Şimdi Ara

İSTANBULBİLİŞİM SAHTEKARLIĞI (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.943
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
48 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2012 yılında gayet iyi fiyata lg smart tv almıştık hala sorunsuz kullanıyoruz netflix bile var. Ama bu sıralar sürekli forumlar da şikayet var da vs bu sitenin şikayetlerini okuyorum dikkatli olmak lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Şimdi bu kurumları firmaları denetleyen vs kimse olmadığı için istedikleri gibi millete geçiriyolar.

Taktik hazır uygun fiyat yaz topla paraları ürün yok iade yok.

Ulan ne boktan ülkeyiz anasını satayım. Herkes bir birini düdüklüyo.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • itopya ile alakalı yeni bir gelişme mi var hocam? Ben geçen BF'de monitör almıştım cuma günü verdiğim sipariş pazartesi elime ulaşmıştı. Yeni ürün alırken de orayı tercih edicektim bozdular mı kendilerini?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tristan23 -- 18 Nisan 2020; 14:17:16 >
    Kendinizle ilgili bilmediğiniz bir şey vardır. varlığını bile inkar edeceğiniz bir şey. ta ki bir şey yapmak için geç kalana kadar.sabahları uyanmanızın tek sebebi budur.aşağılık patronunuzdan acı çekmenizin nedeni, döktüğünüz kan, ter ve gözyaşının...çünkü bütün bunlar insanların sizi aslında ne kadar iyi, çekici, cömert, komik ve akıllı olduğunuzu bilmelerini istediğiniz içindir.”Benden ister korkun ister saygı duyun ama lütfen özel olduğumu düşünün.” bağımlılığımız aynı… hepimiz onaylanmış keşleriz.-Jake Green
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tristan23

itopya ile alakalı yeni bir gelişme mi var hocam? Ben geçen BF'de monitör almıştım cuma günü verdiğim sipariş pazartesi elime ulaşmıştı. Yeni ürün alırken de orayı tercih edicektim bozdular mı kendilerini?
    BF 2019 daydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undermunder -- 18 Nisan 2020; 16:13:52 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ee? Zaten geçen BF yazmışım ben mesajıma.
    Kendinizle ilgili bilmediğiniz bir şey vardır. varlığını bile inkar edeceğiniz bir şey. ta ki bir şey yapmak için geç kalana kadar.sabahları uyanmanızın tek sebebi budur.aşağılık patronunuzdan acı çekmenizin nedeni, döktüğünüz kan, ter ve gözyaşının...çünkü bütün bunlar insanların sizi aslında ne kadar iyi, çekici, cömert, komik ve akıllı olduğunuzu bilmelerini istediğiniz içindir.”Benden ister korkun ister saygı duyun ama lütfen özel olduğumu düşünün.” bağımlılığımız aynı… hepimiz onaylanmış keşleriz.-Jake Green
  • İstanbul Bilişim tarafından dolandırılan ve parasını almak isteyen arkadaşlar Şişli Cevahir Otelin yanındaki Akın Plaza ya giderek alabilirler. Sitesinde hala Nadide Sokak da göründükleri yazıyor ve Yandex - Google da orası görünmekte

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.