Avrupa yakası tahmini aylık kaça gelir? Şimdiden ayıralım yerleri.
Avrupa tarafını pek bilmiyorum da Kadıköy'de kahvaltı+yemekli yurtlar 4 kişiliği 950-1000 TL'den başlıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Sirkadyen
Avrupa tarafını pek bilmiyorum da Kadıköy'de kahvaltı+yemekli yurtlar 4 kişiliği 950-1000 TL'den başlıyor.
4 Kişilik 1000 TL
Hocam siz ciddi misiniz, 600-700 arası 2-3 kişilik yurt bulamaz mıyız? Yemek olmasa da olur
quote:
Orijinalden alıntı: ali_6195
quote:
Orijinalden alıntı: Sirkadyen
4 Kişilik 1000 TL
Hocam siz ciddi misiniz, 600-700 arası 2-3 kişilik yurt bulamaz mıyız? Yemek olmasa da olur
Mümkünse hesabına uygun bir yemekli yurt bulmaya çalış. Dışarıda yemek yersen daha pahalıya geliyor. Okuluna yakın bir yurt bulabilirsen okulda da yiyebilirsin yemeklerini tabi ama git gel insanı sıkıyor birde üniversite yemekleri pek de iç açıcı değil genel olarak devlette.
Yurt arama siteleri var farklı farklı bir göz atın Avrupa yakasındaki ilçelere. Olmadı Google Maps'ten Avrupa yakasına gelip öğrenci yurdu yazınca bile bazı yurtlar çıkıyor. Telefondan arayıp sorun veya mail atın fiyatlar için, bazı yurtlar sitelerine koyuyor gerçi ama çoğunda fiyat bilgisi yok. Yemekli yurtlar fazla yok ve pahalı malum, yemeksizler daha kolay bulunur.