Bildirim
İSTANBUL Oto bakım uygulama merkezi- Seramik Kaplama, Pasta Cila, Detaylı ic Temizlik (7. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Konunun Etiketleri
Hizmet Türü
#Araç Temizlik ve Kuaför
Giriş
-
-
-
-
Konuyu takip ediyordum bir süredir vakit bulursam bir gün giderim pasta-cila ve genel temizlik için. Ama fiyat güncellemesi geldi şimdi de. Keşke kampanya bu sonbahar günlerinde de devam etseydi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, takdir edersiniz ki benimde elimde olmayarak banada ithal urunler malzeme alislarimda zamlı olarak yansıtıldı. Kecesinden pedine kadar ithal markalı ürünler kullaniliyor. Bu urunlerde islevselligi devam etmesi acisindan devamlı yenileniyor. Bir süre idare ettim. Detaylı ic temizlik uygulamaları sonrasinda da arac dışı yıkanıp teslim ediliyor. Boyle düşündüğünüz zaman hak vereceğinizi düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uniquem -- 25 Eylül 2017; 12:13:8 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
quote:
Orijinalden alıntı: uniquem
Merhaba, takdir edersiniz ki benimde elimde olmayarak banada ithal urunler malzeme alislarimda zamlı olarak yansıtıldı. Kecesinden pedine kadar ithal markalı ürünler kullaniliyor. Bu urunlerde islevselligi devam etmesi acisindan devamlı yenileniyor. Bir süre idare ettim. Detaylı ic temizlik uygulamaları sonrasinda da arac dışı yıkanıp teslim ediliyor. Boyle düşündüğünüz zaman hak vereceğinizi düşünüyorum.
kampanya devam ediyor mu bayadır yazan olmamış, fiyat zamlanmış galiba.
haftaiçi getirebilirim. -
Detaylı iç temizlik yaptırdım ve çok memnun kaldım. Bej rengi döşemelerim ilk günkü gibi oldu. Plastik aksam vs. Muhteşem. Kesinlikle tavsiye ederim.
Adamin konusunu sicak firsatlardan buraya tasimislar. O yuzden sönmüş konu, halbuki bundan ala sicak firsat mi var? Sicak firsatlarda cer cop konu dolu, bunu burada kim gorecekte faydalanacak?
Merhaba,
Ben de pasta ve cila işlemi için gelmek istiyorum. PM'den iletişim bilgilerinizi alabilir miyim? -
İletişim bilgilerini alabilir miyim? teşekkürler...
Merhaba, konudaki hizmetleri vermeye devam ediyormusunuz hala?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoltAction -- 31 Ekim 2017; 17:17:27 >
Merhaba, tabi devam ediyorum
-
Geçen hafta Perşembe günü iç temizlik için gittim. Çok memnun kaldım. Ehad Abi çok efendi birisi ve en önemlisi işini hakkıyla yapan bir insan. Tavsiye ederim.
Yaza doğru pasta cilaya geliyorum abi :) -
Güzel sözlerin icin cok teşekkür ederim. Tuzla'dan kalktin geldin ayağına sağlık. Her zaman beklerim. Uygulama yapmak sart degil :)
-
abi selamlar pasta cila izmitten gelmeyi düşünüyoruz da;
1-istanbula yabancıyız mekan nerede açık adres vs varmı?
2-Sabah gelsek akşama biter mi?
Saygılar -
Merhabalar,
İs yerim Kagithane'de bulunuyor. Tabi sabah alip aksama dogru teslim ederim. Kararlaştırdığıniz zaman öncesinde hem gun hemde konum olarak görüşürüz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uniquem -- 11 Kasım 2017; 22:10:0 >
-
İletişim bilgisi alablirmiyim Ehad bey...
Tabi 5465422616
-
Arkadaşlar merhaba, bugün Ehad Beyden pasta cila ve boya koruma hizmeti aldım ve kesinlikle tavsiye ediyorum. Kendisi günde sadece 1 arabayla ilgilendiğinden hiçbir detayı atlamamış ve işini titizlikle yapmış. Arabamı satsa mı acaba diye düşünürken işlemler sonrası arabama tekrar hayran oldum.
Küçük bir not, arabanın içerisinde de ufak tefek temizlik işleri vardı, onları da hallletmis ve bunun karşılığı olarak da ben bir miktar para vermiştim. Kendisi bunun fazla olduğunu söyleyerek bana yarısını iade etti. Özetle, avmiyane tabirle sanayi çakallariyla Ehad Bey'i bir tutmamak gerek, kendisi müşteri ilişkilerini ön planda tutan temiz bie arkadaş. Herkesin memnun kalacağı kanaatindeyim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X