Şimdi Ara

İstanbul Üniversitesi AUZEF(Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
2
Favori
31.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Özel sektör falan diploma puanına bakmaz demi işe alırken, devlette farketmiyo sanırım.
    Diplomada ortalama yazmıyo googleden baktım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haswel

Özel sektör falan diploma puanına bakmaz demi işe alırken, devlette farketmiyo sanırım.
    Diplomada ortalama yazmıyo googleden baktım.
    ben bakacaklarını sanmıyorum eger özel sektör veya devlet diploma puanına baksaydı diplomada puan gözükürdü diye düşünüyorum
  • Doğru söylüyorsun :)
  • quote:

Doğru söylüyorsun :)

sen hangisine kayıt olacaksın İstanbul Üniversitesi mi Anadolu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: R3DROS3V3RTIGO

quote:

Doğru söylüyorsun :)

sen hangisine kayıt olacaksın İstanbul Üniversitesi mi Anadolu mu?

İkiside değil sadece diplomada ortalama gözüküyor mu diye merak etmiştim
  • quote:

İstanbul Üniversitesi Aöf ile Anadolu Üniversitesi Aöf ün avantajları,dezavantajları nelerdir????

edit:sorumu direk sormak daha iyi olur diye düşündüm

Anadolu Üniyi herkes seçtiğinden Aöf büroları önünde 10 saat hatta 15 saat kuyruk beklersin kayıt esnasında.Üstelik sadece kayıt zamanı değil dönem geçişlerinde kayıt yenileme içinde aynı sıra var.Bu yüzden istanbulu seç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Southland

quote:

İstanbul Üniversitesi Aöf ile Anadolu Üniversitesi Aöf ün avantajları,dezavantajları nelerdir????

Anadolu Üniyi herkes seçtiğinden Aöf büroları önünde 10 saat hatta 15 saat kuyruk beklersin kayıt esnasında.Üstelik sadece kayıt zamanı değil dönem geçişlerinde kayıt yenileme içinde aynı sıra var.Bu yüzden istanbulu seç.

uyardığın için saol kardeş

• quote:

Orijinalden alıntı: Half Moon Syndrome

quote:

Orijinalden alıntı: Southland

quote:

uyardığın için saol kardeş

Alıntıları Göster
    anadolu üniversitesinde; işletme fakültesi yazar bunun diğer anlamı açıköğretim fakültesidir... çünkü anadolu üniversitesinin normal örgün işletmesinde iktisadi idari bilimler fakültesi yazar...

istanbul üniversitesininkinde açık ve uzaktan eğitim fakütesi yazar...

http://www.youtube.com/watch?v=z4B4yo5qMm4

• quote:

Orijinalden alıntı: mekatronikçi

anadolu üniversitesinde; işletme fakültesi yazar bunun diğer anlamı açıköğretim fakültesidir... çünkü anadolu üniversitesinin normal örgün işletmesinde iktisadi idari bilimler fakültesi yazar...

peki öyle olursa o kadar sene çalışıp çabalayıp bölümden mezun oldugum halde bu alehime mi olur

• quote:

quote:

peki öyle olursa o kadar sene çalışıp çabalayıp bölümden mezun oldugum halde bu alehime mi olur

aleyhine olmaz birsürü mezun var...

• quote:

quote:

quote:

aleyhine olmaz birsürü mezun var...

Alıntıları Göster
    her şekilde tek lisans bitiren kişiden daha avantajlı olurum diye düşünüyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mikacan

Valla nasılbi farkı olur bilmiyorum ki Ben ikinci üniversite programı olarak başlayacaktım Ayrımını da bilemediğim için İktisat fakültesi için AÖ dönemlik 205 İÜ 380 TL istiyodu Ben de zaten ikinci üniversite diye çok öenmsemedim AÖ ye yazıldım Ama bişeyi biliyorum sadece Anadolu'nun Açıköğretim konusunda daha köklü Hizmeti daha iyi Heryere ulaşabiliyorlar Tv yayınları falan var falan filan Her neyse çok öenmi yok sanırım

Edit:
    İlk cevabı okudum da bak bunları bilmiyodum İyi ki Anadolu ya yazılmışım o zaman :) sınavlar kendi şehrinde vizeler de finaller de Senede 4 kez yapılıyor Kitap veriyorlar Online materyal de çok Diplomada da açıköğretim yazmıyor

Anadolu Üniversitesinde diplomada lisans mezunu olarak yazıyorsa İstanbul Üniversitesindede yazar bence zaten İstanbul Üniversitesinin Açıköğretim sitesinde de böyle diyor sitesinde böle dediği halde mezun olunca Açıköğretim mezunu diye yazar mı acaba diplomada emin olamadım

beyler bende almanya'dan Türkiye'ye geç geldiğim için geç başladım burada lise'ye

