Şimdi Ara

İstanbul özel yurt fiyatları...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Avrupa yakası tahmini aylık kaça gelir? Şimdiden ayıralım yerleri.

• Avrupa tarafını pek bilmiyorum da Kadıköy'de kahvaltı+yemekli yurtlar 4 kişiliği 950-1000 TL'den başlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sirkadyen

Avrupa tarafını pek bilmiyorum da Kadıköy'de kahvaltı+yemekli yurtlar 4 kişiliği 950-1000 TL'den başlıyor.

4 Kişilik 1000 TL

Hocam siz ciddi misiniz, 600-700 arası 2-3 kişilik yurt bulamaz mıyız? Yemek olmasa da olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali_6195

quote:

Orijinalden alıntı: Sirkadyen

Avrupa tarafını pek bilmiyorum da Kadıköy'de kahvaltı+yemekli yurtlar 4 kişiliği 950-1000 TL'den başlıyor.

4 Kişilik 1000 TL

Hocam siz ciddi misiniz, 600-700 arası 2-3 kişilik yurt bulamaz mıyız? Yemek olmasa da olur

Mümkünse hesabına uygun bir yemekli yurt bulmaya çalış. Dışarıda yemek yersen daha pahalıya geliyor. Okuluna yakın bir yurt bulabilirsen okulda da yiyebilirsin yemeklerini tabi ama git gel insanı sıkıyor birde üniversite yemekleri pek de iç açıcı değil genel olarak devlette.

Yurt arama siteleri var farklı farklı bir göz atın Avrupa yakasındaki ilçelere. Olmadı Google Maps'ten Avrupa yakasına gelip öğrenci yurdu yazınca bile bazı yurtlar çıkıyor. Telefondan arayıp sorun veya mail atın fiyatlar için, bazı yurtlar sitelerine koyuyor gerçi ama çoğunda fiyat bilgisi yok. Yemekli yurtlar fazla yok ve pahalı malum, yemeksizler daha kolay bulunur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.