Şimdi Ara

İstanbul M1 Metro Arızası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şiddetsiz bir yağmurda dahi hatta arıza veren metro hattımız. Yaklaşık 2 saat bu şekilde bekledik. Menderes istasyonundan esenlere getirildik ve indirildik. Bir müddet de orada bekledikten sonra hat esenler kirazlı arası çalışmaya başladı. Yenikapıya hiçbir şekilde metro ile ulaşım yok. Otogarda kaynaklanan arıza nedeniyle istasyonlar kilit. Esenler istasyonunda minimum 300-400 kişi vardı. Bu olayı canlı kanlı yaşayan userlardan hat ile ilgili bilgi bekliyorum. Bu arada en son pes edip eve geri döndüm.
    İstanbul M1 Metro Arızası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pamme -- 13 Kasım 2018; 12:22:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eee napak?

• Valla ben M2 kullaniyorum her gun, cillop gibi geldim ise

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim bildiğim elektrik kıvılcımlari falan çıkmış

• Ulan kaç yıllık metro. Bu güne kadar ele avuca sığacak bir sorun çıkmamış, 2 saat arıza verdi diye anında konu açmış bak hele bak bak. Her şeyin kusursuz olmasını beklemeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeverMindYo

Ulan kaç yıllık metro. Bu güne kadar ele avuca sığacak bir sorun çıkmamış, 2 saat arıza verdi diye anında konu açmış bak hele bak bak. Her şeyin kusursuz olmasını beklemeyin.
    Tam olarak bunu yazacaktım. Çok fena şiddetli yağmurda tık dememiş metroya anında demedigini bırakmamış.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.