Şimdi Ara

İstanbul Yardim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2 ay önce sıfır xbox 360 slim 4 gb modelini ve yanındada 2 orjinal oyun aldım. oyunlarımdan 1 tanesi çizildi, ne kadar yöntem denesemde yok dış macunu yok krem yok buzdolabi hiçbirtanesi sorunu çözmedi. bahsettigim oyun fifa 11, cdyi xbox'a taktıgımda xbox tanıyor, oyunu başlatabiliyorum ama oyunun ilk açıldıgında ana menu kısmı karşıma gelmeden cd' zarar görmüş hatası verip oyundan çıkıyor. slim modellerinde oyunu harici disk'den çalıştırabildiğimi geç öğrendim, 120gb'lik harici diske oyunu yüklemeyi denedim %13de hata verip yüklemeyi iptal etti. son çare, xbox'ı ve oyunları aldığım yere götürdüm , fifa11'in orjinalı ellerinde kalmadığından dolayı kopya cdsini isteyip , orda bulunan fwli bir xbox'dan, kendi harici diskime fifa11 oyununu yüklettim, elimde bulunan çizilmiş orjinal fifa11 cd ile haricide bulunan kopya fifa11'i xbox'ımda çalıştırdım, fakat aşagıdaki hatayı aldım "bu cihazda kopya oyun çalıştıramazsınız"

elinde fifa11 orjinal cd'si olan ve istanbul bostancı tarafında bulunan arkadaşlar sizlerden yardımlarınızı rica ediyorum, uygun arkadaşlar var ise ben harici hard disk'i getirebilirim ve 15 dakika içinde oyunu yükleyebilirsiniz.

amacım hem fifa11 oyununa tekrardan o kadar para vermek istemiyorum hemde harici harddisk üzerinden elimdeki çizik cd ile koşturabilecekmiyim, çalıştırabilecekmiyim oyunu onu görmek istiyorum.

teşekkürler.

İstanbul Yardim

• @enqinky/sorunun cozulmustu,lutfen sil konuyu.@clubberkay.tr.gg
  • hocam sorunum çözülmemişti, ama silmemi istiyorsan silerim. nereden siliyorum konuyu onu bulamadım sayfada.
  • Altta saten bi konu var o yuzden soledim nasi cozulmedi yaw ben ce sen yeni bi fifa al en iyisini yaparsin.
  • eyw tavsiyen için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.