Şimdi Ara

İstanbul Meğer Neymiş...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam dostlar, dün denk geldiğim Türk Hava Yolları'nın İstanbul temalı tanıtım videosunu mutlaka izleyin derim, bu şehirde yaşayan biri olarak şehrin güzelliğinin farkında olmadığımı gördüm. Bir de hiç gelmemiş birinin izlediğini düşünün hey gidi hey içi gider valla :) Çekim tekniği olarak açıkçası pek fikrim yok. Fakat, izlerken her geçişlerde vay anasını İstanbul meğer neymiş dedim, ne yalan söyleyeyim. Sizde izlediğinizde eminim bir şok etkisi yaşayacaksınız.

https://www.youtube.com/watch?v=7A1q7v4btbk

• Evet bunu bende izledim, izledikten sonra bi 3-4 kere daha izledim. Gerçekten güzel olmuş. Bunun gibi youtubeda birkaç tane daha istanbul hakkında güzel klip var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lincoln Burrows. -- 18 Kasım 2015; 1:47:47 >
  • Tamam İstanbul güzel seviyoruz da, video reklam amaçlı olduğu için haliyle biraz Vatan Şaşmaz-metrobüs modunda çekilmiş.
  • buzdaginin gorunen kismi.

• istanbul hakkında güzel bir program var "paha biçilemez istanbul" diye. gerçi bu ara yayınlanmıyor ama youtube dan izleyebilirsiniz. bende her izlediğimde hayran kalırım, istanbulun her gün yanından geçip görmediğimiz güzelliklerini göstermekte
  • Çok güzelmiş gerçekten.Farkında olmadığımız baya bi güzellik varmış.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Way canına dedirtecek bir video olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nokmen kullanıcısına yanıt

• İnsanlar bozuyor, İstanbul'a kötü diyen olmadı hiç.

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.