Şimdi Ara

İstanbul kart sahipleri bakabilir mi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler size bir sorum var.İstanbul kartım var diyelim ve ben bu kartı çaldırdım gidip yenisini çıkartmak istersem kaç para vermem gerekiyor ayrıca bu çaldırdığım kart hala kullanılabiliyor mu yani çalan kişi kullanabilir mi?

• 55tl cezası var otobüs şoförleri alır ondan kullanamazlar
  • benim düştü gittim 10 tl ye çıkarttım ne 55 tl cezası var sallama
  • Beyler 55 tl mi 10 tl mi hem otobüsçüler nasıl alıcak kendilerinden haberi yok onların.
  • ya benim düştü yenisini çıkartmak için öğrenci belgesi götürdüm 10 tl ye çıktı
  • Beyler birisi yardımcı olsun lütfen istanbul kartı düşürdüm diyelim yenisini çıkardığımda eski kart iptal olur mu eskisini bulamıyorum içinde para da vardı.
  • Sen kaybettiğinde ilgili yere gidip eski kartını iptal ettirmen gerekiyor.Eğer ki başka birisi senin kartını kullanırken yakalanırsa sen ceza ödüyosun diye biliyorum.
    Zaten eskisini iptal ettirmeden aynı isimle başvuru yapamassın.Ayrıca yenisini çıkartmak da 10 lira.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dişi Dökülen Nijeryalı

Sen kaybettiğinde ilgili yere gidip eski kartını iptal ettirmen gerekiyor.Eğer ki başka birisi senin kartını kullanırken yakalanırsa sen ceza ödüyosun diye biliyorum.
    Zaten eskisini iptal ettirmeden aynı isimle başvuru yapamassın.Ayrıca yenisini çıkartmak da 10 lira.

Anladım yani 2 akbil aynı zamanda kullanılamıyor .
  • Bir kere kaybettin diyelim, tekrar 10 lira verip çıkarabiliyorsun.
    Bir daha kaybedersen bu sefer 20 lira ödüyorsun.(Benim başıma gelmedi,internetteki başvuru formunda yazıyordu)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.