Şimdi Ara

İstanbul Kıyamet Vakti (İKV) Çok sayıda Elit seviye TILSIM ,OYUN NAKİTİ,ÇAR satılır

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eminönü sunucusunda büyücü için gerekli olan bütün elit seviye tılsımları satıyorum. Ayrıca yüklü miktarda oyun nakiti ve full bir büyücü karakteride satıyorum.

Tılsımlar;

- m1 (kırmızı)
    - y2 (kırmızı)
    - Elektrik Bilgisi III (kırmızı)
    - Direnç kırma alanı III (kırmızı)
    - Büyü bozma III (kırmızı)
    - Met2 III (kırmızı)
    - Kons1 III (mavi)
    - Met II (mavi)
    - 320m oyun nakiti

Yukarıda saymış olduğum tılsımlar ve 320m oyun nakiti satılıktır. Tılsımlar ve oyun nakiti hepsi toplam 775 TL dir.

Ayrıca trans,kıyamet,cehennem,kelvin bütün bu setlerden sadece kelvin asası ve kıyamet ayakkabısı eksik olan büyücümüde satıyorum. Diğer 3 asası parlak ve setleri tam. Tılsımları ve nakiti alacak kişi dilerse karakteride alabilir. Karakterde 100 TL toplamda tılsımlar,320m nakit,karakter 875 TL. Sadece tılsımlar ve nakit 775 TL

Fazlasıyla ucuz bir fiyat. 6. yıl kutu çekilerek bu tılsımlar ve nakit yapılmaya kalksa 1500 TL civarını bulur. Bir başkasından reel alınmaya kalksa en iyi ihtimal 1200 TL ye alınır.

Sunucu: Eminönü

İlgilenenler konu altından veya özel mesajdan ulaşabilir.

• Güncel.
  • Güncel.
  • Up
  • up
  • Bu oyunun devri kapanalı çok oldu dostum alan olacağını sanmıyorum.

Yönetime katılacağım sırada gözünü para bürümüş bir avuç insan görünce koşarak kaçmıştım.

• Up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • up
  • bu oyun yaşıyor mu hala daha? :D
  • Zamanında 500tl ye yakın para harcamıştım bu oyuna ne bir gelişme nede bir ilerleme kaydetti, türk oyuncularının bencil ve yamyamsı tavırları ile orta derece bir oyun :).
  • quote:

Orijinalden alıntı: cegaba

bu oyun yaşıyor mu hala daha? :D

Yaşıyor dimdik ayakta. Geçmişte olduğu gibi halen daha piyasanın kralı.
  • Hocam ordamisiniz hala birsey sorucam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.