Şimdi Ara

İstanbul Üniversitesini Kazananlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende İstanbul Üniversitesi Halka İlişkiler ve Tanıtım bölümünü kazandım.Beyazıt kampüsündeyim.
    Burda buluşalım kazananlar.

• İstanbul Üniversitesi/İksitat Fakültesi/İktisat'ı kazandım.
  • Maden mühendisliği Avcılar kampüsü
  • Seneye inşallah
  • quote:

Orjinalden alıntı: sscc

İstanbul Üniversitesi/İksitat Fakültesi/İktisat'ı kazandım.

Hayırlı olsun baştan söyleyeyim.Moralinizi bozmak gibi olmasın Prof.Dr Merih Paya,Doç.Dr Serdar Ongan,Prof.Dr. Havva Tunç Çelebi'den çok çekeceğiniz var.Merih Paya ile mümkünse yolunuzun hiç kesişmemesini dilerim lakin 2500 nüfuslu İşletme Fakültesinde bile sınavına giren toplam kişi sayısı 650'dir.Yani sağlam bırakır.İktisat hocalarınızla ilişkimiz olduğu için bunları söyleyebilirim.Muhasebe bölümünüz daha da ilginçtir çünkü yevmiye defteri kayıt hesap numaralarını bile isterler.
    Zorlu bir eğitiminiz olucak.Başarılı olmanızı dilerim.
    Maden Mühendisliği bölümünü kazanan arkadaşımız için sadece dua etmesini dilerim Ev arkadaşım maden müh.de okuyordu hafiften sıyırmıştı da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selim Pusat -- 15 Ağustos 2008; 13:16:13 >

• @kopuz

ne yaptın sen öyle hocam ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: sscc

@kopuz

ne yaptın sen öyle hocam ya

Hakikaten klasikleşmiş bir şekilde abartı yapmıyorum.Cidden sorundur.İki notu vardır,25 ve 75 ben o dersi tam tamına 5 kere aldım.Ya 25 alırsınız yahut 75,üç kere vize 75 final 25 şeklinde çok güzel kaldım.Sınıfta sakallı abilerimiz ve ablalarımız çoktu SS subayına benzer zaten bir süre Almanya'da görev yapmış.Anlatılmaz yaşanır M.Paya
    Yapacağın tek şey İktisat Fakültesinde okumak için geçmiş senelerin sorularını bulucaksın ve hocaların neye önem verdiğine dikkat edeceksin,biri yazıya önem verir biri bir sürü saçma şey yazsan onu okumaz sadece grafiğe bakar.
    Misal M.Paya hakkında onca arkadaş emindik ki kağıtları okumuyordu.Zaten O kadar kişi giriyor 2 gün sonra sınav açıklanıyordu
    Sen hala burada mısın ? diye çok dalga geçmişliği vardır benimle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selim Pusat -- 15 Ağustos 2008; 13:31:34 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara tıp kazananlar
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İstanbul Ünv/İktisat Fakültesi/İktisat
  • @kopuz

ne yapalım bizde sizin tecrübelerinizden yararlanacağız artık. kısfmet
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ladywithlucifer

İstanbul Ünv/İktisat Fakültesi/İktisat

Oh oh kurbanlar artıyor :)
    Halledersiniz umutsuzluğa kapılmayın da ,ben zorluklarını ifade ettim.Dediğim gibi ana cümle "Hoca neyi sever ? " Nabza göre şerbet.Çözüm burada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selim Pusat -- 15 Ağustos 2008; 13:37:04 >
  • nari niri nari niri
    kurbanda olduk bir anda:) durum o kadar vahim mi yahu? hallederiz dimi ama halletmek lazım:D her şey hoşta şu nabza göre şerbet işi biraz zor sanki ya
  • lisedeki o iyi hocalardan sonra üni li hocalara alışmak zor olacak galiba
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ladywithlucifer

nari niri nari niri
    kurbanda olduk bir anda:) durum o kadar vahim mi yahu? hallederiz dimi ama halletmek lazım:D her şey hoşta şu nabza göre şerbet işi biraz zor sanki ya

Halledersiniz,neye önem verdiklerini artık derste sosyal mühendislik ( social engineering ) tekniği ile öğrenmek size kalmış.Misal Pazarlama Araştırmalarından sunumum var,2 gün uyumadım,anketleri excel'e giriyorum,sonra onu SPSS ( İstatistik Analiz Programı ) aktarıyorum zombi gibi olmuşum,8 kişilik grup ödevi yapan tek benim.O gün sunum var gittim hocamıza "Hocam 2 gündür uyumuyorum,dokunsanız düşerim,onun için ödevi yaptım ama sunum yapamaycağız çünkü diğer arkadaşların hiçbirşeyden haberi yok" dedim yani doğruyu söyledim tamam dedi iyi de not verdi.Bazen doğruyu açık açık söylemek gerekiyor yani,bu tarzda hocayı tanımak gerek.

• istanbul ünv./makine müh.
  • Hayırlı Olsun.
  • Yok mu hiç yeni kazanan Dar-ül Fünûn'u.
  • quote:

Orjinalden alıntı: laziko53

Yok mu hiç yeni kazanan Dar-ül Fünûn'u.

çıkar ya daha. ben inanıyorum
  • iktisat ve maliye bölümüne yerleşen arkadaşlar kaç puan yaptılar acaba?
  • hukuk a giren varsa puanını 1 yazsın hele ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: VogAumTaR

iktisat ve maliye bölümüne yerleşen arkadaşlar kaç puan yaptılar acaba?

311 puan[iktisat]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sscc -- 17 Ağustos 2008; 19:11:21 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.