalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ed stafford gelsin İstanbul'a denesin bakalım başarabilcekmi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2500 liraya anca bekar geçinir İstanbul'da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KREDİ ÇEK..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.