Şimdi Ara

İstanbula gittim rezillikti. (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
448
Cevap
7
Favori
12.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
248 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _bluescream_

quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

@_bluescream_

Efendim istambullu kankim

Konuyu sen açtın sandım kanka
  • 3 kuşak doğma büyüme İstanbullu olduğum ve 70 seneden fazla ailecek iyi bir semtte ve aynı semtte yaşamamıza rağmen bende İstanbul'dan kaçıp kurtulmak istiyorum. 2 hafta önce araçla karşıya geçtim gidip gelmem 5 saat sürdü, gidersin araca yer bulamazsın, bulursun cebinden bir ton para çıkar.

Kavga edeni, bağırıp çağıranı, her köşe başında Suriyelisi, ihtiyaç sahibi olmadığı halde dileneni, ışıklarda aracına yapışan satıcısı, arabanı park ettiğinde hemen çekmeye çalışan belediyecisi v.s.

İstanbul yaşanılacak bir yer değil, ailevi ve iş durumu olmasa bir gün durmam.
  • Lanet olsun ki istanbula tayinim çıktı. Ne yapacam bilmiyorum. Maaşın yarısı kiraya gidecek. Bu ili neden bu kadar abarttılar anlamıyorum. Nefret ediyorum istanbuldan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ZaXesoX Z kullanıcısına yanıt
    herkesin yediği yerden yedim. eminönünde denizin üstünde yapıyolardı :)

Ayrıca balıklar taze değildi, ordan birine sorduğumda balıklar ital balık dışardan getirip donduruyolar felan demişti.(doğru olup olmadığını bilmiyorum)
    Kışın güzel olabilir balığı ama geçen hafta yediğim balık iyi değildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: positroN

istanbul'a bayildigim yok ama bugun kacinizin cok sevdigi sehri amerikan yapimi bir dizide new york asagilanirken kadim vampirler tarafindan ovuluyor merak ettim

Yalnız filmde romayı övmüşler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Lion King~ -- 19 Ağustos 2015; 11:01:44 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Istanbuldaki insanlarin artik birbirlerine saygilari yok denecek kadar a
    Oyle ki kirmizi isikta beklerken ışık yeşil oldugu gibi direk bir korna otturmeler rahatsiz etmeler.

Zaten egitimi iyi olan okullar da sinirli geri kalanlari serserilerden gecilmiyor.

Halkimiz kendi kendini boyle yapti. akıl basta ya her yonden birisini kaziklican saygisizlik edicen. !

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fabrikatörünoğlu

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Istambulu bise sananlar lan yasanirmi orda hauahauahauah

Kanka en son mesajını 2013 de gördüm nerelerdesin

Edit: yıl düzeltmesi

Okulda proje kasyiduk qnq vakit bulamiyordum haliyle foruma birazda seviyenn dusmesi beni uzaklastirmisti ama simdi yine takiliyorum ufaktan ufaktan

Hala hastayım senin asyalıya

Ehe ehe daha ifsa eden olmadi

Allah rızası kızı link at

Link attigim gun bilki forumu birakacagim gundur, be hatunmus be bi ifsa olamadi he

Bırakmadan bana limk at bro

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Istambulu bise sananlar lan yasanirmi orda hauahauahauah

Kanka en son mesajını 2013 de gördüm nerelerdesin

Edit: yıl düzeltmesi

Okulda proje kasyiduk qnq vakit bulamiyordum haliyle foruma birazda seviyenn dusmesi beni uzaklastirmisti ama simdi yine takiliyorum ufaktan ufaktan

Hala hastayım senin asyalıya

Ehe ehe daha ifsa eden olmadi

Allah rızası kızı link at

Link attigim gun bilki forumu birakacagim gundur, be hatunmus be bi ifsa olamadi he

Bırakmadan bana limk at bro

Nope

• quote:

Orijinalden alıntı: alemci83

ISTANBULDA ne ısım 1500 tl ev kırası verecegıme gıder ızmıre yerlesır altınoluga edremıte assos ayvacık ayvalıka yerlsırım oda olmadı çanakkalede yasarım daha ıyı

