Şimdi Ara

Istanbul Vs. Miami

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BuzzFeed sitesinde size hikaye gibi iyi gelecek Miami - İstanbul görsellerin bulunduğu oylamaya katılalım. Hangi şehrin kazandığının önemi yok, ama dileğimiz İstanbul'un daha çok oy almasından yana, thy soruyor hangi şehir diye oylarımız istanbul olsun bu şehir yürüsün gitsin derim ben.

http://www.buzzfeed.com/turkishairlines/istanbul-vs-miami-vs-your-heart?utm_term=.tqM8Vd08K#.trR23E821

• nasıl oy veriyoz_?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Istanbul kepaze olmus millet surunuyor ne oylamasindan bahsediyorsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siten

• Belki bi ise yarar diye Istanbul a oy verdim

•  Istanbul Vs. Miami

İstanbuldan daha iyi biliyorum burayı neredeyse o yüzden kim ne derse desin Miami
  • istanbulun neresi iyi 50 dakika otobüs bekledim trafik tıkalı diye 2 saat ayakta yolculuk çekiyom şuan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Istanbul'da kar
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  •  Istanbul Vs. Miami
  • DARUNnars kullanıcısına yanıt
    dostum linke tıkladığında sayfanın en aşağı bölümünde seçenekler çıkıyor zaten İstanbul Miami diye.
  •  Istanbul Vs. Miami

Sırf bu fotoyla Miami alır.

• İstanbul nüfusu 3'te bire insin, plajlar elden geçsin, beton kalabalığı azaltsın, o zaman tokatlar miamiyi :cg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çağdaş -- 26 Ekim 2015; 15:45:47 >
  • O kadar oynama yapılan fotoğraflarda TechR bile yakışıklı çıkar.

Alın şimdi karşılaştırın.

Istanbul Vs. Miami

Istanbul Vs. Miami

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karıncayiyen Yiyen Adam -- 26 Ekim 2015; 16:08:56 >

• Miami'ye verdim

• İstanbul kadar leş bi şehir olamaz , miami ye gelirsek 1 ay kaldım South beach de efsane bi yer orası. Miami her türlü alır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forum ülkesini aşağılayan Amerika hayranı çocuk dolu. Tam yerine sormuşsun.
  • istanbul dünyanın en güzel 5 şehrinden biri ama parası olana güzel,paran varsa hayat istanbul'da harika'dır

aynı şekilde miami new york londra da çok güzeldir

paris için çok turist var deniyor bilmiyorum gitmedim de zaten

• Kuru milletcilik yapıp miami diyenlere amerikan özentisi diyen çok bilmişlere gerek yok.

İstanbul aşırı bozuldu ve şu An iğrenç bir şehir. Kalabalık pis ve cok dolu. Tarih desen bitmiş heryer bina olmuş.

Ama miami de çok vasattır. Yakın olması sebebi ile Karayiplerden çok yasadışı göç alır ve fazlaca serseri, hapçı otçu vardır. Zemini bataklıktır. İklimi kötüdür. Fakirlik diz boyudur. Bizim bağcılar gibi semt var.

Özet: ikisi de reklam güzeli şehirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adnansetek -- 26 Ekim 2015; 16:23:29 >
  • forumun seviyesi iyice düştü eşiniz bakire olmasa yine beraber olur muydunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: miami_boy

İstanbul kadar leş bi şehir olamaz , miami ye gelirsek 1 ay kaldım South beach de efsane bi yer orası. Miami her türlü alır

Nick mesaj

Siz miami nin en iyi yerine gitmişsiniz. Bu yaptığınız kadıköy ve Üsküdar'a gidip istanbul çok iyi şehir diyerek sultanbeyli ve ümraniyeyi iyi saymak gibi

• Minato yakışıklı çıkmaz ama

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.