89'luyum ve sakarya üniversitesindeyim 2.sınıf bitti 2 yıllık bölüm okuyorum ve 24 yaşındayım kafam çok karışık acaba 2 yıllık bittiğinde aöf mü okusam yoksa dgs'ye girip adam akıllı bir üniversite kazanıp 3.sınıfa devam mı etsem benim zaten bir yarım dönem gitti okulun son dakika çıkardığı yükselttiği puanlar yüzünden şimdi seneye 25 yaşında okulu bitirsem yazın sınava girip bir yer kazandım diyelim istanbul'da bir yerde benim mezun olmam 26-27 28 kadar askerlik bitse mezun filan herşey olsa çok geç kalmış oluyorum bir yandan arkadaşlarım 2 yıllığını bitir aöf oku çalışmaya başla sigortan başlasın diyorlar bir yandan ise okumanın yaşı yok istanbulda üniversite kazanırsan 1. ve 2.öğretim olursan sabah veya akşam bir işte çalışabilirsin diyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: webconn

quote:

quote:

Valla nasılbi farkı olur bilmiyorum ki Ben ikinci üniversite programı olarak başlayacaktım Ayrımını da bilemediğim için İktisat fakültesi için AÖ dönemlik 205 İÜ 380 TL istiyodu Ben de zaten ikinci üniversite diye çok öenmsemedim AÖ ye yazıldım Ama bişeyi biliyorum sadece Anadolu'nun Açıköğretim konusunda daha köklü Hizmeti daha iyi Heryere ulaşabiliyorlar Tv yayınları falan var falan filan Her neyse çok öenmi yok sanırım

Edit:
    İlk cevabı okudum da bak bunları bilmiyodum İyi ki Anadolu ya yazılmışım o zaman :) sınavlar kendi şehrinde vizeler de finaller de Senede 4 kez yapılıyor Kitap veriyorlar Online materyal de çok Diplomada da açıköğretim yazmıyor

Anadolu Üniversitesinde diplomada lisans mezunu olarak yazıyorsa İstanbul Üniversitesindede yazar bence zaten İstanbul Üniversitesinin Açıköğretim sitesinde de böyle diyor sitesinde böle dediği halde mezun olunca Açıköğretim mezunu diye yazar mı acaba diplomada emin olamadım

beyler bende almanya'dan Türkiye'ye geç geldiğim için geç başladım burada lise'ye

89'luyum ve sakarya üniversitesindeyim 2.sınıf bitti 2 yıllık bölüm okuyorum ve 24 yaşındayım kafam çok karışık acaba 2 yıllık bittiğinde aöf mü okusam yoksa dgs'ye girip adam akıllı bir üniversite kazanıp 3.sınıfa devam mı etsem benim zaten bir yarım dönem gitti okulun son dakika çıkardığı yükselttiği puanlar yüzünden şimdi seneye 25 yaşında okulu bitirsem yazın sınava girip bir yer kazandım diyelim istanbul'da bir yerde benim mezun olmam 26-27 28 kadar askerlik bitse mezun filan herşey olsa çok geç kalmış oluyorum bir yandan arkadaşlarım 2 yıllığını bitir aöf oku çalışmaya başla sigortan başlasın diyorlar bir yandan ise okumanın yaşı yok istanbulda üniversite kazanırsan 1. ve 2.öğretim olursan sabah veya akşam bir işte çalışabilirsin diyorlar

dgs ye gir şansını dene olmazsa aöf e kayıt ol

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: webconn

quote:

quote:

Edit:

dgs ye gir şansını dene olmazsa aöf e kayıt ol

bazende erasmusla 2 yıllık dışardan bitereyim diyorum hem dilimi geliştiririm hemde kendimi buraya geldiğimde yabancı diploma filan olursa güzel olur

benim amacım var istesem 2 yıl bittiğinde 2 yıl aöf okur bankacı veya özel bir şirkette torpil olsun olmasın işe girerim büyük konuşmak gibi olmasın Allah bilir kısmet bu işler

benim amacım pilot olmak.2 şart var

1-Özel uçuş okulu
    2- Thy başvurarak

1- özel uçuş okulları türk hava kurumu 70-80 bin tl arasında iken diğer özel firmalar 100-150 bin tl arasında eğitim veriyorlar bunların bir çoğu garanti iş bir çoğu ise iş garantisiz.Ama belgenizi alırsanız zamanla pilot olabilirsiniz şansınız yüksekse hemende olabilirsiniz.

2- Thy eskiden mühendislere sadece olanak sağlıyorlardı daha sonra işletme - ekonomi - iktisat sayısal bölüm mezunlarınada açtılar şuan açıköğretim okuyanlarda başvuruyorlar ama öncellik mühendislere doğal olarak.Thy eğer başvuru sonuçlanırsa 12 ay eğitimden sonra 2.pilot oluyosunuz atıyorum eğitim 150 bin tl tuttuysa size göre 3-5-10 yıl anlaşma sağlayıp maaşınızdan kesiyorlar.