Güle güle.Tutan yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İSTANBULDAN NEFRET EDİYORUM.
    6 km yolu her akşam 35 dk da kendi aracaımla gidebiliyorum.
    eşimin akrabasına beylükdüzüne gidilicek dendiğinde sırf trafik yüzünden isyan ediyorum.
    istanbuldan çıkmak için yola çıktığımda ya kaza olur trafik sıkışır ya iş saatidir. heleki bayramsa bittin.
    pazartesi trabzondan geldim bütün sevincimi neşemi kartaldan sonra trafikte bıraktım.
    gece 2 de trafik mi olur bayram değil tatil değil.
    hiç bir isimsiz işletmede gönül rahatlığı ile bir şey yiyemiyorsun.
    herkes sizi kazıklamaya çalışıyor korkusu ile geziyorsun.
    aracını hiçbir yere parkedemiyorsun. hadi parkettin %20 ihtimalle tamponun çizilmiş kaputuna çarpı işareti atılmış olarak buluyorsun.
    öndeki aracına az bir mesafe bırak dünyanın en akıllı insanından biri hemen önüne geçiyor.
    ticari araçlara dikkat etmekten yolda beynin 3 kat fazla yoruluyor.
    ters yönler normal yönden daha çok kullanılıyor.
    her ışıkta yeşili gören kornaya giydiriyor.
    aracınla gezme mekanlarına gidemiyorsun park sorunu kesin var.
    piknik yapmaya ebesine gitsen yine dolu yine dolu.
    her park ve ışık dibi dilenci dolu.

başım ağrıdı yemin ederim yazarken

• Adanaya şükür o zaman gençler. Kötünün iyisi.

• Anadolu yakası Avrupaya göre daha sakindir.
    Gezilecek yer Avrupa yakasında coktur.
    İstanbul arabayla gezilmez orası kesin.

Arabayla gezeceksen sahilden 60 - 70 ile gidersin işe gidiş geliş saatleri dışında.
    Pendik ten cıkıyorum, kartal REAL e arabayı bırakıp, metro veya otobus ile gidiyorum
    Zaten sirkeciye iniyorum genelde, rota belli, sirkeci, kapalı çarşı, galata köprüsü, karaköy, taksim, yürüyerek çıkıyorum
    Bu da en az 3 saat demek.

Mecidiyeköy iş merkezidir, gezilecek yer sadece AVM vardır.
    Mesela sahil olarak tuzla, pendikte marina vardır. Kadıköy bağdat caddesi güzeldir. Yakacık tepesinde deniz manzaralı canlı müzik restaurantları vardır.

Tarihi yerlerin her birini bir günde gezmen lazım
    Müzeler ayrı bir güzeldir.

Eyüp sultan, topkapı sarayı, sultanahmet
    boğaz turu zaten ilk gelenler için vazgeçilmezdir

• bende istanbullu biri olarak istanbuldan nefret ediyorum.istanbulu çekilmez yapan şeylerden biri de sizin gibi insanlardır.(yazınızdan anladım,belkide yanılmışımdır.Bilemezsin)
  • İşte Avrupa şehirlerini bu yüzden çok seviyorum. Nüfus az, her şey yerli yerinde, şehir düzeni var. İstanbul bana göre bir çöplüktür. Ha paran varsa krallar gibi yaşarsın o ayrı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pathenon

quote:

Orijinalden alıntı: kartalberke

İstanbul Taksim, Beyoğlu, Kadıköy den ibaret degildir. Şöyle bir B.Çekmece Silivri gibi yerlere gelinde rahatlıgı görün 3-5 yer görüp hemen kötülemeyin

Büyükçekmece ve Silivri gibi yerler sadece kağıt üzerinde İstanbul'a bağlı. İstanbul merkezinden oraya gidene kadar Kocaeli'ye gidersin.

Buyukcekmeceden eminonune 1saatten kisa bir surede gittigimi biliyorum metrobusten bir haber insanlar sizi

Not:parti mevsuzuna girmeyin malum partiden degilim

Not2: metrobusun eziyet oldugunu biliyorum

• quote:

quote:

quote:

İstanbul Taksim, Beyoğlu, Kadıköy den ibaret degildir. Şöyle bir B.Çekmece Silivri gibi yerlere gelinde rahatlıgı görün 3-5 yer görüp hemen kötülemeyin

Büyükçekmece ve Silivri gibi yerler sadece kağıt üzerinde İstanbul'a bağlı. İstanbul merkezinden oraya gidene kadar Kocaeli'ye gidersin.

