Şimdi Ara

İstanbul motor pazarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben motor satın almak istiyorum
    İstanbul da araba gibi acaba motor satış pazarı nerede?
    Bilgisi olan yazarsa sevinirim
    İyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Motor pazarı var mı yok mu bilmem ama, motor almak için pazara gitmeni tavsiye etmem.
    Sahibinden sitesinden bakıp aklına yatan bir kaç motora bakman daha yararlı olur.
    En azından ne olduğu belli olmayan bir motor için boş adamlarla muhatap olmazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: III I II III I I

Motor pazarı var mı yok mu bilmem ama, motor almak için pazara gitmeni tavsiye etmem.
    Sahibinden sitesinden bakıp aklına yatan bir kaç motora bakman daha yararlı olur.
    En azından ne olduğu belli olmayan bir motor için boş adamlarla muhatap olmazsın.
    Orada istediğim motor fazla listelenmemiş listelenen ise bana hali ile aşırı uzak mesafelerde haftada tek gün iznim var o yüzden günü birlik İstanbul bana daha mantıklı otobüsle 2 saat sürüyor bana gider o gün anlaşır diğer haftada alırım mesela

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hazarcep

Orada istediğim motor fazla listelenmemiş listelenen ise bana hali ile aşırı uzak mesafelerde haftada tek gün iznim var o yüzden günü birlik İstanbul bana daha mantıklı otobüsle 2 saat sürüyor bana gider o gün anlaşır diğer haftada alırım mesela

Alıntıları Göster
    Sahibinden de olmayan motoru pazarda bulman zor diye düşünüyorum.
  • motosiklet pazarı diye bir şey yok. Araba pazarına getiriyorlar mı bilmiyorum. Bu alım satım işleri tamamen internet üzerinden oluyor artık. sahibinden.com var arabam.com var. facebookta motosiklet alım satım grupları var marketplace var. Buralardan bakmalısınız.
  • önce bir kafanda model marka vs belirler bütçe felan ,

buradan arkadaşlar sana yardımcı olsun , ne tip bir motor ?

km az japon bişeyler al ,canın yanmasın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ortak Araba, İzmir --> Ankara
    15 yıl önce açıldı
    Opel izmir fabrikası.
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.