• webconn W kullanıcısına yanıt
    pilot bu kadar kolay mı olunuyordu ya :D
  • quote:

pilot bu kadar kolay mı olunuyordu ya :D

ben kısa anlattım zor tabi ki
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AvantiLazio

fiyat falan düşmez arkadaşlar,hem uzaktan eğitim görüyorsunuz hem lisans diploması alıyorsunuz,biz 2.öğretimler harçlarda iyileştirme için dünya kadar eylem yaptık sizin temsilciniz dekanla konuşsa ne olur

ayrıca istanbul üniversite diye diplomadan bişey çıkacağını sanmayın kocaman açık ve uzaktan fakülte diye yazacak üstüne o kadar harç parası vermeye gerek yok ,gidin eskişehire kaydolun en azından kitap veriyorlar elinize oturur ders çalışır bişeyler öğrenirsiniz...istanbulda verilen notları gidip çıkaracaksınız kitap haline getirceksiniz onlara da para vereceksiniz vs vs yani adına aldamayın eğitim de bişey olacağını sanmıyorum okula gidip ders görmüyorsunuz sonuçta,oturup evde çalışacaksınız tabi karar sizin

İstanbul üniversitesini aradım araştırdım açıköğretim yazmicak deniyor diplomada
    sitedede yazıyor
    ve zaten Açıköğretim bile olsa öğrenci emek veriyo çalışıyo sonuçta yani emeğin karşılığı verilmeli bence

Alıntıları Göster
    arkadaşım nasıl yazmıycak ben anlatamıyor muyum açık ve uzaktan eğitim fakültesine bağlı okuyacağın bölüm,direk yazacak yani sitede yazan lisans diplomasına sahip olacaksınız diyor lisans diploması da 4 senelik eğitim anlamına geliyor o kadar,ben sana yazma demiyorum ama diplomanda açıköğretim yazacak bunu bil diyorum hakkında hayırlısı

• Diplomada acikogretim yazarsa yinede okumali miyim sizce kafam karisti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Diplomada acikogretim yazarsa yinede okumali miyim sizce kafam karisti
    UP
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kingofthejuba

quote:

quote:

quote:

quote:

aylık 370 tl mi ödenecek?
    eger diplomada açıköğretim gözükecekse sanırım şimdi okudugum üniversitenin üstüne açıköğretim derslerine çalışıp üstüne de bu kadar para vermeye deymez

Aylık değil dönemlik Senede iki kez Anadolu o bakımdan daha avantajlı gibi yarı fiyatı nerdeyse

taksit deyince bende aylık 370 sandım :D
    bu diploma açıköğretim diploması mı ?? internetten mi buldun

Açıköğretimde bölümler şöyle

AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ (ÖNLİSANS)

ADALET
    BANKACILIK VE SİGORTACILIK
    BÜRO YÖNETİMİ VE YÖNETİCİ ASİSTANLIĞI*
    ÇAĞRI MERKEZİ HİZMETLERİ
    DIŞ TİCARET
    ELEKTRİK ENERJİSİ ÜRETİM, İLETİM VE DAĞITIMI*
    EMLAK VE EMLAK YÖNETİMİ
    EV İDARESİ
    FOTOĞRAFÇILIK VE KAMERAMANLIK
    HALKLA İLİŞKİLER VE TANITIM
    İLAHİYAT
    İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ
    İŞLETME YÖNETİMİ
    KÜLTÜREL MİRAS VE TURİZM
    LABORANT VE VETERİNER SAĞLIK*
    LOJİSTİK
    MARKA İLETİŞİMİ
    MEDYA VE İLETİŞİM
    MENKUL KIYMETLER VE SERMAYE PİYASASI
    MUHASEBE VE VERGİ UYGULAMALARI
    ÖZEL GÜVENLİK VE KORUMA***
    PERAKENDE SATIŞ VE MAĞAZA YÖNETİMİ
    RADYO VE TELEVİZYON PROGRAMCILIĞI
    SAĞLIK KURUMLARI İŞLETMECİLİĞİ
    SOSYAL BİLİMLER
    SOSYAL HİZMETLER*
    SPOR YÖNETİMİ
    TARIM
    TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ*
    TURİZM VE SEYAHAT HİZMETLERİ*
    YEREL YÖNETİMLER

AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ (LİSANS)

FELSEFE
    SOSYOLOJİ
    TARİH
    TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI

İŞLETME FAKÜLTESİ (LİSANS)

İŞLETME
    KONAKLAMA İŞLETMECİLİĞİ **

İKTİSAT FAKÜLTESİ (LİSANS)

ÇALIŞMA EKONOMİSİ VE ENDÜSTRİ İLİŞKİLERİ
    İKTİSAT
    KAMU YÖNETİMİ
    MALİYE
    ULUSLARARASI İLİŞKİLER

Yani Başında açıköğretim fakültesi yazanlardan bi bölüm seçersen açıköğretim yazar Ama işletmede öyle bişey yok :)

2.üniversite olarak iktisat almak istiyorumücreti bilen var mı ayrıca diplomada açık öğretim yazmaması da güzel tabi

İstanbul Üniversitesinde dönemlik 370 TL miş kardeş ama fiyatı indirmeye çalışacaklarmış

auzef te 5ders muafiyeti alcaksıniz ınglzce inklap tùrkdili 2 tane şecmeli ders. tekrar tekrar inklap türk dili görmenin bir espirisi yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.