Şimdi Ara

İSTANBUL TEKNİK ÜNİ. GEOMATİK MÜH.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SIRALAMAM 37.700 AKLIMDA BURAYI İLERİ SIRALARA YAZMAK VAR VE BÜYÜK İHTİMAL İNGİLİZCE BÖLÜMÜ GELECEK FAKAT BURASI HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARMI EĞİTİM NASIL İŞ İMKANI NEDİR VEYA OKUYANLAR VARSA MEMNUNMU YARDIM BEKLİYORUM..

• Takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: monurknbr95

SIRALAMAM 37.700 AKLIMDA BURAYI İLERİ SIRALARA YAZMAK VAR VE BÜYÜK İHTİMAL İNGİLİZCE BÖLÜMÜ GELECEK FAKAT BURASI HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARMI EĞİTİM NASIL İŞ İMKANI NEDİR VEYA OKUYANLAR VARSA MEMNUNMU YARDIM BEKLİYORUM..

Merhaba.Bende YTÜ'de harita mühendisliği okuyorum.Sorularınızı sorun özelden cevaplayayım.
  • Anlaşılır bir şekilde açıklamam gerekirse, jeodezi ve fotogrametrinin sentezidir bu meslek. Candır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PantheraPardus

quote:

SIRALAMAM 37.700 AKLIMDA BURAYI İLERİ SIRALARA YAZMAK VAR VE BÜYÜK İHTİMAL İNGİLİZCE BÖLÜMÜ GELECEK FAKAT BURASI HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARMI EĞİTİM NASIL İŞ İMKANI NEDİR VEYA OKUYANLAR VARSA MEMNUNMU YARDIM BEKLİYORUM..

Merhaba.Bende YTÜ'de harita mühendisliği okuyorum.Sorularınızı sorun özelden cevaplayayım.

Bu bölüm bir nevi harita mühendisliği midir ve iş alanları nedir mesela harita mühendisi arayan bir şirkete biz girebilirmiyiz geomatik mühendisi olarak yani aynı konular dersler mi işleniyor bu bölümde ?
  • quote:

Hiç bir farkı yok hocam.Sadece üniversitelerin isim konusunda anlaşmazlığı sonucunda bir kısmı geomatik bir kısmı harita olarak kullanıyor bölüm adlarını.İş sahası çok geniş bir bölüm.Bana tercih zamanında eniştem önermişti kendisi selçuk harita mezunu ve şuanda paraya para demiyor kendi özel şirketi var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: PantheraPardus

quote:

Hiç bir farkı yok hocam.Sadece üniversitelerin isim konusunda anlaşmazlığı sonucunda bir kısmı geomatik bir kısmı harita olarak kullanıyor bölüm adlarını.İş sahası çok geniş bir bölüm.Bana tercih zamanında eniştem önermişti kendisi selçuk harita mezunu ve şuanda paraya para demiyor kendi özel şirketi var.

Ben kendi özel şirketimi yada kendi ofisimi kuramayacağım için bana devlette ve özel sektördeki iş imkanları daha önemli yani iş sahası çok geniş dediniz.Devlette istihdam edilme ihtimali yüksek mi ?
  • quote:

Devlette şuan alım sayısı fazla ve fazla mezunu olmadığı için kpss puanları da düşük.Bende büyük ihtimal devlete gireceğim 3.sınıfta kpss sınavına girerek.Özelden mesaj attım o siteye girerek özeldeki iş durumunu öğrenebilirsiniz.Az çok fikir sahibi olursunuz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.