Şimdi Ara

İSTANBUL TOPLU TAŞIMA YOL TARİFİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Alibeyköy-Akşemsettin mahallesi otobüs son durağından (otobüsle ve ya metroyla farketmez), Yıldız Teknik Üniversitesi-Meslek Yüksek Okuluna (Maslak) en kısa şekilde nasıl gidebilirim?Her gün gideceğim için yol çok önemli.Nette baya araştırdım ama doyurucu bir sonuca ulaşamadım.

Not:İstanbulda değilim.Yatay geçiş yapmayı planlıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bodyguard_26

Ortalama 70 dakika..
    Ancak istanbul trafiği de değişkendir.

Nette pek araştırmamışsın.

http://www.google.com.tr/search?q=%C4%B0STANBUL+TOPLU+TA%C5%9EIMA+YOL+TAR%C4%B0F&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:tr:official&client=firefox-a#sclient=psy-ab&hl=tr&client=firefox-a&hs=BST&rls=org.mozilla:tr%3Aofficial&source=hp&q=%C4%B0STANBUL+TOPLU+TA%C5%9EIMA+&pbx=1&oq=%C4%B0STANBUL+TOPLU+TA%C5%9EIMA+&aq=f&aqi=&aql=&gs_sm=e&gs_upl=8226l8373l0l8626l2l2l0l0l0l0l0l0ll0l0&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&fp=6d522c5d030049f6&biw=1440&bih=736

'' Oraya nasıl giderim '' diye bir hizmet var .

http://harita.iett.gov.tr/

Ayrıca google '' yandex '' yazın. Hem haritalı hemde sokak-cadde görünümlü haritalarda mevcut..

Verdiğiniz siteden bakmıştım.Ancak gidişi 35dk. gibi kısa bir süre,dönüşüde 70 dk. gibi uzun bir süre verince şüphe uyandırdı.Hangi süre daha doğru onu anlayamadım.Yandex haritada ise toplu taşıma seçeneği aktif değil.Onun için konu açtmıştım.Size bir sorum daha olacak.Sizce bu mesafeye her gün gidip gelmek çok fazla bir yorgunluk/bıkkınlık yaratırmı, yoksa normal midir?Vereceğiniz cevap benim için çok önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çağrı.K -- 31 Ocak 2012; 16:21:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hullecix

quote:

Ortalama 70 dakika..

http://www.google.com.tr/search?q=%C4%B0STANBUL+TOPLU+TA%C5%9EIMA+YOL+TAR%C4%B0F&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:tr:official&client=firefox-a#sclient=psy-ab&hl=tr&client=firefox-a&hs=BST&rls=org.mozilla:tr%3Aofficial&source=hp&q=%C4%B0STANBUL+TOPLU+TA%C5%9EIMA+&pbx=1&oq=%C4%B0STANBUL+TOPLU+TA%C5%9EIMA+&aq=f&aqi=&aql=&gs_sm=e&gs_upl=8226l8373l0l8626l2l2l0l0l0l0l0l0ll0l0&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&fp=6d522c5d030049f6&biw=1440&bih=736

Ayrıca google '' yandex '' yazın. Hem haritalı hemde sokak-cadde görünümlü haritalarda mevcut..

Verdiğiniz siteden bakmıştım.Ancak gidişi 35dk. gibi kısa bir süre,dönüşüde 70 dk. gibi uzun bir süre verince şüphe uyandırdı.Hangi süre daha doğru onu anlayamadım.Yandex haritada ise toplu taşıma seçeneği aktif değil.Onun için konu açtmıştım.Size bir sorum daha olacak.Sizce bu mesafeye her gün gidip gelmek çok fazla bir yorgunluk/bıkkınlık yaratırmı, yoksa normal midir?Vereceğiniz cevap benim için çok önemli.

İşte , bu da İstanbul farkı...
    Giderken 40 dakikada dönerken 70-80 dakikada dönülebilir.
    Bu şehirde çoğu insan 3 vasıta değiştirerek biryerlere gidiyor , hatta Avrupa - Anadolu kıtası geçenlere de VAPUR - Motor 'u da dahil edersek 4 vasıta değiştirip işlerine gidenler / okullarına gidenler de var.

'' Sizce bu mesafeye her gün gidip gelmek çok fazla bir yorgunluk/bıkkınlık yaratırmı, yoksa normal midir?Vereceğiniz cevap benim için çok önemli. '' demişsiniz..
    Bu da göreceli bir soru.. Size bağlı olan bir cevabı var. Bu kadar yolculuk yapar mıyım..?
    Yorgunluk elbet yaratır , ama insanoğlu uyurken bile -sanılanın aksine- belli bir efor vererek yorulmaktadır. :)
    Genç-sağlıklı insanlara 1 saatlik yol koymaz , koymamalı..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hullecix

quote:

Ortalama 70 dakika..

İşte , bu da İstanbul farkı...
    Giderken 40 dakikada dönerken 70-80 dakikada dönülebilir.
    Bu şehirde çoğu insan 3 vasıta değiştirerek biryerlere gidiyor , hatta Avrupa - Anadolu kıtası geçenlere de VAPUR - Motor 'u da dahil edersek 4 vasıta değiştirip işlerine gidenler / okullarına gidenler de var.

'' Sizce bu mesafeye her gün gidip gelmek çok fazla bir yorgunluk/bıkkınlık yaratırmı, yoksa normal midir?Vereceğiniz cevap benim için çok önemli. '' demişsiniz..
    Bu da göreceli bir soru.. Size bağlı olan bir cevabı var. Bu kadar yolculuk yapar mıyım..?
    Yorgunluk elbet yaratır , ama insanoğlu uyurken bile -sanılanın aksine- belli bir efor vererek yorulmaktadır. :)
    Genç-sağlıklı insanlara 1 saatlik yol koymaz , koymamalı..

Cevabınız için teşekkürler.Yol ile ilgili az çok bir şeyler oluştu kafamda.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bursa - Ankara Yol Tarifi?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.