Şimdi Ara

İstanbul'un çevresinde denizi temiz, kalabalık olmayan bir plaj varmı? Kıyı köy nasıldır ? vs.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
4.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar, ailecek 2 günlüğüne denize gitmek istiyoruz.
    İstanbul çevresinde nereleri önerirsiniz ? apaçi kılıklı tipler olmasın, kalabalıkta olmasın sakin aile ortamı bir yer arıyoruz varmı tavsiyeniz ? Tekirdağ taraflarda olabilir, Veys şile ağva veya ondan başka yerlerde olabilir.

Bu arada kıyı köy nasıldır ? Kendimce araştırırken buldum.

Edit: Keşan veya gelibolu taraflar nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 26 Ağustos 2014; 19:35:29 >

• Bence yalovaya gidin .hem yakın hocam, çınarcıkda çok güzel yerle var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her yaz kıyıköye giderdim sen sen ol gitme.Bulabileceğin en apaçi tipler ordadır her taraf ölümüne kazık.hotel endorfinada geçen sene 180tl mi neydi haftasonu kişi başı ücret.Çok pahalı.Ama bak Kandıra da Kerpe diye biryer var orayı kesinlikle tavsiye ederim hem modern hem öyle tip tip bakan öküzler yok yiyecek içecekler makul fiyatta denizi tertemiz(bu arada kıyıköyün denizi dalgalı ve yosunludur bunun bir sebebi de belediye plajının hemen yan tarafından denize kanalizasyon suları akıtılıyor) Ama dediğim gibi cebeci yada kerpeyi öneririrm gerçekten harika bir yer.
  • Riva tarafı. Oturduğun yere bağlı mesela şile tarafı çok uzak kalıyor bize

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalovayı pek tavsiye etmem taşlar çok ayağa batıyor deniz de tabi gittiğin yere değişir bilemem kocaeli tarafında falan kumcağız var oraya gidebilirsiniz

edit: gene mi eksiliyorsunuz :D naptım la

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chuck Me -- 26 Ağustos 2014; 19:20:37 >
  • kıyıköy e dayım 3-4 gün önce gitti rüzgardan fırtınadan denize filan giremeden gittiğimiz günün ertesi günü geri döndük dedi denizi aşırı dalgalıymış karadeniz gerçi ne beklenir ki
  • Apaçi aramıyosan parana biraz kıyıcaksın kardeşim 40 liraya Heybeli ada'da green beach'i öneririm.Gerek ortamı olsun kızları olsun 10 numara 5 yıldız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tek tek okudum tavsiyelerini arkadaşlar, teşekkür ederim. Yalova biraz uzak kalıyor, Yokmu Trakya taraflarında denizi güzel, dalgasız kalabalığı az olan aile plajları ? plaja gerekirse para verıp gırerız, yeterkı guzel olsun. Kıyı köy'ü listeden çıkardım iyiki sormuşum
  • İstanbul'da temiz denizi olan sahil mi istiyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Albert Enisten

İstanbul'da temiz denizi olan sahil mi istiyorsun?

İstanbul'da değil, çevresinde Trakya taraf veya Şileden sonra ki kıyılar mesala.
  • Bence vardır hocam ama arapsız deniz kenarı yoktur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazy0611

İstanbul'un çevresinde denizi temiz, kalabalık olmayan bir plaj varmı? Kıyı köy nasıldır ? vs.

Konu dışı yorumlar atma, zaten raporluyorum boşuna uğraştırma.

• Keşan tarafları nasıl ? uzak ama, giden gören varmı ? denizi temizmiş, kendini temizleyen ender yerlerdenmiş.
  • Keşan taraflar - yada gelibolu taraflar nasıl ?
  • agvaya gitmeden yol uzerinde karacakoy veya bozgoca sahili diye adı gecen bi yer var.Aile ortamı ve sessiz sakin bir yer.Ayrıca koy oldugundan karadenizin belkide en tehlikesiz yeri.Ceken akıntı da yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Facan Yansin Karsiim

Her yaz kıyıköye giderdim sen sen ol gitme.Bulabileceğin en apaçi tipler ordadır her taraf ölümüne kazık.hotel endorfinada geçen sene 180tl mi neydi haftasonu kişi başı ücret.Çok pahalı.Ama bak Kandıra da Kerpe diye biryer var orayı kesinlikle tavsiye ederim hem modern hem öyle tip tip bakan öküzler yok yiyecek içecekler makul fiyatta denizi tertemiz(bu arada kıyıköyün denizi dalgalı ve yosunludur bunun bir sebebi de belediye plajının hemen yan tarafından denize kanalizasyon suları akıtılıyor) Ama dediğim gibi cebeci yada kerpeyi öneririrm gerçekten harika bir yer.

Sizce keşan enes tarafları nasıl ? geliboluda olabılır ama oda uzak gibi.
  • yalova da armutlu merkezi miydi neresiydi hatırlamıyorum kumlu harika plajlar var çok uzun aile yeri kalabalık değil su durgun etraf sakin kesinlikle apaçiler yok henüz keşfedilmemiş bir yer
  • Keşan erikli yayla tarafları güzeldir.Deniz özellikle temiz ve güzel.Kendim Tekirdağlıyım burası da
    güzel fakat denizi kirlettiler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kel1

Keşan erikli yayla tarafları güzeldir.Deniz özellikle temiz ve güzel.Kendim Tekirdağlıyım burası da
    güzel fakat denizi kirlettiler.

Eskiden tekirdağ yeni çiftliğe giderdik, şahsen eskidende sevmezdim, son zamanlarda iyice çöp olmuş. Tam apaçi mekanı modifiyeli tofaşlar filan var kıro tipler var ben sevmiyorum oyle yerlerı zaten denızıde guzel degıldı, her taraf bina ne geregı var oyle yerlere.

Sakın yer arıyorum valla, Az çok kafamdaki yerler belirlendi, armutlu-çınarcık. / keşan-enez taraflar yada marmara adası.
  • Silivri tarafı güzel.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.