Buyukcekmeceden eminonune 1saatten kisa bir surede gittigimi biliyorum metrobusten bir haber insanlar sizi

Büyükçekmece'den Eminönü'ne 1 saatte mi gittin uçakla gittin sanırım çünkü hiç trafik olmasa ve hiçbir durakta durmasan bile o kadar sürede gidemezsin.
    Eminönü'nden Avcılar'a bile o kadar sürede gidilemez.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Büyükçekmece'den Eminönü'ne 1 saatte mi gittin uçakla gittin sanırım çünkü hiç trafik olmasa ve hiçbir durakta durmasan bile o kadar sürede gidemezsin.
    Eminönü'nden Avcılar'a bile o kadar sürede gidilemez.

Tuyaptan cevizlibag ordanda eminonu elektronikciler carsisi max 1saat. inat etme dostum istanbulda hangi saatte hangi arac kalkar bilirsen, nereye nasil kisa yoldan gidilir bilirsen İstanbul cennettir

Not: Asiri kalabalik ve trafik had safhada onlari kabul ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Sar1Lac1

istanbulda 4 gün kaldım, dün ankaraya dönüş yaptım.

Sanırım istanbula büyük bir beklentiyle gitmiş olmalıyım ki hiç huzur bulamadım ve mutlu olamadım.
    Çile çekmekten başka bir şey yaşamadım.

İlk olarak Mecidiyeköyde konakladım, daracık sokaklar 2 dk araba koyacak bir yer yok evin etrafında sanırım 6 7 tur attım sonra avm otoparkına bıraktım(ücretli).
    Sivrisineği bol kabarmadığı yerim kalmadı.

Karşıya Pendike gitmek için yola çıktığımda o trafikte bi afalladım ve salaklaştım, çok dikkatli olmalısın öndeki aracın poposuna yapışarak gitmezsen hemen önüne geçiyorlar, sinirlerim hopluyordu.

Ortaköy Bebek Beşiktaş gezdim güzeldi fakat televizyonda göründüğü gibi değildi hiç bişey.(tatmin etmedi)

Anadolu yakası daha çok hoşuma gitti avrupaya nazaran daha sakindi. İstanbulun ankaradan güzellik olarak tek farkı denizinin olması başka bi haltı yok :) Vapur turu güzeldi. Yaşam çok pahalı.

Ankaranın samanpazarı nasılsa eminönüde aynı balık ekmeği iğrençti

İstanbulu kötülemek için demiyorum ama cidden bişey sanıyordum istanbulu ama baya yanılmışım.
    Sevenide bir o kadar bol çünkü alışmışlar dışardan gelen biriyle oradaki hayatı yaşayanlar bir olamadığı için olumlu ve olumsuz yorumlar doğal olarak oluyor.

EDİT : Ben istanbulu Ankarayla kıyaslamadım, Gittiğim illerin hepsiyle kıyasladım. Antalya, İzmir, Eskişehir, Konya ... vsvs
    Ankaralı olarak Ankarayıda beğenmiyorum. Ankarada sürekli göç alıyor Çankırı, Yozgat, Çorum yobaz insanlarla doldu çekilmez olmaya doğru gidiyor ankarada.
    Ayrıca izmirli ve ankaralılara köylü diyenler :) Anneniz-Babanız nerden gelme ? :)

Hocam orada kişisel arabayla gezilir mi hiç? Ben kaç kere gittim hep yürüyerek gezdim. Çok uzak mesafeler için de otobüse bindim ama o bile çekilmiyor.

quote:

Orijinalden alıntı: Dangerwrestling

Alan darligindan sikayet edenler istanbul u neresi ile karsilastiriyor merak ediyorum Avrupanın bir cok buyuk sehrinden daha fazla alana sahip ve yesil bir sehirdir bu arada.

Bir kac semti haric gezilecek yeri yoktur orasi ayri ama

Bursa'ya da yeşil Bursa diyorlar ama şehirler arası yollar dışında yeşil alan göremiyoruz malesef. Bursa'lıyım onu da belirteyim ayrıca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KortX -- 19 Ağustos 2015; 16:18:09 >

• İstanbul'a gittim şöylede böyle anlatan insanlar var İstanbul da oturmuyor ama 2-3 hafta ''tatil'' için gidiyorsunuz tatilinizi yapıp dönüyorsunuz sonra İstanbul böyle güzel şöyle güzel diyorsunuz. Sen orada kal 3-4 sene her gün işe,okula git ailen olsun bakalım beğenecek misin ?
  • tr deki büyük şehirleri sevmem zaten. bana göre yaşanacak şehirlerin nüfusu en fazla 200bin civarında olmalı. favorilerim uşak-afyon-kütahya
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.